LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Ιουλίου 2024 07:55 | Ανανέωση: 25 Ιουλίου 2024 08:04

Άγιου Μελετίου: Φωτιά σε καφετέρια - Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμών (βίντεο)

Πυκνοί καπνοί "έπνιξαν" την περιοχή με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν "μάχη" με τις φλόγες και να πραγματοποιούν απεγκλωβισμούς.

Αγίου Μελετίου - Φωτιά

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περί τις 23.37, στον υπόγειο χώρο καφετέριας η οποία στεγάζεται σε πενταώροφο κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καεί το καφέ αλλά και το θέατρο που βρισκόταν κοντά. 

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από κατοίκους της οδού Αγίου Μελετίου για πυκνό καπνό να βγαίνει από τη στοά του Θεάτρου «Broadway (Μπρόντγουαιη)» στην Αθήνα. 

Δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα κτίρια, ωστόσο αναδυόταν πυκνός καπνός και μετά από πολύωρη "μάχη" η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Αγίου Μελετίου - Φωτιά

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν σε απεγκλωβισμούς ενοίκων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, ενώ κλήθηκε επίσης το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Οι απεγκλωβισμοί συνεχίζονταν μέχρι αργά -μέχρι τις 2.30 ήταν τουλάχιστον δέκα οι άνθρωποι που είχαν απομακρυνθεί από το κτίριο, ενώ οι καπνοί επέμεναν να «αναβλύζουν» από το υπόγειο. Εν τέλει, με την έγκαιρη παρέμβαση της Πυροσβεστικής, και παρότι η εστία της φωτιάς ήταν σε δυσπρόσιτο σημείο στο υπόγειο της στοάς, αποσοβήθηκαν τα χειρότερα.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μπουρίνια, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη

Μπάιντεν: Εγκατέλειψα για να σωθεί η Δημοκρατία

Εορτολόγιο - 25 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο