LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 06 Σεπτεμβρίου 2024 13:08 | Ανανέωση: 06 Σεπτεμβρίου 2024 14:05

Ρέθυμνο - Πυροβολισμοί σε κτηνοτρόφο: Τα σενάρια και η επίθεση με καυστικό υγρό στον γιο του (εικόνες)

Καλοστημένη η αιματηρή ενέδρα στον κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο. Πώς τον αιφνιδίασαν οι δράστες, πού στρέφονται οι έρευνες.

Περιπολικό

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρεθύμνου o 69χρονος κτηνοτρόφος που δέχθηκε πυρά από περίστροφο ή πιστόλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Εκτός από τα βαρύτατα τραύματα στο σώμα σοκ προκάλεσε ότι βρέθηκε και με κομμένη γλώσσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί σφαίρες στα πόδια, στο χέρι που ήταν διαμπερές και χτύπησε και στον θώρακα και στην σπονδυλική στήλη, ενώ το τραύμα στη γλώσσα φαίνεται να αντιμετωπίστηκε καθώς του έκαναν ράμματα. Ο άνδρας νοσηλεύεται διασβληνωμένος.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, όπως προκύπτει από την προανάκριση ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πυροβόλησε εναντίον του θύματος, το οποίο περίμενε στο ποιμνιοστάσιο του.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη φρικιαστική διάσταση της κομμένης γλώσσας του θύματος. Αν αποδειχθεί τελικά ότι ο δράστης έκοψε σκόπιμα τη γλώσσα του 69χρονου και δεν προέκυψε κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τότε είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που ήθελε να περάσει. Είτε ήθελε να τιμωρήσει το θύμα του για κάτι που ειπώθηκε είτε ήθελε να το προειδοποιήσει προκειμένου να μη μιλήσει.

Τον 69χρονο εντόπισε αιμόφυρτο στην αποθήκη του ποιμνιοστασίου του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου το ίδιο του το παιδί, γύρω στις 6 - 7 το πρωί της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι ο γιος του κτηνοτρόφου είχε δεχτεί τέλη Ιουλίου επίθεση με καυστικό υγρό ενώ πήγαινε στην εργασία του.Για την επίθεση αυτή είχαν συλληφθεί δύο άτομα 40 και 50 ετών, ενώ αναζητούνταν ένας ακόμη. Μάλιστα ο 50χρονος έχει προφυλακιστεί.

Η οικογένεια του κτηνοτρόφου υποστηρίζει πως οι δύο επιθέσεις συνδέονται μεταξύ τους και έγιναν επειδή η οικογένεια αρνείται να πουλήσει μια έκταση γης μέσα στην οποία βρίσκεται και το πατρικό του 69χρονου.

Ρέθυμνο - Επίθεση - κτηνοτρόφος

Κίνητρο και των δύο δολοφονικών επιθέσεων, φέρεται να είναι διαφορές για μία έκταση γης στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου. Δύο οικογένειες βρίσκονται σε διαμάχη για αυτή την μικρής αξίας έκταση.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη (ή των δραστών) σε μια εμβέλεια αρκετών χιλιομέτρων από το σημείο της επίθεσης.

Πώς συνέβη η επίθεση

Σύμφωνα με το creta24.gr, καλά σχεδιασμένη φαίνεται πως ήταν η αιματηρή ενέδρα σε βάρος του 69χρονο κτηνοτρόφου στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, ο οποίος εξακολουθεί να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος πήγε στις 6:30 το πρωί στο ποιμνιοστάσιό του, το οποίο βρίσκεται μόλις 500 μέτρα έξω από το χωριό.

Ρέθυμνο - Επίθεση - κτηνοτρόφος

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άνδρας άνοιξε την μπροστινή πόρτα της αποθήκης, μπήκε στο εσωτερικό και στη συνέχεια άνοιξε την πίσω πόρτα για να ποτίσει τα ζώα του.

Εκεί βρίσκονταν κρυμμένοι οι δράστες, οι οποίοι, τον πυροβόλησαν περίπου έξι φορές τραυματίζοντάς τον στα πόδια και το χέρι και του έκοψαν τη γλώσσα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας αιμόφυρτο το θύμα.

Ο 69χρονος που είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο κατάφερε να καλέσει τον γιο του, ο οποίος ακούγοντας τον πατέρα του να μουγκρίζει έτρεξε στο σημείο μαζί με τους δύο αδερφούς του και ειδοποίησε τις αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 900 γκολ! Δείτε τα όλα... (βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ - Παππάς: Να κάνει πρόταση μομφής, όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας

“Σεπτεμβριανά”: Μαύρη επέτειος για τους Ρωμιούς της Πόλης και τον Ελληνισμό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)Σήμερα 20:04 | Ειδήσεις

Φάκελο με άλλους 100 γιατρούς στέλνει στις Αρχές το Υπ. Υγείας. Που βρέθηκαν ράβδοι χρυσού και λίρες. Αναμένεται να αποκαλυφθεί απάτη με "μαϊμού" συνταγοραφήσεις ύψους έως και 80 εκ. ευρώ.

Κακοκαιρία “Μπόρις”: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη (εικόνες)Σήμερα 21:04 | Ειδήσεις

Νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές, άφησε πίσω της η κακοκαιρία "Μπόρις", που σαρώνει την κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί πολλές περιοχές, στην Πολωνία, την Τσεχία και τη Ρουμανία.

Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)Σήμερα 20:11 | Ειδήσεις

Ζημίες ή πενιχρά εισοδήματα δηλώνει η πλειονότητα των ελ. επαγγελματιών, όπως προκύπτει από τις φορολογικές δηλώσεις τους. Ποιοι εμφανίζονται ως οι πιο φτωχοί.

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο τουρίστας που παρέσυρε τουρίστριες και σκότωσε ηλικιωμένοΣήμερα 16:57 | Ειδήσεις

Ποια ποινή επιβλήθηκε στο άνδρα που παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους δύο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία “Μπόρις”: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη (εικόνες)21:32Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη21:18Λιμανάκια - Σύνταγμα: Μπαράζ συλλήψεων από την Τροχαία (εικόνες)21:05Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η δίωξη που ασκήθηκε στον ύποπτο δράστη 20:51“Sounion”: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του τάνκερ (εικόνες)20:38ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)20:25Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)20:11Μακελελέ: Στον Αστέρα Τρίπολης δεν ήρθα για τα χρήματα (εικόνες)19:58Τραμπ: Η απόπειρα δολοφονίας έγινε λόγω της ρητορικής Μπάιντεν και Χάρις19:44Τσελίκ: Ο Μητσοτάκης ή ο Δένδιας εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση;19:31Όλυμπος: Βρέθηκε σορός Γερμανού που έκανε ορειβασία19:17Τουρκικά ΜΜΕ: Αντιδράσεις για την παρουσία Δένδια στο Καστελλόριζο19:03ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες 18:49Χατζηδάκης: Επεκτείνεται κατά 1 δις το πρόγραμμα “Ηρακλής”18:36ΠΑΟΚ: Ο Λόβρεν φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” (εικόνες)18:22Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα υπερδιπλάσιο του στόχου στο 8μηνο18:11Ο οίκος Cardin σχεδίασε διαστημικές στολές για... αστροναύτες (βίντεο)17:58Τα νέα κίνητρα για συγχωνεύσεις – εξαγορές και για την Έρευνα και Καινοτομία17:44Ηράκλειο: Στη φυλακή ο τουρίστας που παρέσυρε τουρίστριες και σκότωσε ηλικιωμένο17:31Τουρκία - Siper: Ισχυρισμοί για επιτυχή εκτόξευση του αντιαεροπορικού πυραύλου17:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο