LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 12 Σεπτεμβρίου 2024 20:58

Ανατολική Αττική: 20 νέα λεωφορεία από τον ΟΑΣΑ (εικόνες)

Ποιες περιοχές θα εξυπηρετούν τα 20 νέα οχήματα τα οποία προστέθηκαν στον στόλο του οργανισμού. Ποιες βελτιώσεις αναμένονται, στις υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Ανατολική Αττική - Λεωφορεία

Με 20 νέα λεωφορεία «εξοπλίζεται» η Ανατολική Αττική, αυξάνοντας το στόλο των οχημάτων που εξυπηρετούν την περιοχή σε 50.

Τα νέα λεωφορεία, εξοπλισμένα με συστήματα σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον, φιλοδοξούν να αναβαθμίσουν σημαντικά τις συνθήκες των μετακινήσεων στα δύσκολα δρομολόγια της Ανατολικής Αττικής.

Με την δρομολόγηση των νέων λεωφορείων, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, αναμένεται να απολαμβάνουν συχνότερα δρομολόγια, μεγαλύτερη αξιοπιστία και καλύτερες υπηρεσίες στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Ανατολική Αττική - Λεωφορεία

Με αφορμή τη δρομολόγηση των νέων λεωφορείων, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 12.09 το αμαξοστάσιο Κορωπίου, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιώργος Σπηλιόπουλος.

«Οι πολίτες έχουν ήδη εκφράσει θετικά σχόλια για τη νέα εικόνα της Δημόσιας Συγκοινωνίας στην Ανατολική Αττική και αυτό μας δίνει την απαραίτητη ώθηση, ώστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε συνετά, συλλογικά και μεθοδικά για την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών και την αναβάθμιση της Δημόσιας Συγκοινωνίας στην Ανατολική και Δυτική Αττική» δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Υδροστρόβιλος στον Πατραϊκό Κόλπο (βίντεο)

Κακοποίηση ζώων - Καλαμάτα: Εγκατέλειψαν άρρωστο γαϊδουράκι 30 ετών! (εικόνες)

Το νερό, η τιμή και το αδιέξοδο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμουςΣήμερα 09:59 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα επηρεαστούν από τα τοπικά ισχυρά φαινόμενα που θα συνοδεύονται απο μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφησηΣήμερα 08:37 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Υγείας στον ΑΝΤ1 για τα κυκλώματα που λυμαίνονταν τον ΕΟΠΥΥ, το Ozempic, τις δικλείδες ασφαλείας με τις έρευνες σε βάρος ιατρών, τα απογευματινά χειρουργεία και το ΕΣΥ.

Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην ΒουδαπέστηΣήμερα 09:46 | Ειδήσεις

Νέα διάσταση παίρνει το θρίλερ που εξελίσσεται μετά τις απανωτές εκρήξεις βομβητών που σημειώθηκαν χθες σε Λίβανο και Συρία. 

Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξηΣήμερα 08:29 | Ειδήσεις

Έντονη διαμαρτυρία των γονιών του μαθητή για την εξάντληση της αυστηρότητας στην τήρηση των νέων κανόνων για τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΠΑΣΟΚ - Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης10:44Χεζμπολάχ: Οι βομβητές που σκόρπισαν τον θάνατο κατασκευάστηκαν στην Βουδαπέστη10:30Σύλβια Μάρκο: Η “Νοσηλεύτρια της χρονιάς” στην Βρετανία μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)10:17Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες, κεραυνούς και δυνατούς ανέμους10:05Γεωργιάδης: Κανένα φάρμακο χωρίς εξετάσεις που να δικαιολογούν την συνταγογράφηση09:52Χαλάνδρι: Τον έδειραν και τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου09:39Αιγάλεω: Τους επιτέθηκαν με μαχαίρια και τους ληστέψαν09:26“Καλημέρα Ελλάδα” - Αγρότες: Τεράστια η απόκλιση της τιμής, από το ράφι έως το χωράφι (βίντεο)09:12Παύλος Φύσσας - Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείσουν λόγω των εκδηλώσεων08:59Φωτιά στην Motor Oil: Αποκλειστική μαρτυρία τραυματία στον ΑΝΤ1 (βίντεο)08:45Σχολεία: Πρώτη αποβολή μαθητή για χρήση κινητού μέσα στην τάξη08:33Hellenic Train: Διακοπή ηλεκτροδότησης μεταξύ Λάρισας και Ραψάνης08:20Μεσανατολικό: Επίσκεψη-αστραπή του Μπλίνκεν στην Αίγυπτο08:07Μεξικό: Δεκάδες νεκροί από κατολισθήσεις (εικόνες)07:54Motor Oil: Σε ύφεση η πυρκαγιά - Άνοιξε η Παλαιά Εθνική Οδός07:41ΟΔΔΗΧ: Έξοδος στις αγορές με 10ετές ομόλογο07:28ΗΠΑ - Σπρίνγκφιλντ: Δεκάδες απειλές για βόμβες μετά τo ρατσιστικό παραλήρημα Τραμπ07:16Λακωνία: Φυτεία “μαμούθ” με δενδρύλλια κάνναβης (εικόνες)07:03Νew York Times: Πως παγίδευσε το Ισραήλ τους βομβητές της Χεζμπολάχ (βίντεο)06:49Champions League: Πολυβόλο… η Μπάγερν με “καρέ” του Κέιν06:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο