LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 14:13 | Ανανέωση: 05 Ιουλίου 2024 15:18

Ζάκυνθος - Λαγανάς: Άγρια συμπλοκή τα ξημερώματα έξω από μπαρ

Ντόπιοι και Αθηναίαι ήρθαν στα χέρια για να λύσουν τις διαφορές τους μετά από παρεξήγηση σε κλαμπ. Δύο σοβαρά τραυματίες.

Ζάκυνθος - Λαγανάς - Αστυνομία

(εικόνα αρχείου)

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ζακυνθινών και παρέας επισκεπτών, πιθανότατα από την Αθήνα, έλαβε χώρα τα ξημερώματα στον Λαγανά, στην Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό από μαχαίρι δύο νεαρών από την Ζάκυνθο και ενός Αθηναίου από γροθιές

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν η παρέα των «Αθηναίων», περίπου 10 έως 14 άτομα ηλικίας 20 – 30 ετών, διασκέδαζαν σε κλαμπ του Λαγανά, στο οποίο εργάζονται κάποια μέλη της Ζακυνθινής παρέας, ίδιων ηλικιών.

Σύμφωνα με καταγγελίες, οι νεαροί από την Αθήνα προέβησαν σε απρέπειες και προκλήσεις, με τους εργαζόμενους να τους βγάζουν έξω από το κλαμπ. Οι νεαροί έφυγαν βρίζοντας και απειλώντας την παρέα των Ζακυνθινών ότι «θα τα ξαναπούμε», για να λάβουν την απάντηση «όποτε θέλετε».

Δυόμιση ώρες μετά, περίπου στις 5 τα ξημερώματα και αφού νεαροί από την Ζακυνθινή παρέα σχόλασαν από το κλαμπ, πήγαν να φάνε σε γνωστό φαστ φουντ του Λαγανά, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου.

Λίγα μέτρα πριν το κατάστημα, τους περίμεναν οι εκδιωχθέντες νεαροί από την Αθήνα και τους επιτέθηκαν. Ο ένας από τους επιτιθέμενους χτύπησε τουλάχιστον 4 άτομα με στιλέτο. Δύο από τα θύματα νοσηλεύονται μαχαιρωμένα στην κοιλιά και στο συκώτι, ενώ άλλα δύο φέρουν επιφανειακά τραύματα.

Άσχημα χτυπημένος, κυρίως στο πρόσωπο, νοσηλεύεται και ένας από την παρέα των "Αθηναίων", ο οποίος γρονθοκοπήθηκε άγρια. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης από το τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, το οποίο παίρνει καταθέσεις ενώ έχει προχωρήσει και σε προσαγωγές ατόμων και από τις δύο πλευρές.

Συμπλοκη στη Ζακυνθο

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας 

Συνελήφθησαν, σήμερα (05.07.2024) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, δώδεκα άτομα, εκ των οποίων, έντεκα ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, που συμμετείχαν σε συμπλοκή, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα (05.07.2024), σε κατάστημα στην περιοχή του Λαγανά, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ δεκατεσσάρων νεαρών ατόμων, διαχωρισμένοι σε έξι και οκτώ άτομα, αντίστοιχα, που εξελίχθηκε σε συμπλοκή, σε οδό στην ίδια περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, 20χρονος που συμμετείχε σ’ αυτή, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε, τέσσερα άτομα, ηλικίας 17 έως 21 ετών, ενώ ένα ακόμη άτομο, ηλικίας 20 ετών, τραυματίστηκε από γροθιές και λακτίσματα.

Σε βάρος όλων των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της συμπλοκής, ενώ, επιπλέον -κατά περίπτωση- κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με το νόμο περί όπλων και επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε, καθώς και -9- κινητά τηλέφωνα από τους εμπλεκόμενους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ νέος Πρωθυπουργός (εικόνες)

Ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά: Χειροπέδες σε 47χρονη – ο άντρας της εγκατέστησε panic button

Ιός Δυτικού Νείλου: Εντοπίστηκε στην Ελλάδα το πρώτο περιστατικό λοίμωξης


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟυκρανία: Πολύνεκρος βομβαρδισμός σε Nοσοκομείο Παίδων (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Δραματικές εικόνες από το Κίεβο, όπου βομβαρδίστηκε Nοσοκομείο Παίδων. Νεκροί, τραυματίες και απερίγραπτες καταστροφές στο κτήριο.

Εκλογές στη Γαλλία: Ο Ατάλ παραμένει πρωθυπουργόςΣήμερα 12:32 | Ειδήσεις

Η απόφαση του Μακρόν για την πρωθυπουργία της Γαλλίας, μετά τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα. Τα νέα δεδομένα για τη διακυβέρνηση του τόπου.

Τροχαίο στην Κρήτη: Εικόνες από το απανθρακωμένο όχημαΣήμερα 09:30 | Ειδήσεις

Στις εικόνες φαίνεται το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, το οποίο στοίχισε την ζωή στον νεαρό άνδρα. 

Ενδοοικογενειακή βία: Έριξε τη σύντροφό του από το μπαλκόνιΣήμερα 12:08 | Ειδήσεις

Από ύψος μεγαλύτερο των 4 μέτρων έπεσε μία γυναίκα στην Ηλεία. Εμπλοκή της Αστυνομίας στην υπόθεση και σύλληψη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χαλκίδα: Φωτιά σε διαμέρισμα – απεγκλωβίστηκε γυναίκα (εικόνες)15:07Τροχαίο: Νεκρός 55χρονος στην Εθνική Οδό14:54Ερντογάν: Στόχος μας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα14:42Εκλογές στη Γαλλία: Η Μαριέττα Καραμανλή επανεξελέγη βουλευτής14:29Μεταναστευτικό - Γαύδος: Εκατοντάδες παράτυποι μετανάστες... έβαλαν πλώρη για το νησί (βίντεο)14:16Εκλογές στη Γαλλία: Ο Ατάλ παραμένει πρωθυπουργός14:02Εκλογές στην Γαλλία - Μαρινάκης: Θυμηθείτε τι έλεγε ο Μελανσόν για τον Τσίπρα13:49Ουκρανία: Πολύνεκρος βομβαρδισμός σε Nοσοκομείο Παίδων (εικόνες)13:35Μιλλιέτ: Ο στρατιωτικός διάλογος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας συνεχίζεται13:22Κέρκυρα: Λιποθύμησε ο οδηγός και το λεωφορείο “πήρε παραμάζωμα” οχήματα (εικόνες)13:08Ενδοοικογενειακή βία: Έριξε τη σύντροφό του από το μπαλκόνι12:55Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί αν κερδίσω την Προεδρία12:43Βοηθάει η διατροφή στην αντιμετώπιση φλεγμονών;12:30Φωτιά στο Μαρκόπουλο: Δύο εστίες ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα12:16Δολοφονία στο Ψυχικό: “Ο τοπογράφος απέκτησε κάτι που επιθυμούσε πολύ κάποιος άλλος”12:03Απαγχονισμός στην Πάτρα: 46χρονος κρεμάστηκε σε πλατεία11:49Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)11:36ΑΠΘ: Εκκένωση κατάληψης από την Ιατρική (εικόνες)11:22Θερινές εκπτώσεις: Αυλαία σήμερα με ανοιχτά καταστήματα μία Κυριακή11:09Κασσελάκης: Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας, για να φτιάξουμε τη χώρα10:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο