LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 21 Ιουνίου 2024 16:30

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο 40χρονος που παρέσυρε τη σύζυγό του

Η 35χρονη σύζυγος υποστηρίζει πως αφού την εμβόλισε, ο 40χρονος άρχισε να την χτυπά, απειλώντας πως θα την σκοτώσει. Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος. 

Περιπολικό - Ασθενοφόρο

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκε ο 40χρονος που επιχείρησε την περασμένη Κυριακή να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, πέφτοντας με το αυτοκίνητό του, πάνω στο μηχανάκι της, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθεί την Τρίτη.

Ο 40χρονος υποστήριξε πως "ποτέ δεν είπα ότι θα τη σκοτώσω.. λατρεύω τα παιδιά μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να σωθούν και να μην πάρουν τον κακό δρόμο. Δούλευω για την οικογένειά μου και για αυτήν ζω. Θέλω τη γυναίκα μου να γυρίσει στο σπίτι και να ξανακάνουμε την οικογένειά μας όπως ήμασταν. Να πάψει η μαμά της και οι αδερφές της να προσπαθούν να χαλάσουν το σπίτι μου".

Η 35χρονη πάντως, στην κατάθεση της, στους αστυνομικούς, υποστήριξε πως ο δράστης της έστησε καρτέρι με σκοπό να την βλάψει.

Όπως είπε ο 40χρονος "εμβόλισε το μηχανάκι μου με το αυτοκίνητό του, με έριξε κάτω, άρχισε να με χτυπά στην πλάτη, να μου τραβά τα μαλλιά, προσπάθησε και να με πνίξει".

Μάλιστα, ο 40χρονος φέρεται να την απείλησε λέγοντας πώς θα την σκοτώσει.

Η δικηγόρος του 40χρονου υπογράμμισε πως "απειλές δεν υπήρξαν αυτό το έγκλημα δεν υπήρξε ποτέ δεν απείλησε κανέναν δεν διαμήνυσε σε κανέναν ότι θα σκοτώσει και ότι θα κάνει ζημιά".

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: Μεγάλη φωτιά απειλεί χωριά - Εκκένωση οικισμών (βίντεο)

Copa America: Ο “Μέσι” χάρισε την πρώτη νίκη στην Αργεντινή (εικόνες)

ΗΠΑ: Τρανς δολοφόνησε τους γονείς της, που αντιδρούσαν στην φυλομετάβασή της (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί η συμφωνία για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και ΚάλαςΣήμερα 16:59 | Ειδήσεις

O Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε «άνοιγμα» στην Τζόρτζια Μελόνι, που εμφανίζεται δυσαρεστημένη με τη συμφωνία για τα αξιώματα της ΕΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και στελέχη ζητούν δημοψήφισμα και επικρίνουν απολύσεις και αναφορές σε “μαύρο χρήμα”Σήμερα 19:24 | Ειδήσεις

Βαθαίνει το ρήγμα της εσωκομματικής περιδίνισης στο κόμμα της Αξιωματικής Αντοπλίτευσης. Ποιοι υπογράφουν την επιστολή και έτσι αμφισβητούν τους χειρισμούς Κασσελάκη.

Δούκας στον ΑΝΤ1: Το ΠΑΣΟΚ από την επιβίωση θα περάσει στην υπερβαση (βίντεο)Σήμερα 20:01 | Ειδήσεις

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο Δήμαρχος Αθήνας και νεός υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την υποψηφιότητά του, τον Νίκο Ανδρουλάκη και το Δήμο.

Συμφωνία K Group - QIA: "Ψήφος εμπιστοσύνης" στον Όμιλο Κυριακού και στην ελληνική ΟικονομίαΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Τι λένε για το επενδυτικό fund οι Θοδωρής Κυριακού και Mansoor Al-Mahmoud. Τι δηλώνουν για την συμφωνία οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Στέφανος Κασσελάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Γιάννης Στουρνάρας, Νίκος Ανδρουλάκης και Κυριάκος Βελοπουλος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει τις επείγουσες αμβλώσεις στο Αϊνταχο21:00Μέτσολα: Ελπίδες για απόφαση σήμερα σχετικά με τα ανώτατα αξιώματα της ΕΕ20:45Στόλτενμπεργκ: Οι εκλογές στις ΗΠΑ δεν θα επηρεάσουν τη θέση τους στο ΝΑΤΟ20:31Δούκας στον ΑΝΤ1: Το ΠΑΣΟΚ από την επιβίωση θα περάσει στην υπερβαση (βίντεο)20:17“Thessaly Evros Pass”: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις, τα ποσά και οι δικαιούχοι20:02 Συμφωνία K Group - QIA: "Ψήφος εμπιστοσύνης" στον Όμιλο Κυριακού και στην ελληνική Οικονομία 19:48Λάνθιμος – “Bugonia”: Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα του ταινία19:34ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και στελέχη ζητούν δημοψήφισμα και επικρίνουν απολύσεις και αναφορές σε “μαύρο χρήμα”19:21Βουλή - Δένδιας: Έρχονται 20 νέα F-35 τελευταίας τεχνολογίας19:07Ηλεία – δολοφονία 11χρονης: Τέλος στην αναστολή της ποινής του 37χρονου για τον βιασμό ανήλικης18:53Debate Μπάιντεν – Τραμπ: Έφτασε η ώρα της μεγάλης αναμέτρησης18:39Όρμπαν από Βρυξέλλες: Ντροπιαστική η συμφωνία για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας18:25Κεφαλλονιά: Αθώος κηρύχτηκε εποχικός πυροσβέστης που είχε ομολογήσει 6 εμπρησμούς18:11Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί η συμφωνία για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας17:57Φωτιά στην Ύδρα – Νέα δεδομένα: Κροτίδες εντοπίστηκαν στην παραλία17:42Κορονοϊός: Τέσσερις φορές πάνω οι θάνατοι ασθενών 17:28Διόδια Αφιδνών: Ποιες λωρίδες θα κλείσουν προσωρινά17:12Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή (χάρτης)17:00Λάρισα: Προαιρετικά κλειστή η αγορά τα Σάββατα του καλοκαιριού16:46Φωτιά στη Ρίγανη Αιτωλοακαρνανίας, απογειώθηκαν εναέρια μέσα16:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο