LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Αυγούστου 2024 14:01

Κακοκαιρία: Φωτιές στην Εύβοια από κεραυνό

Στη μάχη με τις φλόγες βρίσκονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην Εύβοια καθώς έχουν εκδηλωθεί πυρκαγιές λόγω της έντονης κεραυνικής δραστηριότητας.

ΦΩΤΙΑ - ΑΤΤΙΚΗ

(εικόνα αρχείου)

Σε εξέλιξη είναι τέσσερις πυρκαγιές σε περιοχές των Δήμων Κύμης- Αλιβερίου και Ερέτριας στην Εύβοια λόγω έντονης κεραυνικής δραστηριότητας.

Συγκεκριμένα σε τέσσερις πυρκαγιές στην Εύβοια επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Παράλληλα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στο Μίστρο Ευβοίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12.20 , πιθανόν λόγω κεραυνού, και δεν απειλεί κάποιον οικισμό. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ηςΕΜΟΔΕ, 6 οχήματα, 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Ειδήσεις σήμερα

Λάρισα: Έδωσαν άδεια σε καταδικασμένη ιδιοκτήτρια λούνα παρκ

Βουλή: Ορκίστηκε βουλευτής η Πόπη Τσαπανίδου - Ανακοινώθηκε η διαγραφή της Λινού

Κρήτη - Απάτη: Ο “λογιστής του ξενοδοχείου” την έπεισε να καταθέσει χιλιάδες ευρώ


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟμαδικός βιασμός στη Γαλλία: Το ντοκουμέντο που “αποκάλυψε” την φρίκη (βίντεο)Σήμερα 15:16 | Ειδήσεις

Το βίντεο, το οποίο ήταν η αρχή, για να φτάσουν οι Αρχές στην αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης βιασμού της Ζιζέλ Πελικό από δεκάδες άγνωστους άνδρες, ενώ την είχε υπνωτίσει ο άνδρας της.

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε γονείς και παιδίΣήμερα 13:48 | Ειδήσεις

Απολογούμενος στην ανακρίτρια ο 46χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο κατά τη διάρκεια γεύματος που είχε προηγηθεί της τριπλής παράσυρσης.

Δολοφονία - Νέα Σμύρνη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 44χρονης που σκότωσε τον αδερφό τηςΣήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Η γυναίκα που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Χανιά: Έκλεισε ραντεβού με κοπέλα μέσω instagram και βρήκε...6 κουκουλοφόρουςΣήμερα 13:11 | Ειδήσεις

Ο 25χρονος πήγε στο σημείο συνάντησης, αλλά αντί της κοπέλας που είχε γνωρίσει εμφανίστηκαν 6 νεαροί κουκουλοφόροι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεντβέντεφ: Μπορούμε να καταστρέψουμε το Κίεβο και χωρίς πυρηνικά15:59Ομαδικός βιασμός στη Γαλλία: Το ντοκουμέντο που “αποκάλυψε” την φρίκη (βίντεο)15:45Διπλή φορολογία: Στη Βουλή η σύμβαση Ελλάδας - Ιαπωνίας για την αποφυγή της 15:32Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Έχασε τον έλεγχο και “καρφώθηκε” σε κολώνα (εικόνες) 15:18Γεραπετρίτης: Υπάρχουν οι συνθήκες για να προχωρήσουμε στο Κυπριακό15:05Γιάννενα: Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό (βίντεο)14:51Super League: Επιστροφή στην δράση με ντέρμπι 14:37Προαστιακός: Πώς αποφεύχθηκε η σύγκρουση των τρένων στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων14:24Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε γονείς και παιδί14:10“Porto Heli Night Run”: Συνεχίζεται για έκτη χρονιά η αθλητική εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού 13:56 Τεντόγλου: Αποχωρώ από το μήκος αν...13:42Χανιά: Έκλεισε ραντεβού με κοπέλα μέσω instagram και βρήκε...6 κουκουλοφόρους 13:29Ερυθρά Θάλασσα - “Sounion”: Κρίσιμη για την αποφυγή περιβαλλοντικής καταστροφής η διάσωση του13:15Δολοφονία - Νέα Σμύρνη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 44χρονης που σκότωσε τον αδερφό της 13:02Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι: Η Ουγκάντα αποχαιρετά τη μαραθωνοδρόμο που την έκαψε ζωντανή ο πρώην σύντροφός της 12:48ΚΤΕΛ: Οδηγός... κλείδωσε κατά λάθος επιβάτη στην μπαγκαζιέρα του λεωφορείου12:35Κλειστά τα φαρμακεία το Σάββατο του Τιμίου Σταυρού12:21Βραδεμβούργο - Γερμανία: Προβάδισμα της ακροδεξιάς στις δημοσκοπήσεις12:08Ο Ζελένσκι κατηγορεί ΗΠΑ και Λονδίνο... ότι αποθρασύνουν τον Πούτιν 11:54Πάτρα: Ανήλικος έδειρε 14χρονο ... για τα μάτια μιας κοπέλας (βίντεο)11:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο