LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Ιουλίου 2024 06:22 | Ανανέωση: 05 Ιουλίου 2024 06:34

Προολυμπιακό: Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τέθηκε νοκ άουτ

Ο σέντερ της Εθνικής μας, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αίγυπτο και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Σλοβενία του Ντόνστιτς.

Κώστας Αντετοκούνμπο

Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα υποχρεωθεί ν΄ αντιμετωπίσει τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς η εθνική, το ερχόμενο Σάββατο (6/7, 17:30) στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στα μισά της 2ης περιόδου του αγώνα της εθνικής με την Αίγυπτο απόψε (4/2) και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι, ώστε να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε κάκωση τον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα θέτοντάς τον εκτός συνέχειας.

Αυτό σημαίνει πως ο 26χρονος σέντερ θα χάσει τόσο τον ημιτελικό του Σαββάτου με την Σλοβενία, όσο και τον τελικό της Κυριακής, εφόσον η ελληνική ομάδα προκριθεί, απέναντι στο νικητή του Κροατία-Δομινικανή Δημοκρατία.

 Από τη στιγμή που ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, ο βασικός σέντερ Γιώργος Παπαγιάννης θα κληθεί ν' αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα απέναντι στους Σλοβένους με τον Σπανούλη να προσανατολίζεται να στέλνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «5», όταν ο Παπαγιάννης θα παίρνει ανάσες. Εξάλλου, ο Γιάννης Αντετοκούμπο έπαιξε πεντάρι και στην πρεμιέρα απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εξασφαλίζει μόνο η πρώτη του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά, με την εθνική να πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλοβενίας για να ελπίζει.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές την Παρασκευή

Πάρος: Νεκροί δύο φίλοι σε μετωπική σύγκρουση

Εκλογές στην Βρετανία: Ο Φάρατζ, η νίκη Εργατικών και η συντριβή του Σούνακ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκλογές στη Γαλλία: Αριστερά και Μακρόν πάνω από τη Λεπέν, σύμφωνα με τα exit pollsΣήμερα 22:55 | Ειδήσεις

Οι δηλώσεις Λεπέν μετά τα πρώτα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η σύνθεση της γαλλικής εθνοσυνέλευσης των συνολικά 577 εδρών αλλάζει δραματικά. Οι ψίθυροι για νέες εκλογές και το Σύνταγμα της Γαλλίας.

Θεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊόΣήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Θρήνος για το κορίτσι, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 2,5 χρόνων. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Προολυμπιακό 2024: Η Ελλάδα ισοπέδωσε την Κροατία... και πάει ΠαρίσιΣήμερα 22:32 | Ειδήσεις

Η Εθνική μας κατάφερε με ευκολία να πάρει το “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού σε ένα συγκλονιστικό αγώνα στο ΣΕΦ.

Δωρεά οργάνων: Γιατρός έδωσε ζωή με το θάνατό τουΠαρασκευή 05 Ιουλίου 2024 07:14 | Ειδήσεις

Δώρα ζωής προσέφερε με τον θάνατό του ένας γιατρός, που έχασε τη" μάχη". Το "ευχαριστώ" του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ινδία: Ο πλουσιότερος άνδρας της Ασίας παντρεύει τον γιο του και άπορα ζευγάρια (εικόνες)23:59Εκλογές στη Γαλλία: Την παραίτησή του θα υποβάλει ο Γάλλος πρωθυπουργός 23:49Φοιτητές του ΑΠΘ σχεδίασαν το “νηπιαγωγείο του μέλλοντος” (εικόνες)23:37Δωρεά οργάνων: Γιατρός έδωσε ζωή με το θάνατό του 23:23Εκλογές στη Γαλλία: Ολική ανατροπή με νίκη της Αριστεράς - Η επόμενη μέρα στη χώρα23:09Σπονδυλική Στήλη: Αντιμετώπιση παραμορφώσεων με χειρουργική πλοήγηση22:54Προολυμπιακό 2024: Η Ελλάδα ισοπέδωσε την Κροατία... και πάει Παρίσι 22:39Εκλογές στη Γαλλία - Μακρόν: Ως εγγυητής των θεσμών θα σεβαστώ την επιλογή των πολιτών22:25Κολύμβηση - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων: “Χρυσός” ο Ντούμας22:10Εκλογές στη Γαλλία - Μπαρντελά: Στα χέρια της ακροαριστεράς η χώρα21:56Περιοχές Δίκαιης Μετάβασης: Υπερκάλυψη πόρων για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας21:41Ουκρανία: Η Ολλανδία δηλώνει έτοιμη να παραδώσει F-16 στο Κίεβο21:28Φωτιά στην Κορνοφωλιά Έβρου - Συνεχίζεται η μάχη της κατάσβεσης στην Ξάνθη (βίντεο)21:16Εκλογές στη Γαλλία - Exit polls: Σενάρια ανατροπής με δεύτερο το κόμμα της Λεπέν; 21:02Κρήτη – Μεταναστευτικό: Επιχείρηση διάσωσης στα νότια της Γαύδου20:47Βρετανία - Στάρμερ: Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα20:34Περιστέρι: Χειροπέδες στον “εφιάλτη” των κοσμηματοπωλείων20:20Λωρίδα της Γάζας – όμηροι: Ελπίδες για την επίτευξη συμφωνίας20:07Στίβος – άλμα εις ύψος γυναικών: Παγκόσμιο ρεκόρ μετά από 37 χρόνια!19:43ΗΠΑ – Καύσωνας: “Θερμικός θόλος” με ακραίες θερμοκρασίες19:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο