LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 27 Αυγούστου 2024 10:10

Μεξικό: Έλληνες πήγαν για ταξίδι και οι αστυνομικοί τους άφησαν άφραγκους (βίντεο)

  Πώς περιγράφουν την περιπέτεια που έζησαν δύο Έλληνες κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στο Μεξικό.

Μεξικό αστυνομία

‘Ένα ταξίδι ζωής κάνει τον τελευταίο μήνα ο γνωστός Λαρισαίος ορειβάτης που ανήκει στους ελάχιστους που έχουν κατορθώσει να ανέβουν στις κορυφές των Ιμαλαΐων, Θάνος Μαργαρίτης, σε χώρες της Κεντρικής Αμερικής, όπως το Ελ Σαλβαντόρ, η Κόστα Ρίκα, η Γουατεμάλα, η Νικαράγουα και ο Παναμάς, όμως ο ίδιος είχε την μεγαλύτερη περιπέτεια και μια πολύ κακή εμπειρία μαζί με την παρέα του, στο Μεξικό, πριν μερικές ημέρες.

Όπως ο ίδιος περιγράφει στα σύνορα του Μεξικού και αφού οι ελεγκτές αμφισβήτησαν τα γνήσια ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τους καθυστέρησαν για ώρες, μπήκαν στο λεωφορείο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, αλλά η οδύσσειά τους δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σταμάτησαν το πούλμαν για έλεγχο πολλές φορές και πάντα έλεγχαν μόνο εκείνον και τα άλλα δύο άτομα της παρέας του.

Μάλιστα οι «αστυνομικοί» κατά τον έλεγχο τους πήραν όλα τα μετρητά και τους άφησαν άφραγκους. Σε μία από τις περιπτώσεις ένας «αστυνομικός» τους έκλεψε μέχρι και τις τσίχλες, ενώ δεν δίστασε να βάλει και την κολόνια τους.

Τουλάχιστον όπως οι ίδιοι λένε, δεν τους ασκήθηκε βία και κατάφεραν να φύγουν χωρίς άλλα παρατράγουδα. «Μας έσπασαν τον τσαμπουκά…» περιγράφει ο Θάνος Μαργαρίτης.

Πηγή: onlarissa.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΔΝΤ: Πότε θα υποχωρήσει αισθητά το ελληνικό δημόσιο χρέος

Εορτολόγιο - 27 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Ιαπωνία: Δελφίνι κυνηγά κολυμβητές για… να τους βιάσει

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία - Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε το έγκλημα η αδερφή του θύματοςΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Η Παραολυμπιονίκης φαίνεται πως ομολόγησε στην αστυνομία, πως δολοφόνησε τον αδερφό της, ενώ οι αρχές φαίνεται πως εντόπισαν και το μαχαίρι με το οποίο τέλεσε την πράξη της. 

Moody's: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίαςΣήμερα 07:16 | Ειδήσεις

Ο Moody's σημειώνει ότι η υγεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος έχει ήδη βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται πλέον πιο κοντά στον μέσο όρο της ΕΕ σε πολλούς δείκτες χρηματοπιστωτικής ευρωστίας.

Μεταναστευτικό - FRONTEX: Μεγάλη αύξηση στις ροές στην Ανατολική ΜεσόγειοΧθες 16:53 | Ειδήσεις

Διαβάστε τι αναφέρει η αναλυτική έκθεση της Frontex, για τις μεταναστευτικές ροές. Από που προέρχονται οι περισσότεροι μετανάστες. Ποια είναι τα σημεία εισόδου.

Βραζιλία: Δεκάδες χιλιάδες εστίες πυρκαγιάς μαίνονται στη χώρα (εικόνες)Σήμερα 07:37 | Ειδήσεις

Πολλές από τις εστίες φωτιάς καταγράφονται σε σημαντικές για τη βιοποικιλότητά τους περιοχές, όπως αυτή του Αμαζονίου και του Παντανάλ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κως: 63χρονος έχασε τη ζωή του μετά από αδιαθεσία08:56Τσαντ ΜακΚουίν: Πέθανε ο γιος του Στιβ ΜακΚουίν08:43Δολοφονία - Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε το έγκλημα η αδερφή του θύματος08:29Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στην Κρήτη08:16Βραζιλία: Δεκάδες χιλιάδες εστίες πυρκαγιάς μαίνονται στη χώρα (εικόνες)08:02Μεταναστευτικό - FRONTEX: Μεγάλη αύξηση στις ροές στην Ανατολική Μεσόγειο07:49Εορτολόγιο - 14 Σεπτεμβρίου: Ποιος γιορτάζει σήμερα07:35Moody's: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας07:22Καιρός: Φθινοπωρινό Σάββατο με νεφώσεις και πτώση θερμοκρασίας07:08 Al Jazeera: Το Ισραήλ ανακαλεί τις διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων 23:59Φωτιές: 16 εστίες το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα23:45Ανατολική Αττική: 20 νέα λεωφορεία από τον ΟΑΣΑ (εικόνες)23:31Υδροστρόβιλος στον Πατραϊκό Κόλπο (βίντεο)23:17Κουτσούμπας στη ΔΕΘ: Το ΚΚΕ στρατηγικός αντίπαλος της κυβέρνησης23:10H σύγχρονη Καρδιολογία στην Ψηφιακή Εποχή23:02Ενδοοικογενειακή βία - Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός μητέρας μπροστά στο παιδί της22:48Missing alert για την εξαφάνιση 12χρονης22:34myPyrasfaleiaLive: Σε λειτουργία η πλατφόρμα για την πυρασφάλεια κτηρίων και εγκαταστάσεων22:20Μετωπική σύγκρουση τρένων - Hellenic Train: Οι μηχανοδηγοί έκαναν το καθήκον τους22:05Ζελένσκι: Θα παρουσιάσω στον Μπάιντεν το σχέδιο νίκης της Ουκρανίας21:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο