LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2024 09:32

NBA - ΛεΜπρόν Τζέιμς: Είπε όχι σε 38 εκατ. και πάει για το max συμβόλαιο

Ο τετράκις πρωταθλητής του NBA ελπίζει να υπογράψει ένα νέο «μέγιστο» συμβόλαιο, συνεχίζοντας την 21ετή καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Το εξωφρενικό ποσό που μπορεί να κερδίσει. 

ΝΒΑ - Λεμπρόν Τζέιμς

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά θα πρέπει να υπογράψει εκ νέου με τους Λος Άντζελες Λέικερς, όπου ο γιος του Μπρόνι επελέγη στα ντραφτ.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο 39χρονος Τζέιμς, είχε την ευκαιρία μέχρι το Σάββατο να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Λέικερς για ακόμη έναν χρόνο, έναντι περίπου 38 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν, θέτοντας εαυτόν ως «ελεύθερο».

Σύμφωνα με το ESPN και το The Athletic, ο τετράκις πρωταθλητής του NBA ελπίζει να υπογράψει ένα νέο «μέγιστο» συμβόλαιο, αξίας περίπου 151 εκατομμυρίων ευρώ σε 3 χρόνια, συνεχίζοντας την 21ετή καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα μπορούσε έτσι να πραγματοποιήσει το όνειρό του να παίξει με τον γιο του Μπρόνι, ο οποίος κατετάγη στην 55η θέση από τους Λέικερς αυτήν την εβδομάδα.

Ο Μπρόνι Τζέϊμς θα φορά το νούμερο 9 και στην ανέλα του θα γράφεται το όνομα «James Jr», όπως ανακοινώθηκε σχετικά από τους Λέϊκερς.

Το ενδεχόμενο πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου στην Ιστορία του ΝΒΑ, θα έχει προπονητή τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, έναν πρώην παίκτη κοντά στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος διορίσθηκε προπονητής των Λέικερς στην αρχή της εβδομάδας για να αντικαταστήσει τον Ντάρβιν Χαμ.

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2024: Η Γερμανία άνετα στους “16”

Φωτιά στη Σέριφο: Πύρινο μέτωπο χιλιομέτρων και εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι την Κυριακή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και ΧίοΣήμερα 07:56 | Ειδήσεις

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι ρίψεις νερού από τα αεροσκάφη, με την εικόνα των πυρκαγιών να αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.

Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”Σήμερα 07:42 | Ειδήσεις

Το παιδί που νοσηλεύτηκε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πατέρα του, έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες των στενών συγγενών του.

Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιώνΣήμερα 06:28 | Ειδήσεις

Τρία παιδιά, ηλικίας 10-13 ετών, εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα από δομή φιλοξενίας στο νησί της Ρόδου προκαλώντας συναγερμό στις Αρχές.

Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορόΣήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Η αρμόδια αντιδήμαρχος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», για την μακάβρια καταγγελία μιας γυναίκας κατά την εκταφή της μητέρας της.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλαμάτα: Τυμβωρύχοι έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό 08:51Τουρκία: Μεταμεσονύχτιος ανασχηματισμός08:37Φωτιά στη Χίο – Copernicus: Χιλιάδες στρέμματα παραδόθηκαν στις φλόγες08:24Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα σε Κω και Χίο08:10Εορτολόγιο - 2 Ιουλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:57Πάτρα - Δικηγόρος μητέρας: Ο 15χρονος έχει τους συγγενείς του “απέναντι”07:44ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη 07:30Missing alert για την εξαφάνιση 3 παιδιών07:17Copa America: Ο Παναμάς έκανε δεύτερη σερί νίκη (βίντεο)07:03Copa America: Η Ουρουγουάη στα προημιτελικά με το απόλυτο νικών (βίντεο)06:50Φωτιές: Ολονύχτια μάχη σε Κω, Χίο και Ηράκλειο06:36Euro 2024: Η Πορτογαλία στους “8” με ήρωα τον Ντιόγκο Κόστα06:23Καιρός: Ζέστη και τοπικές βροχές την Τρίτη06:09Βατικανό: Απαγόρευσε τα εμφανή τατουάζ στους εργαζόμενους23:59Ίαν ΜακΚέλεν: Δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του μετά την πτώση του από τη σκηνή23:47Γιατρός κατήγγειλε ξυλοδαρμό ηλικιωμένων από τον γιο τους23:35Καβάλα: Νεκρός 29χρονος λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή Κεραμωτής23:22Τουρκία - Αρχηγός αντιπολίτευσης για Κυπριακό: Πρέπει να δείξουμε θάρρος 23:08Σαμαράς - Καραμανλής: Kριτική για την κυβερνητική πολιτική στις ομιλίες τους (εικόνες)22:55Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Ο Τραμπ έχει ασυλία για τις πράξεις του ως πρόεδρος22:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο