LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: Χθες 22:38

Δολοφονία στην Κέρκυρα - “Χαμόγελο του Παιδιού”: Είχαμε ενημερώσει δύο φορές από το 2021 για την 49χρονη

Τι αναφέρει το "Χαμόγελο του Παιδιού" σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την δολοφονία στην Κέρκυρα. Τι τονίζει για την 49χρονη που σκότωσε τον άντρα της με κουζινομάχαιρο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Για την υπόθεση της 49χρονη που σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον άνδρα της στην Κέρκυρα τοποθετήθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στη σχετική ενημέρωση, μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στην περιοχή Πέραμα, αναφέρει ότι είχε ενημερώσει δύο φορές την Εισαγγελία για περιστατικά που αφορούσαν τη συγκεκριμένη γυναίκα περί παραμέλησης και κακοποίησης της 11χρονης κόρης της, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.

Η ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την 49χρονη συζυγοκτόνο

«Με αφορμή το τραγικό περιστατικό της σύλληψης 49 χρονης γυναίκας για την δολοφονία 68 χρονου με τον οποίο είχαν μία κόρη 11 ετών στην Κέρκυρα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» :

Στις 19/07/2021 έλαβε αναφορά η οποία στάλθηκε στην Εισαγγελία για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τη μητέρα, για παραμέληση και για ψυχολογική κακοποίηση της ανήλικης.

Στις 11/05/2022 απέστειλε "Κατεπείγουσα" αναφορά στην Εισαγγελία μετά από περιστατικό που συνέβη στις 10/05/2022 όπου είχε ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, καθώς η μητέρα είχε καταναλώσει αλκοόλ και η ανήλικη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι.

Για ακόμη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για τη διερεύνηση αναφορών κακοποίησης/παραμέλησης είναι οι Αρμόδιες Αρχές. Για κάθε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, θα πρέπει να υπάρχουν άμεσα αντανακλαστικά και κάθε αναφορά να αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, και να μην είναι υπόθεση ενός».

Μαχαίρι

Το χρονικό της δολοφονίας του 68χρονου με κουζινομάχαιρο

Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου, όταν και ο 68χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι και συνελήφθη η σύζυγός του. Λίγη ώρα αργότερα, η 49χρονη «έσπασε» μιλώντας στις αστυνομικές Αρχές και αποκάλυψε πως εκείνη σκότωσε τον άνδρα της. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν νωρίτερα ότι η 11χρονη κόρη του ζευγαριού κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι ο πατέρας της γύρισε από την δουλειά σοβαρά τραυματισμένος και ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως ο άνδρας ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 49χρονη κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα στον 68χρονο με ένα μαχαίρι κουζίνας το οποίο οι Αρχές έχουν εντοπίσει στο χώρο που διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα, μαζί με ρούχα του 11χρονου παιδιού τους τα οποία είχαν πάνω τους αίματα.

Ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβαντίδης, ο οποίος εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο θάνατος επήλθε από χτύπημα κάτω από την αριστερή κλείδα από ίσον τέμνων όργανο, τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος είναι 49 χρόνων, υπήκοος Ρωσίας και το ζευγάρι έχει ένα παιδί, 11 ετών. Στο διάστημα 2022 - 2023 το ζευγάρι είχε απασχολήσει την Αστυνομία για περιστατικά οικογενειακής βίας

Ειδήσεις σήμερα

Χεζμπολάχ - Θάνατος Νασράλα: Τριήμερο πένθος στον Λίβανο

Περιστέρι: Φωτιά σε παιδότοπο – Απεγκλωβισμός παιδιών

Μεσολόγγι - Revenge porn: Ανήλικοι αλλοίωσαν φωτογραφία μαθήτριας για να φαίνεται γυμνή


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧεζμπολάχ - Θάνατος Νασράλα: Τριήμερο πένθος στον ΛίβανοΣήμερα 21:17 | Ειδήσεις

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι δηλώσε νωρίτερα ότι η χώρα του είναι αντιμέτωπη με την απειλή κινδύνου.

Βασιλικός γάμος: Οι αφίξεις των υψηλών προσκεκλημένων στη Μητρόπολη Αθηνών (εικόνες)Σήμερα 18:38 | Ειδήσεις

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών οι υψηλοί προσκεκλημένοι της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας τηςΣήμερα 12:51 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθεί ανακοινωθέν για την υγεία της ερμηνεύτριας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Οι Fath-360 που έστειλε το Ιράν στην Ρωσία, η εταιρεία - “βιτρίνα” και τα ίχνη που οδηγούν στην… ΕλλάδαΣήμερα 14:03 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τους βαλλιστικούς πυραύλους που πήρε η Μόσχα από την Τεχεράνη, την εμπλοκή της “Sahara Thunder” στην χρηματοδότηση τους και μια συμφωνία με “άρωμα Ελλάδας”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θάνατος Νασράλα - Νετανιάχου: Ιστορική καμπή που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή 23:50Κήλες Κοιλιακού Τοιχώματος: Μύθοι και Αλήθειες23:36Χανιά: Νεκρός βρέθηκε ο Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν 23:23Δολοφονία στην Κέρκυρα - “Χαμόγελο του Παιδιού”: Είχαμε ενημερώσει δύο φορές από το 2021 για την 49χρονη23:10Γουινέα: Χιμπατζής κατακρεούργησε μωρό με αυτοσχέδια εργαλεία22:59Super Cup: Ο Ολυμπιακός έκλεισε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό 22:56Super League 1: O Παπαδόπουλος έσωσε τον βαθμό για τον Αστέρα22:41Εμβόλια m-RNA: Η μεγάλη ελπίδα για την αντιμετώπιση του καρκίνου22:27Θεσσαλονίκη: Σάτυρος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε τρεις γυναίκες22:13Νασράλα - Βηρυτός: Ουρλιαχτά, πυροβολισμοί και λιποθυμίες στο άκουσμα του θανάτου του21:59Μπάιντεν: Ο θάνατος του Νασράλα ήταν ένα μέτρο δικαιοσύνης για τα πολλά θύματά του21:44Χεζμπολάχ - Θάνατος Νασράλα: Τριήμερο πένθος στον Λίβανο 21:30Καλαμάτα: Διασώθηκαν 66 παράτυποι μετανάστες – Συνελήφθησαν οι 4 διακινητές τους21:15Περιστέρι: Φωτιά σε παιδότοπο – Απεγκλωβισμός παιδιών21:01Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε άλλο ένα στέλεχος της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό20:46Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 3 περιφέρειες την Κυριακή (χάρτης)20:32Ερντογάν: Στεκόμαστε δίπλα στον λαό και στην κυβέρνηση του Λιβάνου20:18Super Cup: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη και προκρίθηκε στον τελικό (εικόνες) 20:03ΟΠΕΚΑ - Επιδόματα: Ποια καταβάλλονται στις 30 Σεπτεμβρίου19:50Super League 1: Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό για Βόλο και Athens Kallithea 19:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο