LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Ιουλίου 2024 15:12

Βόλος: Τον χώρισε, της έστησε καρτέρι και την καταδίωξε

Σοβαρές απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα δέχθηκε μία νέα γυναίκα, που αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση της.

ενδοοικογενειακη βια

Δεν μπόρεσε να δεχθεί ότι χώρισαν και έτσι ένας 30χρονος στον Βόλο κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο 30χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου πήγε έξω από την εργασία της πρώην συντρόφου του και την περίμενε. Όταν εκείνη βγήκε έξω για να μπει στο αυτοκίνητό της το οποίο είχε παρκαρισμένο, εκείνος την πλησίασε και άρχισε να την απειλεί. Η 28χρονη πρόλαβε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό της, όμως ο 30χρονος χτυπούσε με τα χέρια του την πόρτα του αυτοκινήτου της.

Τελικά εκείνη κατάφερε και έφυγε από το σημείο, όμως ο πρώην σύντροφός της άρχισε να την καταδιώκει.

Λίγα μέτρα πιο πέρα από την εργασία της, εκείνη σταμάτησε το αυτοκίνητο της προκειμένου να του πει να σταματήσει να την ακολουθεί. Ωστόσο εκείνος βγήκε από το δικό του αυτοκίνητο, πλησίασε στο δικό της και συνέχισε να την βρίζει και να την απειλεί εκ νέου, ζητώντας της επίμονα να ξανά είναι μαζί.

Η κοπέλα αναγκάστηκε να τηλεφώνησε σε πρόσωπο της οικογένειάς της έτσι ώστε να πάει εκεί και τότε ο 30χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ο 30χρονος αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η 28χρονη δεν δέχθηκε ούτε να πάει σε κάποια δομή, ούτε να της εγκατασταθεί η εφαρμογή panic button, αλλά ούτε όμως να την μεταφέρουν και σε κάποιο νοσοκομείο καθώς όπως είπε, δεν είχε κάποιο τραύμα.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρήστου και Μακρυγιάννη στον ημιτελικό των 100 μέτρων

Πανώλη: Τα μέτρα που αποφασίστηκαν για την προστασία των αιγοπροβάτων

Τροχαία σε Ελαία και Πρέβεζα: Αγωνία για τους τραυματίες


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος για τα νέα μέτρα μείωσης τιμών από την κυβέρνηση και για τους νέους στόχους για την ελληνική βιομηχανία.

Θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα - Μητέρα τέταρτου παιδιού: Αν φταίει η Ειρήνη να πάει εκεί που της αξίζει (βιντεο)Χθες 19:27 | Ειδήσεις

Τι λέει στον ΑΝΤ1, η μητέρα του τέταρτου παιδιού που σύμφωνα με την καταγγελία, έφυγε από τη ζωή στα χέρια της Ειρήνης.

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη απεργίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσηςΧθες 18:10 | Ειδήσεις

Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να κρίνει παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρυχθεί για αύριο.

Έγκλημα στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα μία γυναίκα για τον θάνατο της 84χρονηςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας μία ηλικιωμένης στα Καμένα Βούρλα. Ποια είναι γυναίκα, "νούμερο ένα" ύποπτη που βρισκεται στα χέρια των αρχών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σουηδία: Αφαίρεσαν την μήτρα σε δεκάδες γυναίκες από... λάθος διάγνωση23:59Swiss Indoors - Τσιτσιπάς: Νίκη “θρίλερ” και πρόκριση23:46Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν πάσχει από καρκίνο του μυελού των οστών23:33ΕΛΑΣ – Δυτική Αττική: Αυξημένες κατά 113% οι συλλήψεις στο 9μηνο του 202423:19Η Χιλή λάνσαρε την πρώτη αντισυλληπτική ένεση για σκύλους23:06Ουκρανία: Αυτοκτόνησε μέσα σε στρατολογικό γραφείο για να μην πάει φαντάρος22:52Ο ρόλος της ιστολογικής εξέτασης στην επιλογή θεραπευτικών χειρισμών στον καρκίνο μαστού22:39Champions League: Η Μίλαν νίκησε την Μπριζ22:25Baywatch: Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν22:25Τσίπρας: Η ανισορροπία του πολιτικού συστήματος πρέπει να αποκατασταθεί από τα αριστερά (εικόνες)22:11Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει ότι έπληξε στρατιωτική βάση του Ισραήλ21:58Μητσοτάκης - Κόστα: Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων (εικόνες)21:45Μελόνι – Ερντογάν: Επικοινωνία για τη Μέση Ανατολή και το Προσφυγικό21:31Περιστέρι: Τρίτη ήττα στο BCL21:18Στον ΠΑΟΚ ο Άλεξ Αντετοκούνμπο21:04ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζήτησε εξωστρέφεια, σοβαρότητα και ενότητα20:51Ρευματοκλοπή: Έρχεται ο λογαριασμός… για τους παραβάτες20:37Ευλογιά των προβάτων: Απαγορεύσεις στη μετακίνηση ζώων20:23Ο Έντι Ράμα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη20:10Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η μείωση τιμών, η βιομηχανία και ο “πόλεμος” στην αισχροκέρδεια (βίντεο)19:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο