LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚλίμαΔημοσίευση: 29 Αυγούστου 2024 21:52

Κακοκαιρία: Βροχή και ισχυροί άνεμοι πλήττουν τη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Προβλήματα αντιμετωπίζει η Θεσσαονίκη απο την κακοκαιρία που έχει φέρει ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση.

Κακοκαιρία - Θεσσαλονίκη

Έντονες βροχές που συνοδεύονται από βροντές, αστραπές και δυνατούς ανέμους συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη και πέριξ της πόλης.

Η καταιγίδα ξεκίνησε αργά το απόγευμα, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις για πτώσεις δέντρων στο οδόστρωμα- κυρίως στην περιοχή του Λαγκαδά, αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Έντονη βροχόπτωση εκδηλώθηκε στα δυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος και στα βορειοδυτικά του νομού.

Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι επί ποδός και ήδη έχει δεχθεί 15 κλήσεις για πτώσεις δέντρων, λόγω ισχυρών ανέμων μέχρι στιγμής.

Κακοκαιρία - Θεσσαλονίκη

Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούσαν πτώσεις δέντρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Χαριλάου αλλά και σε περιοχές του δήμου Λαγκαδά.

Πηγή εικόνων: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί - Ποιες περιοχές θα “χτυπήσουν”

ΣΥΡΙΖΑ: Ραγδαίες εξελίξεις και πίεση για νέες κάλπες

Πάτρα - Απάτη με κάλπικες λίρες: Έδωσε 45000 ευρώ και πήρε... φλουριά βασιλόπιτας


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία - Νέα Σμύρνη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 44χρονης που σκότωσε τον αδερφό τηςΣήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Η γυναίκα που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Ερυθρά Θάλασσα - “Sounion”: Κρίσιμη για την αποφυγή περιβαλλοντικής καταστροφής η διάσωση τουΣήμερα 12:57 | Ειδήσεις

Το πλοίο είναι αγκυροβολημένο ενώ το κατάστρωμά του έχει πιάσει φωτιά χωρίς ωστόσο έως τώρα να υπάρχουν ενδείξεις διαρροής καυσίμων.

Χανιά: Έκλεισε ραντεβού με κοπέλα μέσω instagram και βρήκε...6 κουκουλοφόρουςΣήμερα 13:11 | Ειδήσεις

Ο 25χρονος πήγε στο σημείο συνάντησης, αλλά αντί της κοπέλας που είχε γνωρίσει εμφανίστηκαν 6 νεαροί κουκουλοφόροι.

Moody's: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίαςΣήμερα 07:16 | Ειδήσεις

Ο Moody's σημειώνει ότι η υγεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος έχει ήδη βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται πλέον πιο κοντά στον μέσο όρο της ΕΕ σε πολλούς δείκτες χρηματοπιστωτικής ευρωστίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τεντόγλου: Αποχωρώ από το μήκος αν...13:42Χανιά: Έκλεισε ραντεβού με κοπέλα μέσω instagram και βρήκε...6 κουκουλοφόρους 13:29Ερυθρά Θάλασσα - “Sounion”: Κρίσιμη για την αποφυγή περιβαλλοντικής καταστροφής η διάσωση του13:15Δολοφονία - Νέα Σμύρνη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 44χρονης που σκότωσε τον αδερφό της 13:02Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι: Η Ουγκάντα αποχαιρετά τη μαραθωνοδρόμο που την έκαψε ζωντανή ο πρώην σύντροφός της 12:48ΚΤΕΛ: Οδηγός... κλείδωσε κατά λάθος επιβάτη στην μπαγκαζιέρα του λεωφορείου12:35Κλειστά τα φαρμακεία το Σάββατο του Τιμίου Σταυρού12:21Βραδεμβούργο - Γερμανία: Προβάδισμα της ακροδεξιάς στις δημοσκοπήσεις12:08Ο Ζελένσκι κατηγορεί ΗΠΑ και Λονδίνο... ότι αποθρασύνουν τον Πούτιν 11:54Πάτρα: Ανήλικος έδειρε 14χρονο ... για τα μάτια μιας κοπέλας (βίντεο)11:41Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στη Φθιώτιδα11:27Τζάκρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο, τον Κασσελάκη11:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επισκέφτηκε εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου10:59ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΘ: Ο Νίκος Παππάς θα παρουσιάσει τις προτάσεις για το ιδιωτικό χρέος και τη στέγη10:46Κρήτη: Τουρίστας χωρίς δίπλωμα παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο, τραυμάτισε δύο άλλους μέσα σε 10 μέρες10:31Σύλληψη Τούρκου στη Χίο: Ποια είναι η σχέση του με την τουρκική μαφία10:20Τζόλης: Στα κορυφαία ταλέντα του Champions League ο Έλληνας εξτρέμ10:06Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο οδηγός που υπό την επήρεια μέθης παρέσυρε γονείς και παιδί 09:52Ακρίβεια - Σούπερ Μάρκετ: Αρνητικός πληθωρισμός για 5ο συνεχόμενο μήνα 09:38Hellenic Train: Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα (εικόνες)09:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο