LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Ιουνίου 2024 17:55 | Ανανέωση: 23 Ιουνίου 2024 18:07

Θεσσαλονίκη – Κακοποίηση ζώου: Άγνωστος έκοψε τρία από τα τέσσερα πόδια γατιού

Φρίκη με το αποτρόπαιο εύρημα φιλόζωων στη συμπρωτεύουσα. Ποια η κατάσαταση της υγείας του. Μεγάλο το ενδιαφέρον για την υιοθεσία του.

Κακποίηση - Γάτος - Θεσσαλονίκη

Ακραία κακοποίηση υπέστη ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη, το οποίο εντοπίστηκε με κομμένα τα τρία από τα τέσσερα πόδια του. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο που το εξέτασε Κυριάκο Αγαθαγγελίδη, ο ακρωτηριασμός έγινε από ανθρώπινο χέρι και μάλιστα η τομή ήταν «ακριβείας».

Όπως δήλωσε ο κτηνίατρος, αρχικά πίστεψε ότι οι τομές θα είχαν προκληθεί από κάποιο ατύχημα με αυτοκίνητο. «Διαπίστωσα, όμως, ότι οι τομές είχαν γίνει με αιχμηρό αντικείμενο. Το σημείο της τομής ήταν ευθύ, τέτοιες τομές δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε με νυστέρι», σημείωσε.

«Εκτιμώ ότι το γατί ήταν σε όρθια θέση όταν έγινε το περιστατικό. Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες. Έστειλα τις φωτογραφίες σε καθηγητές της Κτηνιατρική Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μου είπαν ότι είναι από ανθρώπινο χέρι» πρόσθεσε ο κτηνίατρος.

Σύμφωνα με όσα είπε για την προσπάθεια περίθαλψης του μικρού Ήφαιστου και της επανόδου του στην κινητική ελευθερία, «το σχέδιο είναι να του βάλουμε πρόσθετικα μέλη. Σε αυτή τη φάση προσπαθούμε να τον προστατεύσουμε από δευτερογενείς λοιμώξεις, τον υποβάλαμε χθες σε πολύωρο χειρουργείο, θα του κάνουμε και αξονική τομογραφία για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οστά του».

Μετά την περιπέτειά του μικρού γάτου, πάντως, έχουν υπάρξει αρκετοί που έχουν δηλώσει ότι θέλουν να τον υιοθετήσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τον 18χρονο Κωνσταντίνο - “Ήταν από νωρίς στη βιοπάλη...”

Τραμπ: Θέλετε να κρατήσετε το όπλο σας; Είστε Χριστιανοί; Να πάτε να με ψηφίσετε!

Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του! (εικόνες)

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝτιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)Σήμερα 05:26 | Ειδήσεις

Τηλεμαχία με αντεγκλήσεις, προσωπικούς χαρακτηρισμούς και επιθέσεις, καθώς και συγκρούσεις για τις πολιτικές επιλογές των δύο υποψηφίων για την επόμενη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδροςΣήμερα 06:18 | Ειδήσεις

Τα πρόσωπα που θα ηγηθούν των ευρωπαϊκών οργάνων για την επόμενη πενταετία εξέλεξε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

ΕΕ - Στρατηγική Ατζέντα: Αντίδραση Μητσοτάκη στον αιφνιδιασμό Γαλλίας και ΓερμανίαςΣήμερα 06:32 | Ειδήσεις

Αλλαγές στο κείμενο της Στρατηγική Ατζέντας προκάλεσαν την αντίδραση του Έλληνα Πρωθυπουργού και όχι μόνο. Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας.

Copa America: Η Ουρουγουάη “ισοπέδωσε” την Βολιβία (βίντεο)Σήμερα 07:53 | Ειδήσεις

H Ουρουγουάη εξασφάλισε την πρωτιά στον τρίτο όμιλο του φετινού Κόπα Αμέρικα, που προβάλλεται σε απευθείας μετάδοση από το ANT1+

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Πως θα τις μάθουν οι υποψήφιοι07:58ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα, 28 Ιουνίου07:45Missing Alert για εξαφάνιση 46χρονου07:31Ύδρα: Φωτιά σε χωματερή07:18ΕΕ - Στρατηγική Ατζέντα: Αντίδραση Μητσοτάκη στον αιφνιδιασμό Γαλλίας και Γερμανίας07:03Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Παρασκευή σε 5 Περιφέρειες (χάρτης)07:00Εορτολόγιο - 28 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:49Copa America: Η Ουρουγουάη “ισοπέδωσε” την Βολιβία (βίντεο)06:36ΕΟΔΥ: Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή06:30Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν επανεξελέγη πρόεδρος06:22Καιρός: Tοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)05:40Το debate Μπάιντεν - Τραμπ για τον Λευκό Οίκο (βίντεο)03:59Νέα πρόκληση από την Σιλιάνοφσκα: Μιλά για “Μακεδόνες του Αιγαίου”23:59Σύλληψη δημοσιογράφου για ενδοοικογενειακή βία – ΕΣΗΕΑ: Στηρίζουμε την συνάδελφό μας23:48Μακρόν: Ποιον θέλει ως Επίτροπο της Γαλλίας στην ΕΕ23:37Deutsche Welle: Μητσοτάκης και Ερντογάν ταυτόχρονα στην Κύπρο για τα 50 χρόνια του “Αττίλα”23:22Κρήτη: Βρέθηκε η σορός άντρα που έπεσε από πλοίο στην Ύδρα τον Απρίλιο23:07Θήβα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με ένα νεκρό (βίντεο)22:53Χιλή – Κόλο Κόλο: Δολοφονία φιλάθλου σε φιλικό αγώνα22:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο