LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2024 12:57

Ερυθρά Θάλασσα - “Sounion”: Κρίσιμη για την αποφυγή περιβαλλοντικής καταστροφής η διάσωση του

Το πλοίο είναι αγκυροβολημένο ενώ το κατάστρωμά του έχει πιάσει φωτιά χωρίς ωστόσο έως τώρα να υπάρχουν ενδείξεις διαρροής καυσίμων.

Ερυθρά Θάλασσα - Sounion

Η διάσωση του ελληνόκτητου πλοίου MV Sounion, που δέχθηκε επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα, είναι κρίσιμη για να αποφευχθεί περιβαλλοντική καταστροφή, επισημαίνει ενημέρωση από την επιχείρηση «Ασπίδες».

Το πλοίο είναι αγκυροβολημένο ενώ το κατάστρωμά του έχει πιάσει φωτιά χωρίς ωστόσο έως τώρα να υπάρχουν ενδείξεις διαρροής καυσίμων.

Η εμπλοκή κρατικών και ιδιωτικών φορέων είναι απαραίτητη για να αποφευχθεί περιβαλλοντική καταστροφή, προστίθεται στην ενημέρωση.

Η επιχείρηση «Ασπίδες» με πλωτά μέσα παρέχει ασφάλεια στα ρυμουλκά που επιχειρούν προκειμένου να ρυμουλκηθεί το πλοίο.

Η επιχείρηση «Ασπίδες» έχει ως αποστολή την προστασία των διεθνών αγαθών και των ανθρωπίνων ζωών των κατοίκων στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας, καταλήγει η ενημέρωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στη Φθιώτιδα

Τζάκρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο, τον Κασσελάκη

Moody's: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμουςΣήμερα 09:59 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα επηρεαστούν από τα τοπικά ισχυρά φαινόμενα που θα συνοδεύονται απο μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης: Ειδικοί χώροι για την αποθήκευση των κινητών στα σχολείαΣήμερα 12:36 | Ειδήσεις

Την διαμόρφωση ειδικών χώρων (locker) που θα μπορούν να αποθηκεύουν τα κινητά τους τηλέφωνα οι μαθητές και οι μαθήτριες στα σχολεία προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφησηΣήμερα 08:37 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Υγείας στον ΑΝΤ1 για τα κυκλώματα που λυμαίνονταν τον ΕΟΠΥΥ, το Ozempic, τις δικλείδες ασφαλείας με τις έρευνες σε βάρος ιατρών, τα απογευματινά χειρουργεία και το ΕΣΥ.

Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην ΒουδαπέστηΣήμερα 09:46 | Ειδήσεις

Νέα διάσταση παίρνει το θρίλερ που εξελίσσεται μετά τις απανωτές εκρήξεις βομβητών που σημειώθηκαν χθες σε Λίβανο και Συρία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αρχή για το Ξέπλυμα: Ελέγχονται 140 άτομα για απάτη - “μαμούθ“ 150000000 ευρώ 12:58Μητσοτάκης: Ειδικοί χώροι για την αποθήκευση των κινητών στα σχολεία12:45Revenge porn – Χανιά: Η νεαρή ερωμένη και τα “καυτά” βίντεο στη σύζυγο μετά τον χωρισμό12:32Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο12:18Τραμπ για απόπειρα δολοφονίας: Μόνο οι σημαντικοί πρόεδροι γίνονται στόχος12:05Βιασμός – καταγγελία: Αδιανόητη φρίκη για 24χρονη στα χέρια ενός Τούρκου11:51Μετέωρα: Η κακοκαιρία πλήττει την περιοχή - Αποκολλήθηκε κομμάτι δρόμου11:38Καφές: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο για καρδιομεταβολικά νοσήματα11:24Χαλκιδική: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στον Τορωναίο κόλπο (βίντεο)11:11Κύπρος: Μετά τον Αταμάν και ο Κιλίτς κατά του πανό για τα 50 χρόνια κατοχής10:57ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης10:44Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην Βουδαπέστη10:30Σύλβια Μάρκο: Η “Νοσηλεύτρια της χρονιάς” στην Βρετανία μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)10:17Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμους10:05Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση09:52Χαλάνδρι: Τον έδειραν και τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου09:39Αιγάλεω: Τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και τους ληστέψαν09:26“Καλημέρα Ελλάδα” - Αγρότες: Τεράστια η απόκλιση της τιμής, από το ράφι έως το χωράφι (βίντεο)09:12Παύλος Φύσσας - Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν λόγω των εκδηλώσεων08:59Φωτιά στην Motor Oil: Αποκλειστική μαρτυρία τραυματία στον ΑΝΤ1 (βίντεο)08:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο