Μητέρα Κ. Γρίβα: Ξέσπασε κατά του δολοφόνου - Είναι η φωτογραφία με το μνήμα της, κράτησε την
Με εντάσεις και ξεσπάσματα μέσα στη δικαστική αίθουσα, συνεχίστηκε η δίκη για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα.
Του Ιάσονα Τσόλη
Σε ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακή ατμόσφαιρα κατέθεσε η μητέρα της Δέσποινα Καλλέα. Ο τρόπος που κατέθεσε ως μάρτυρας σκόρπισε ανατριχίλα στην αίθουσα του Δικαστηρίου κρατώντας μια φωτογραφία από το μνήμα της κόρης της. Απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο, τον ρώτησε εάν την αναγνωρίζει αφού ήταν μαζί.
Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα δήλωσε: «Σήμερα πρέπει, θέλω να γίνω η φωνή της Κυριακής να γίνω η φωνή του παιδιού μου. Τη Δευτέρα γιορτάζει και σαν δώρο για τη ψυχή της εκτός από την δική μου τη ψυχή της δίνω και τη φωνή μου και τη ψυχή μου για να μπορέσει να μιλήσει εκείνη.. Να δικαιωθεί έστω και μετά θάνατον επιτέλους η ψυχή της και όλα αυτά που έχει περάσει».
Σε δηλώσεις προέβη και η δικηγόρος της μητέρας της, Έλενα Τζούλη: «Το τραγικό είναι ότι σε δικαστήριο που έγινε 4 μήνες μετά το θάνατο της Κυριακής με κατηγορούμενο το δράστη για το βιασμό δεν κλήθηκε η οικογένεια της δεν κλήθηκε κανένας».
Φωτιά στην Ιεράπετρα: Κραυγή αγωνίας από τον δήμαρχο – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση
Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία