LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Αυγούστου 2024 17:56

Κακοκαιρία – παλιά εθνική οδός Πατρών Κορίνθου: Κλείνει προληπτικά με απόφαση της Περιφέρειας

Σε ποιο κομμάτι απαγορεύεται η κυκλοφορία και μέχρι πότε. Η εναλλακτική διαδρομή των οχημάτων.

Καιρός - Βροχή - συννεφιά

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμη, αποφασίστηκε η προληπτική διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το έκτακτο Δελτίο καιρού, στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών από την διασταύρωση με την Κοινότητα Ελαιώνα έως την 2η διασταύρωση της Κοινότητας Ζαχλωριτίκων (πλησίον διοδίων Ελαιώνα).

Ως εναλλακτική διαδρομή των οχημάτων, προτείνετε από τον παράδρομο της Ολύμπιας Οδού στον Ελαιώνα και στην συνέχεια διέλευση οχημάτων εντός Κοινότητας Ζαχλωριτίκων.

Παράλληλα, η Π.Ε. Αχαΐας έχει θέσει σε ετοιμότητα μηχανήματα έργου για περίπτωση τυχόν κατολισθητικών ή πλημμυρικών φαινομένων.

Ειδήσεις σήμερα

Βόλος - Νεκρά ψάρια: Ο Μπέος, ο χειριστής του εκσκαφέα και οι μηνύσεις

Χανιά: Κλούβα των φυλακών με κρατούμενους έμεινε στον δρόμο

Λας Βέγκας - Δολοφονία δημοσιογράφου: Ισόβια κάθειρξη σε πρώην αιρετό

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία - Νέα Σμύρνη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 44χρονης που σκότωσε τον αδερφό τηςΣήμερα 12:49 | Ειδήσεις

Η γυναίκα που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Ερυθρά Θάλασσα - “Sounion”: Κρίσιμη για την αποφυγή περιβαλλοντικής καταστροφής η διάσωση τουΣήμερα 12:57 | Ειδήσεις

Το πλοίο είναι αγκυροβολημένο ενώ το κατάστρωμά του έχει πιάσει φωτιά χωρίς ωστόσο έως τώρα να υπάρχουν ενδείξεις διαρροής καυσίμων.

Χανιά: Έκλεισε ραντεβού με κοπέλα μέσω instagram και βρήκε...6 κουκουλοφόρουςΣήμερα 13:11 | Ειδήσεις

Ο 25χρονος πήγε στο σημείο συνάντησης, αλλά αντί της κοπέλας που είχε γνωρίσει εμφανίστηκαν 6 νεαροί κουκουλοφόροι.

Moody's: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίαςΣήμερα 07:16 | Ειδήσεις

Ο Moody's σημειώνει ότι η υγεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος έχει ήδη βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται πλέον πιο κοντά στον μέσο όρο της ΕΕ σε πολλούς δείκτες χρηματοπιστωτικής ευρωστίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τεντόγλου: Αποχωρώ από το μήκος αν...13:42Χανιά: Έκλεισε ραντεβού με κοπέλα μέσω instagram και βρήκε...6 κουκουλοφόρους 13:29Ερυθρά Θάλασσα - “Sounion”: Κρίσιμη για την αποφυγή περιβαλλοντικής καταστροφής η διάσωση του13:15Δολοφονία - Νέα Σμύρνη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 44χρονης που σκότωσε τον αδερφό της 13:02Ρεμπέκα Τσεπτεγκέι: Η Ουγκάντα αποχαιρετά τη μαραθωνοδρόμο που την έκαψε ζωντανή ο πρώην σύντροφός της 12:48ΚΤΕΛ: Οδηγός... κλείδωσε κατά λάθος επιβάτη στην μπαγκαζιέρα του λεωφορείου12:35Κλειστά τα φαρμακεία το Σάββατο του Τιμίου Σταυρού12:21Βραδεμβούργο - Γερμανία: Προβάδισμα της ακροδεξιάς στις δημοσκοπήσεις12:08Ο Ζελένσκι κατηγορεί ΗΠΑ και Λονδίνο... ότι αποθρασύνουν τον Πούτιν 11:54Πάτρα: Ανήλικος έδειρε 14χρονο ... για τα μάτια μιας κοπέλας (βίντεο)11:41Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή στη Φθιώτιδα11:27Τζάκρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο, τον Κασσελάκη11:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επισκέφτηκε εγκαταστάσεις εμπλουτισμού ουρανίου10:59ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΘ: Ο Νίκος Παππάς θα παρουσιάσει τις προτάσεις για το ιδιωτικό χρέος και τη στέγη10:46Κρήτη: Τουρίστας χωρίς δίπλωμα παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο, τραυμάτισε δύο άλλους μέσα σε 10 μέρες10:31Σύλληψη Τούρκου στη Χίο: Ποια είναι η σχέση του με την τουρκική μαφία10:20Τζόλης: Στα κορυφαία ταλέντα του Champions League ο Έλληνας εξτρέμ10:06Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο οδηγός που υπό την επήρεια μέθης παρέσυρε γονείς και παιδί 09:52Ακρίβεια - Σούπερ Μάρκετ: Αρνητικός πληθωρισμός για 5ο συνεχόμενο μήνα 09:38Hellenic Train: Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα (εικόνες)09:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο