LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Ιουνίου 2024 22:36

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: “Χρυσός” ο Τεντόγλου στη Ρώμη

Ο Έλληνας πρωταθλητής Μίλτος Τεντόγλου είναι και πάλι στην 1η θέση. Το κορυφαίο άλμα στον αγώνα που αποτελεί και νέο προσωπικό του ρεκόρ!

Τέντογλου - Στίβος

Πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα εις μήκος αναδείχθηκε για τρίτη φορά ο Μίλτος Τεντόγλου, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, Ρώμη.

Ο εκπληκτικός Μίτλος Τεντόγλου πέτυχε ρεκόρ αγώνων, αλλά και την καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο, με δύο άλματα στα 8.65 μ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο εκπληκτικός Μίλτος Τεντόγλου πέτυχε διαδοχικά τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στον κόσμο, με άλματα στα 8.42 μ. στα 8.45 μ., στα 8.49 μ. και δύο άλματα στα 8.65 μ.

 Αυτό, ήταν το τρίτο χρυσό σε Ευρωπαϊκό για τον Τεντόγλου και 11ο του σε επίπεδο Ανδρών.

Ο "μίδας" του στίβου σημείωσε και νέο ατομικό ρεκόρ ξεπερνώντας το 8,60μ. που είχε μέχρι σήμερα, ενώ άγγιξε και το Πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα, ο οποίος το κρατά ακόμη με 8.66μ.

Μίλτος Τεντόγλου

Μητσοτάκης: Ο Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά

Θερμά συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το τρίτο σερί χρυσό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε με ανάρτησή του στο «X» (πρώην twitter) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο απίστευτος Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Πρωταθλητής Ευρώπης!Με μια φοβερή εμφάνιση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και μας έκανε υπερήφανους για ακόμα μία φορά! Θερμά συγχαρητήρια» έγραψε ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Κασσελάκης: Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή - Πρωταθλητής-πρότυπο

Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, το τρίτο συνεχόμενο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, έδωσε με ανάρτησή του στο «X» (πρώην twitter) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο Μίλτος για άλλη μια φορά στην κορυφή. Είμαστε περήφανοι όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά γιατί ταυτόχρονα «πετάει» και μένει προσγειωμένος ως άνθρωπος. Πρωταθλητής-πρότυπο! Συγχαρητήρια!» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Στ. Κασελλάκης.


Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Δασικές πυρκαγιές από ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Ενδοοικογενειακή βία – Θεσσαλονίκη: Σύζυγος και αδερφός, έδειραν μάνα και ανήλικο παιδί

Συναυλία Coldplay: Στο ΟΑΚΑ από τα... χαράματα, για να βρεθούν δίπλα στην σκηνή (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕλληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...Σήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Για σύμπλεγμα προβλημάτων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία και για την ανάγκη ηρεμίας στην περιοχή, έκανε λόγο ο Τούρκος ΥΠΕΞ. Τι δήλωσε για το Ισραήλ και το Ιράν.

Μητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον ΈβροΧθες 23:27 | Ειδήσεις

«Η πολιτική της Ευρώπης στο Μεταναστευτικό άλλαξε και ήρθε πιο κοντά στις ελληνικές θέσεις», υποστήριξε ο Πρωθυπουργός από τος Βρυξέλες.

Ηλεία - Τροχαίο: Νεκρή μία γυναίκα σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων (εικόνες)Σήμερα 07:44 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη το τροχαίο το οποίο στοίχσε την ζωή στην άτυχη κοπέλα. Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το όχημα το οποίο οδηγούσε.

Σινουάρ: Το χρονικό του θανάτου του και οι αιχμές ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός (εικόνες)Σήμερα 06:49 | Ειδήσεις

Πώς δισταυρώθηκε διεθνώς το συμπέρασμα ότι ο ηγέτης ήταν νεκρός. Τι ανέφεραν στις σχετικές δηλώσεις τους Τζο Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρις αλλά και εκπρόσωπος του State Department.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ελληνοτουρκικά - Φιντάν: Πρώτα η διπλωματία, αλλά και ο Στρατός μας είναι έτοιμος για όλα...08:12Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση στα 1200 ευρώ - Μεγαλύτερο το ποσό για το ρεύμα07:59Ηλεία - Τροχαίο: Νεκρή μία γυναίκα σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων (εικόνες)07:45Πέλλα: Γιατρός καταδικάστηκε για θάνατο ασθενούς από έμφραγμα07:31Εορτολόγιο - 18 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:18Revenge porn: Εκβίαζε την πρώην με γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της07:04Σινουάρ: Το χρονικό του θανάτου του και οι αιχμές ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός (εικόνες)06:50Rapid test δωρεάν την Παρασκευή σε 91 σημεία06:36Αθήνα: Βιασμός 6χρονης από 45χρονο06:23Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή06:09Φόρτωσαν 50 κιλά χασίς στο αμάξι και... βγήκαν στην Εθνική Οδό23:59Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Η Βασίλισσα… μάδησε το τριφύλλι23:47Μητσοτάκης: Που ήταν οι “πατριώτες της φακής” όταν υπερασπιζόμασταν τον Έβρο23:35Θάνατος Σινουάρ: Οι αντιδράσεις και οι ελπίδες για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων23:22ΣΥΡΙΖΑ: Στα πρόθυρα νέας διάσπασης το κόμμα23:08Αμβέρσα – Τσιτσιπάς: Δύσκολη νίκη και πρόκριση στους “8”22:55Διασύνδεση POS: Τα αποκαλυπτικά στοιχεία για την φοροδιαφυγή και τα πρόσθετα έσοδα22:41Μεσσηνία: Θανάσιμος τραυματισμός άντρα που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του22:28Αττικη: Εκτεταμένη νοθεία στα καύσιμα δείχνουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι22:14Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 10 ετών στον 40χρονο για το “ακέφαλο πτώμα”22:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο