LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 17 Ιουνίου 2024 07:07

Συντάξεις και επιδόματα: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές Ιουλίου

Ποιες ημερομηνίες θα δουν στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι, τα ποσά των συντάξεων και των επιδομάτων του μήνα Ιουλίου.

Λεφτά - ευρώ (χαρτονομίσματα, κέρματα κτλ)

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουλίου και αποφασίστηκε μερίδα των συνταξιούχων, να δει τα χρήματά της στους τραπεζικούς της λογαριασμούς, πριν από την αργία του Αγίου Πνεύματος.

Την τελευταία εργάσιμη του τρέχοντος μήνα θα καταβληθούν και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ. Από αυτό το «πακέτο» πληρωμών θα απουσιάζει μόνο το επίδομα τέκνων Α21, του οποίου η καταβολή γίνεται κάθε δίμηνο.

  • Όσον αφορά τις συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη ΜισθωτώνΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, τις κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες τις επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών): Ο ΕΦΚΑ λόγω της αργίας της 24ης Ιουνίου αποφάσισε οι συντάξεις αυτές να μπουν στους λογαριασμούς από την Παρασκευή το απόγευμα, στις 21 του μήνα. Κανονικά η εξόφληση από το γκισέ έχει καθοριστεί για τις 25 Ιουνίου 2024, εντούτοις τα χρήματα θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς από την Παρασκευή 21 του μήνα, ως είθισται δηλαδή οι συντάξεις θα μπουν την προηγούμενη εργάσιμη
  • Την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα πληρώσει την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και τα υπόλοιπα επιδόματα του Οργανισμού, όπως προνοιακά-αναπηρικά, επίδομα ενοικίου, γέννας, κά.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Ξεκινούν τα ειδικά μαθήματα και αγωνίσματα

Χαλκιδική: Κακουργηματική δίωξη στον 90χρονο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονη

Διεθνής Διάσκεψη για την Ουκρανία - Βαρθολομαίος: Το να μένει κανείς σιωπηλός μπροστά στον πόλεμο είναι ντροπή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΧεζμπολάχ - Θάνατος Νασράλα: Τριήμερο πένθος στον ΛίβανοΣήμερα 21:17 | Ειδήσεις

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι δηλώσε νωρίτερα ότι η χώρα του είναι αντιμέτωπη με την απειλή κινδύνου.

Βασιλικός γάμος: Οι αφίξεις των υψηλών προσκεκλημένων στη Μητρόπολη Αθηνών (εικόνες)Σήμερα 18:38 | Ειδήσεις

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών οι υψηλοί προσκεκλημένοι της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρας Γλύξμπουργκ

Μαρινέλλα: Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας τηςΣήμερα 12:51 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δεν αναμένεται να εκδοθεί ανακοινωθέν για την υγεία της ερμηνεύτριας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Οι Fath-360 που έστειλε το Ιράν στην Ρωσία, η εταιρεία - “βιτρίνα” και τα ίχνη που οδηγούν στην… ΕλλάδαΣήμερα 14:03 | Ειδήσεις

Ο Χάρης Καρανίκας γράφει για τους βαλλιστικούς πυραύλους που πήρε η Μόσχα από την Τεχεράνη, την εμπλοκή της “Sahara Thunder” στην χρηματοδότηση τους και μια συμφωνία με “άρωμα Ελλάδας”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θάνατος Νασράλα - Νετανιάχου: Ιστορική καμπή που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή 23:50Κήλες Κοιλιακού Τοιχώματος: Μύθοι και Αλήθειες23:36Χανιά: Νεκρός βρέθηκε ο Γερμανός τουρίστας που αγνοούνταν 23:23Δολοφονία στην Κέρκυρα - “Χαμόγελο του Παιδιού”: Είχαμε ενημερώσει δύο φορές από το 2021 για την 49χρονη23:10Γουινέα: Χιμπατζής κατακρεούργησε μωρό με αυτοσχέδια εργαλεία22:59Super Cup: Ο Ολυμπιακός έκλεισε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό 22:56Super League 1: O Παπαδόπουλος έσωσε τον βαθμό για τον Αστέρα22:41Εμβόλια m-RNA: Η μεγάλη ελπίδα για την αντιμετώπιση του καρκίνου22:27Θεσσαλονίκη: Σάτυρος έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε τρεις γυναίκες22:13Νασράλα - Βηρυτός: Ουρλιαχτά, πυροβολισμοί και λιποθυμίες στο άκουσμα του θανάτου του21:59Μπάιντεν: Ο θάνατος του Νασράλα ήταν ένα μέτρο δικαιοσύνης για τα πολλά θύματά του21:44Χεζμπολάχ - Θάνατος Νασράλα: Τριήμερο πένθος στον Λίβανο 21:30Καλαμάτα: Διασώθηκαν 66 παράτυποι μετανάστες – Συνελήφθησαν οι 4 διακινητές τους21:15Περιστέρι: Φωτιά σε παιδότοπο – Απεγκλωβισμός παιδιών21:01Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε άλλο ένα στέλεχος της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό20:46Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 3 περιφέρειες την Κυριακή (χάρτης)20:32Ερντογάν: Στεκόμαστε δίπλα στον λαό και στην κυβέρνηση του Λιβάνου20:18Super Cup: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη και προκρίθηκε στον τελικό (εικόνες) 20:03ΟΠΕΚΑ - Επιδόματα: Ποια καταβάλλονται στις 30 Σεπτεμβρίου19:50Super League 1: Μοιρασιά στο Πανθεσσαλικό για Βόλο και Athens Kallithea 19:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο