LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: Χθες 20:31

Τουρκία - Γυναικοκτονίες: 19χρονος σκότωσε 2 κοπέλες και αυτοκτόνησε

Ο άνδρας φέρεται να αποκεφάλισε τη μία από τις δύο γυναίκες και στη συνέχεια να έπεσε στο κενό από προμαχώνες των τειχών της Κωνσταντινούπολης.

Μαχαίρι

Δύο νεαρές γυναίκες δολοφονήθηκαν σήμερα Παρασκευή 04.10 στην Κωνσταντινούπολη με διαφορά 30 λεπτών, και ο βασικός ύποπτος αυτοκτόνησε, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Οι δύο γυναίκες και ο ύποπτος ήταν όλοι ηλικίας 19 ετών, ανέφερε το Κυβερνείο Κωνσταντινούπολης, το οποίο δεν διευκρίνισε εάν τα θύματα γνώριζαν τον φερόμενο δολοφόνο τους.

Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ο δράστης αποκεφάλισε μία από αυτές τις γυναίκες σε έναν από τους προμαχώνες της πόλης, στη συνοικία Φατίχ, από τους οποίους στη συνέχεια ο ύποπτος πήδηξε στο κενό και σκοτώθηκε.

Απορρίπτουν το διεθνές πλαίσιο προστασίας

Η Τουρκία αποσύρθηκε το 2021 από τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και τη μάχη κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, την επονομαζόμενη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η οποία επιβάλλει στις αρχές να ερευνούν και να τιμωρούν τη βία σε βάρος των γυναικών.

Μια τουρκική οργάνωση έχει καταμετρήσει σε έρευνά της 290 γυναικοκτονίες από τις αρχές του έτους 2024 και περισσότερους από 160 «ύποπτους θανάτους», τους οποίους οι αρχές έχουν καταγράψει ως αυτοκτονίες ή δυστυχήματα.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, 7 γυναικοκτονίες διαπράχθηκαν σε 1 μονάχα ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Μενίδι - Θανατηφόρο τροχαίο: Φορτηγάκι συγκρούστηκε με μηχανή

Ηλεία: Φωτιά στο Γεράνι - 'Ηχησε το 112

Που ανακαλύφθηκε η μεγαλύτερη χασισοφυτεία στην Ελλάδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓενέθλια ΝΔ - Μητσοτάκης: Τιμάμε όλους τους αρχηγούς, παρόντες και απόντες (βίντεο)Χθες 21:15 | Ειδήσεις

Δείτε αναλυτικά την ομιλία του πρωθυπουργού στην εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Κακοκαιρία “Cassandra”: Προβλήματα στην Κέρκυρα από την καταιγίδα (βίντεο)Χθες 20:38 | Ειδήσεις

Πλημμύρες στην Κέρκυρα και προβλήματα. Δεν προσγειώθηκε πτήση προς το νησί.

Λίβανος: Νεκρός και ο διάδοχος του Νασράλα, αναφέρουν Ισραηλινοί αξιωματούχοιΧθες 21:29 | Ειδήσεις

Ποια ισραηλινά μέσα έχουν μεταδώσει μέχρι στιγμής την πληροφορία. Ποιος είναι ο Χαφιέμ Σαφιεντίν ο οποίος προοριζόταν για διάδοχος του Νασράλα.

Κηφισιά: Εργασίες ανακαίνισης σε δημοτικό σχολείο γίνονται εν ώρα μαθημάτων (βίντεο)Χθες 19:32 | Ειδήσεις

Σοβαρή καταγγελία από γονείς μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Κηφισιάς έγινε μέσω του ΑΝΤ1. Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Ντάνιελ Ντέι - Λιούις επιστρέφει στην υποκριτική23:59Κυψέλη: Φωτιά σε γκαράζ πολυκατοικίας23:50Ένοπλες Δυνάμεις - Κεφαλογιάννης: Θα κατασκευαστούν 1500 κατοικίες για στελέχη23:39Πάτμος: Αναβιώνει η υπόθεση του άντρα που κακοποιούσε τη γυναίκα και τις 3 κόρες τους23:26“Επιταγή ακρίβειας”: Ποιοι την δικαιούνται φέτος23:13Οι 5 “χρυσοί” κανόνες για τον έλεγχο του καρκίνου του προστάτη23:00Euroleague: Ο Ολυμπιακός με το...αριστερό κόντρα στην Φενερμπαχτσέ22:47Βόλος: Καταδίωξη διαρρηκτών μέσα στην πολυκοσμία του κέντρου22:34Ερντογάν για Ισραήλ: Το διεθνές δίκαιο έχει καταργηθεί πλήρως22:21ΑΤ Ομόνοιας: Παύθηκε ο διοικητής μετά τα γεγονότα με κρατούμενους22:07Κάλυμνος: Κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε κατσίκα 21:54Λίβανος: Νεκρός και ο διάδοχος του Νασράλα, αναφέρουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι21:41Σεπόλια: 15χρονος και 18χρονος πουλούσαν ναρκωτικά έξω από σχολείο (εικόνες)21:27Γενέθλια ΝΔ - Μητσοτάκης: Τιμάμε όλους τους αρχηγούς, παρόντες και απόντες (βίντεο)21:14Έρευνα: Τα μικροπλαστικά έχουν εισχωρήσει και στον ανθρώπινο εγκέφαλο21:00Κακοκαιρία “Cassandra”: Προβλήματα στην Κέρκυρα από την καταιγίδα (βίντεο)20:46Τουρκία - Γυναικοκτονίες: 19χρονος σκότωσε 2 κοπέλες και αυτοκτόνησε20:32ΑΑΔΕ - Φοροδιαφυγή: Μείωση προστίμων σε περίπτωση “ομολογίας”20:18Κηφισιά: Εργασίες ανακαίνισης σε δημοτικό σχολείο γίνονται εν ώρα μαθημάτων (βίντεο)20:05ΣΥΡΙΖΑ – Φάμελλος: Δεν είναι δεδομένο ότι ο Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος19:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο