LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 28 Ιουνίου 2024 12:53

Colourday Festival 2024 by Coca-Cola: ακόμη μία επική μουσική εμπειρία

Φέτος, όλες και όλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία επική μουσική εμπειρία στο Colourday Festival 2024, παρέα με μία παγωμένη Coca-Cola.

Colourday Festival 2024 by Coca-Cola

Για μία ακόμη χρονιά το Colourday Festival by Coca-Cola αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά highlights του καλοκαιριού και η Coca-Cola βρισκόταν φυσικά εκεί για να προσφέρει μοναδικές στιγμές δροσιάς και διασκέδασης σε όλο το κοινό!

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, το ΟΑΚΑ γέμισε χρώματα και μουσική, με το περίπτερο LED της Coca-Cola να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής, κερδίζοντας τις καρδιές όλων των παρευρισκόμενων.

Η ατμόσφαιρα στο περίπτερο της Coca-Cola ήταν μαγευτική! Οι make-up artists δημιούργησαν μοναδικά φεστιβαλικά looks, γεμάτα χρώμα και λάμψη, προσδίδοντας ένα ξεχωριστό twist στην εμπειρία των επισκεπτών. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ημέρας, όλοι όσοι βρέθηκαν στο φετινό Colourday, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο photobooth για να βγάλουν ανατρεπτικές φωτογραφίες και να αποτυπώσουν στιγμές που θα μείνουν ζωντανές όλο το καλοκαίρι. Ίσως και πολύ περισσότερο!

Colourday Festival 2024 by Coca-Cola

Colourday Festival 2024 by Coca-Cola

Μετά από πολύ χορό και τραγούδι, το lounge area της Coca-Cola προσέφερε την απόλυτη χαλάρωση, καθώς με μια παγωμένη Coca-Cola στο χέρι, οι επισκέπτες αναζωογονήθηκαν και ήταν έτοιμοι να συνεχίσουν τη διασκέδαση. Καθώς η ώρα περνούσε, το περίπτερο της Coca-Cola γινόταν όλο και πιο επιβλητικό, με τα LED φώτα να δημιουργούν ένα συναρπαστικό θέαμα. Διακοσμημένο με έντονα χρώματα και μοντέρνα σχέδια, το περίπτερο ξεχώριζε από μακριά, προσελκύοντας συνεχώς εκατοντάδες επισκέπτες.

Colourday Festival 2024 by Coca-Cola

Colourday Festival 2024 by Coca-Cola

Έτσι, η Coca-Cola απέδειξε για ακόμα μία φορά πως παραμένει πιστή στο όραμά της να δημιουργεί τις πιο ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες, φέρνοντας όλους τους ανθρώπους κοντά και προσφέροντάς τους ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και δροσιάς στα μεγαλύτερα και πιο συναρπαστικά events.

#CokeStudio #RealMagic #CocaColaGreece  

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά σε Κερατέα και Σταμάτα: “Μάχη” με τον άνεμο, καταστροφές και εκκενώσεις (εικόνες)Σήμερα 18:01 | Ειδήσεις

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με εκείνα της Κερατέας και της Σταμάτας να είναι τα πλέον ανησυχητικά. Ένας άνδρας δίνει μάχη για τη ζωή του.

Φωτιές - Πυροσβεστική: Η σημερινή μέρα είναι η δυσκολότερη που αντιμετωπίζουμεΣήμερα 18:24 | Ειδήσεις

Τι είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στην ενημέρωση που έκανε για τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπήΣήμερα 19:40 | Ειδήσεις

Μάχη έδινε το ΕΚΑΒ για να κρατήσει τον άνδρα στην ζωή όμως τελικά κατέληξε.

ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο - Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας και ΓερουλάνοςΣήμερα 17:41 | Ειδήσεις

Τι είπαν οι επικείμενοι πρωταγωνιστές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκλογές στην Γαλλία: Τι δείχνουν τα πρώτα exit poll21:35Ο Τεντόγλου “πέταξε” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου21:22Formula 1 - GP Αυστρίας: Νικητής ο Ράσελ μετά από σύγκρουση του Φερστάπεν21:06Φωτιά στον Λόφο Φιλοπάππου - Δύο οι εστίες (εικόνες)20:52Μεσολόγγι - Καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία: Χτύπαγε την έγκυο σύντροφό του20:39Φωτιές: Συλλήψεις για πυρκαγιές σε Σαλαμίνα, Ραφήνα και Πόρο 20:25Καιρός: Ηλιοφάνεια και ζέστη την Δευτέρα20:10Εκλογές στην Γαλλία με ρεκόρ συμμετοχής (εικόνες)19:56Φωτιά στην Σταμάτα: Νεκρός ο άνδρας που είχε πάθει ανακοπή19:42Φωτιά στην Κερατέα: Αστυνομικοί απομάκρυναν ηλικιωμένους και έσβησαν την αυλή τους (βίντεο)19:27Βοιωτία: Φωτιά στο Δίστομο (εικόνες)19:13Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Οι περιοχές που αναμένεται να πληγούν περισσότερο18:58Φωτιά σε Κερατέα και Σταμάτα: “Μάχη” με τον άνεμο, καταστροφές και εκκενώσεις (εικόνες) 18:44Φωτιές - Πυροσβεστική: Η σημερινή μέρα είναι η δυσκολότερη που αντιμετωπίζουμε 18:29Κόρινθος: Φωτιά στα Αθίκια (βίντεο)18:15Ριτσώνα Ευβοίας: Η φωτιά πλησιάζει δεύτερο εργοστάσιο (εικόνες)18:00ΠΑΣΟΚ: Εκλογές τον Οκτώβριο - Υποψήφιοι Ανδρουλάκης, Δούκας και Γερουλάνος17:46Αιτωλοακαρνανία: Φωτιά στο Αγγελόκαστρο17:31Φωτιά στην Κερατέα: Ο καπνός πλησιάζει την Κρήτη (δορυφορική εικόνα)17:17Σακελλαροπούλου: Ανακηρύχθηκε επίτημη δημότης της Ορεστιάδας17:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο