LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 27 Ιουνίου 2024 21:45

Φωτιά στην Ύδρα: Ποινική δίωξη και στους επιβάτες του σκάφους

Για το ίδιο αδίκημα του εμπρησμού, αλλά για ηθική αυτουργία, κατηγορούνται οι  παραθεριστές που νοίκιασαν το σκάφος έναντι υψηλού ποσού. Θα αναζητηθούν σε συνεργασία με τις αρχές του Καζακστάν.

κότερο

Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε εμπρησμό άσκησαν οι εισαγγελικές Αρχές σε βάρος των ενήλικων αλλοδαπών επιβατών της θαλαμηγού «Περσεφόνη 1», για τη φωτιά που προκλήθηκε στην Ύδρα.

Η δίωξη αφορά τους οκτώ ενήλικους επιβάτες, καθώς οι υπόλοιποι δύο είναι ανήλικοι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί η συνδρομή των Αρχών του Καζακστάν.

Κροτίδες στην παραλία

Πάντως η συνολική έρευνα των αρχών φαίνεται να μπαίνει σε νέα βάση, καθώς όπως μετέδωσε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, πηγές που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την έρευνα αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν 15 κροτίδες στην παραλία της Ύδρας, επαναφέροντας ως επικρατέστερο, το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από την ακτή και όχι από τη θαλαμηγό «Περσεφόνη». Το εύρημα αυτό είναι και συμβατό με τις μαρτυρίες οι οποίες ανέφεραν ότι ακούστηκαν κρότοι, χωρίς όμως φώτα.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι το φουσκωτό tender προσπάθησε να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο γιατί οι κροτίδες δεν εντοπίστηκαν στην αρχική έρευνα Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος. Αδιευκρίνιστο επίσης παραμένει το γιατί οι αρχές δεν κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα των επιβατών της θαλαμηγού, τα οποία ενδέχεται να περιείχαν βίντεο που να καταγράφουν την έναρξη της φωτιάς, και βέβαια γιατί τους επέτρεψαν την αποχώρηση από τη χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Debate Μπάιντεν – Τραμπ: Έφτασε η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή (χάρτης)

Βόλος: 68χρονη κατήγγειλε τον σύντροφο της για βιασμό… που ονειρεύτηκε

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓαλλία - Εκλογές: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσειςΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Η χώρα βρίσκεται σε πυρετώδη κατάσταση κι αναμένεται υψηλή συμμετοχή στις εκλογές. Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα. 

Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι - Τραυματίστηκαν επιβάτεςΣήμερα 08:18 | Ειδήσεις

Αναστάτωση προκλήθηκεαπό την πρόσκρουση του πλοίου στο λιμάνι της Φολέγανδρου.

Θάνατος 44χρονου στις Σπέτσες: Στο νησί παραμένει το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκούΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών. Η εντολή εισαγγελέα για το πλήρωμα του σκάφους.

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε πως είναι ομοφυλόφιλοςΣήμερα 09:55 | Ειδήσεις

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται το παιδί που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον πατέρα και τον θείο του, όταν έκανε coming out ως gay. Η αναζήτηση στέγης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μεταναστευτικό: Συλλήψεις διακινητών σε Έβρο και Καβάλα10:38Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε πως είναι ομοφυλόφιλος10:25NBA - ΛεΜπρόν Τζέιμς: Είπε όχι σε 38 εκατ. και πάει για το max συμβόλαιο10:11Κυπαρισσία: Λουκέτο σε beach bar με ταμειακή μηχανή “φάντασμα”09:58Χατζηδάκης Οι επιδόσεις στην οικονομία “μάς επιτρέπουν την ταχύτερη σύγκλισή μας με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο”09:44Θάνατος 44χρονου στις Σπέτσες: Στο νησί παραμένει το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού09:31Μπάιντεν για ντιμπέιτ: Δεν πέρασα μια καλή βραδιά, αλλά ούτε και ο Τραμπ09:17Σαλμονέλα στη Μαγνησία: Ομαδική αγωγή για τη δηλητηρίαση παιδιών09:04Φολέγανδρος: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι - Τραυματίστηκαν επιβάτες08:50Τροχαίο στη Σύρο: Νεκρός νεαρός που έκανε διακοπές στο νησί08:37Χανιά: Πνίγηκε άνδρας που κολυμπούσε στη θάλασσα08:23Φωτιά στη Σέριφο: Υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιά08:10Γαλλία - Εκλογές: Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι πολίτες - Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις07:56Γάζα: Μάχες με νεκρούς κι εκτοπισμένους χωρίς τέλος07:43Κυριακή των Αγίων Πάντων: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:29Copa America: Η Αργεντινή “ανώτερη” του Περού07:16Copa America 2024: Ο Καναδάς προκρίθηκε κι “έγραψε” Ιστορία07:02Φωτιά στην Πάρνηθα: Διάσπαρτες εστίες και ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου06:49Φωτιά στη Σέριφο: Πύρινο μέτωπο χιλιομέτρων και εκκενώσεις οικισμών (εικόνες)06:35Euro 2024: Η Γερμανία άνετα στους “16”06:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο