LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 07 Ιουλίου 2024 21:46 | Ανανέωση: 07 Ιουλίου 2024 21:56

Εκλογές στη Γαλλία - Μπαρντελά: Στα χέρια της ακροαριστεράς η χώρα

Ο Μπαρντελά κατακεραυνώνει τη "συμμμαχία της ντροπής" Μακρόν - Αριστεράς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τα exit polls

Ζορντάν Μπαρντελά

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανατροπή στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών ο Ζορντάν Μπαρντελά ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που στήριξαν την Εθνική Συσπείρωση και τους υποψηφίους της, λέγοντας ότι "επικράτησε μια συμμαχία ατιμίας και επικίνδυνων συμμαχιών".

"Αυτές οι συμμαχίες ρίχνουν τη Γαλλία στα χέρια της άκρας αριστεράς" υποστήριξε ο ηγέτης της ακροδεξιάς.

"Θα ενισχύσουμε το έργο μας στην αντιπολίτευση" τόνισε ο Μπαρντελά.

"Ο Μακρόν επέλεξε να παραλύσει τους θεσμούς μας" πρόσθεσε.

Εκλογές - Γαλλία

Ο Μπαρντελά κατακεραυνώνει τη "συμμμαχία της ντροπής" Μακρόν - Αριστεράς

Σήμερα, το Rassemblement National έκανε τη μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία της" αναφέρει στις πρώτες δηλώσεις του ενώ συνεχίζοντας αναφέρει πως  "Δυστυχώς, οι άτιμες συμμαχίες απόψε στερούν από τον γαλλικό λαό μια πολιτική ανάκαμψης. Απόψε, οι εκλογικές συμφωνίες ρίχνουν τη Γαλλία στην αγκαλιά της άκρας αριστεράς του Ζαν-Λυκ Μελανσόν", συνεχίζει.

Νταρμανέν: Κανείς δεν μπορεί να πει ότι νίκησε και ιδίως όχι ο Μελανσόν

Ο σκληροπυρηνικός υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλ Νταρμανέν, δήλωσε πως «κανείς δεν μπορεί να πει ότι κέρδισε αυτές τις εκλογές, ειδικά ο κ. Μελανσόν».

Οι πρώτες εκτιμήσεις των exit polls στη χώρα

Σύμφωνα με την εκτίμηση του IFOP για το TF1, το Νέο Λαϊκό Μέτωπο εξασφαλίζει 180-215 έδρες στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση, ενώ σύμφωνα με την εκτίμηση του Ipsos για την France TV εξασφαλίζει 172-215 έδρες. Η Opinionway για το C News TV δίνει στο Νέο Λαϊκό Μέτωπο 180-210 έδρες, ενώ το Elabe για το BFM TV 175-205.

Δεύτερο κατά τις ίδιες εκτιμήσεις έρχεται το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν, ενώ η Εθνική Συσπείρωση των Λε Πεν – Μπαρντελά καταλαμβάνει μόλις την τρίτη θέση.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Πέθανε κοριτσάκι που είχε νοσήσει από παρβοϊό

Υποβρύχιο “JANTINA”: Εντοπίστηκε η πλώρη του, 83 χρόνια μετά την βύθιση στο Αιγαίο (βίντεο)

Πέθανε ο γιατρός που υπέστη εγκεφαλικό στην εφημερία του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙσραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο ΙράνΣήμερα 22:00 | Ειδήσεις

Όλος ο πλανήτης έχει το βλέμμα του στραμμένο στη Μέση Ανατολή και τα πυρηνικά του Ιράν, που δεν αποκλείεται να βρεθούν στο στόχαστρο του Ισραήλ. 

Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίαςΣήμερα 23:28 | Ειδήσεις

Ένα παιδί που έπαιζε με τους φίλους του έπεσε από μεγάλο ύψος. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)Σήμερα 10:57 | Ειδήσεις

"Η μουσική μια χημεία από νότες είναι, που μεταδίδουν συναισθήματα", είχε πει μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας για τις δύο του αγάπες.

Τα ακίνητα των Μπεκτασήδων και οι τουριστικές ορέξεις του ΡάμαΧθες 15:54 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για το “Βατικανό των Τιράνων”, το Παγκόσμιο Τάγμα των Μπεκτασήδων και τις βλέψεις για τα ακινήτα - “φιλέτα” σε τουριστικές περιοχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κίνα: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δίδυμα... ένα από κάθε μήτρα!23:59Βόλος: Βγήκε από τη φυλακή και μετά από 3 μέρες “μπούκαρε” σε σπίτι23:48Θεσσαλονίκη: Χειρουργείο για τον ανήλικο που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας23:37Πρέβεζα: Χασισοκαλλιέργεια εντοπίστηκε σε δάσος (εικόνες)23:25Νετανιάχου: Ντροπή η δήλωση του Μακρόν για εμπάργκο23:11Μεταναστευτικό – Γαύδος: Δεκάδες άνθρωποι διασώθηκαν22:58Τουρκία: Το ΥΠΑΜ εκθειάζει τη σημαία του ψευδοκράτους22:44Basket League: “Διπλό” του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι22:31Super League: Ο Άρης με Μορόν…έπιασε κορυφή22:17Ισραήλ: Είμαστε έτοιμοι για την “απάντηση” στο Ιράν22:04Metropolitan General: Δωρεά στα 40 σχολεία του Δήμου Κηφισιάς21:50Super League: Ο Παναιτωλικός “έσπασε” το αήττητο της ΑΕΚ21:37Μίμης Πλέσσας: Η αγάπη του για τη μουσική και οι σπουδές στη Χημεία (εικόνες)21:23Μαρούσι – Προμηθέας Πάτρας: Νίκη με ανατροπή για τους Αχαιούς21:09Ρώμη: Επεισόδια σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης (εικόνες)20:56Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο στο Περιστέρι20:42Αττική Οδός - Διόδια: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές και τι ισχύει για το e -pass20:29Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από ηλεκτροπληξία20:15Μακρόν: Να σταματήσει η πώληση όπλων που χρησιμοποιούνται στη Γάζα20:02ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής19:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο