LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 03 Ιουνίου 2024 16:25

Θεσσαλονίκη: “Έσπασε” τα ισόβια η γυναίκα που σκότωσε με τηγάνι τον πρώην πεθερό της

Τι "είδε" σε δεύτερο βαθμό το δικαστήριο και αποφάσισε να αλλάξει η ποινή της γυναίκας που είχε σκοτώσει με τηγάνι τον πρώην πεθερό της.

Τηγάνι

«Έσπασε» η ποινή της ισόβιας κάθειρξης για 58χρονη που σκότωσε με τηγάνι τον πρώην πεθερό της και μετέφερε τη σορό του στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να αποδοθεί ο θάνατός του σε πτώση.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, δικάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, αναγνώρισε στην κατηγορούμενη μειωμένο καταλογισμό, καταδικάζοντάς την σε κάθειρξη 13 ετών.

Το έγκλημα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τελέστηκε τον Ιούνιο του 2019, στο οροφοδιαμέρισμα, όπου διέμενε το θύμα. Η 58χρονη, συνταξιούχος δασκάλα, με ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων, φιλοξενείτο σε δωμάτιο του ίδιου διαμερίσματος που της είχε παραχωρήσει ο πρώην σύζυγός της. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι είχε δυσαρεστήσει το 85χρονο θύμα και συχνά πυροδοτούνταν εντάσεις με την πρώην νύφη του.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου -ο οποίος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα για τις μετακινήσεις του- αποδόθηκε σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια του χτυπήματος με τηγάνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω του σφοδρού χτυπήματος, αποκολλήθηκε το χερούλι του μαγειρικού σκεύους που χρησιμοποιήθηκε ως «όπλο». Το πτώμα του 85χρονου εντόπισαν ένοικοι της πολυκατοικίας στο κλιμακοστάσιο, μεταξύ 3ου και 4ου ορόφου.

Η καταδικασθείσα δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, ενώ μετά την ετυμηγορία του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου θα παραμείνει κρατούμενη σε γυναικείες φυλακές μέχρι την έκτιση της ποινής της.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλαμάτα: “Κωσταλέξι” με 29χρονη να ζει σε κλουβιά μέσα στο σπίτι της (εικόνες)

Ευρωεκλογές - Μπαλέρμπας: Σε άλλα εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν πολλοί ψηφοφόροι (βίντεο)

Σύζυγος Γιώργου Καραϊβάζ: Νιώθω μούδιασμα, αλλά όχι μένος για τους δολοφόνους του (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)Σήμερα 20:04 | Ειδήσεις

Φάκελο με άλλους 100 γιατρούς στέλνει στις Αρχές το Υπ. Υγείας. Που βρέθηκαν ράβδοι χρυσού και λίρες. Αναμένεται να αποκαλυφθεί απάτη με "μαϊμού" συνταγοραφήσεις ύψους έως και 80 εκ. ευρώ.

Κακοκαιρία “Μπόρις”: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη (εικόνες)Σήμερα 21:04 | Ειδήσεις

Νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές, άφησε πίσω της η κακοκαιρία "Μπόρις", που σαρώνει την κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχουν κηρυχθεί πολλές περιοχές, στην Πολωνία, την Τσεχία και τη Ρουμανία.

Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)Σήμερα 20:11 | Ειδήσεις

Ζημίες ή πενιχρά εισοδήματα δηλώνει η πλειονότητα των ελ. επαγγελματιών, όπως προκύπτει από τις φορολογικές δηλώσεις τους. Ποιοι εμφανίζονται ως οι πιο φτωχοί.

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο τουρίστας που παρέσυρε τουρίστριες και σκότωσε ηλικιωμένοΣήμερα 16:57 | Ειδήσεις

Ποια ποινή επιβλήθηκε στο άνδρα που παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους δύο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία “Μπόρις”: Δεκάδες νεκροί και καταστροφές στην κεντρική Ευρώπη (εικόνες)21:32Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη21:18Λιμανάκια - Σύνταγμα: Μπαράζ συλλήψεων από την Τροχαία (εικόνες)21:05Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η δίωξη που ασκήθηκε στον ύποπτο δράστη 20:51“Sounion”: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του τάνκερ (εικόνες)20:38ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι διάλογοι, το Οzempic και οι ράβδοι χρυσού (βίντεο)20:25Φοροδιαφυγή: Ελεύθεροι επαγγελματίες δηλώνουν λιγότερα από... άνεργους (βίντεο)20:11Μακελελέ: Στον Αστέρα Τρίπολης δεν ήρθα για τα χρήματα (εικόνες)19:58Τραμπ: Η απόπειρα δολοφονίας έγινε λόγω της ρητορικής Μπάιντεν και Χάρις19:44Τσελίκ: Ο Μητσοτάκης ή ο Δένδιας εκπροσωπεί την ελληνική κυβέρνηση;19:31Όλυμπος: Βρέθηκε σορός Γερμανού που έκανε ορειβασία19:17Τουρκικά ΜΜΕ: Αντιδράσεις για την παρουσία Δένδια στο Καστελλόριζο19:03ΕΟΠΥΥ - Παράνομες συνταγογραφήσεις: Οι βαριές κατηγορίες για τους συλληφθέντες 18:49Χατζηδάκης: Επεκτείνεται κατά 1 δις το πρόγραμμα “Ηρακλής”18:36ΠΑΟΚ: Ο Λόβρεν φόρεσε τα “ασπρόμαυρα” (εικόνες)18:22Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα υπερδιπλάσιο του στόχου στο 8μηνο18:11Ο οίκος Cardin σχεδίασε διαστημικές στολές για... αστροναύτες (βίντεο)17:58Τα νέα κίνητρα για συγχωνεύσεις – εξαγορές και για την Έρευνα και Καινοτομία17:44Ηράκλειο: Στη φυλακή ο τουρίστας που παρέσυρε τουρίστριες και σκότωσε ηλικιωμένο17:31Τουρκία - Siper: Ισχυρισμοί για επιτυχή εκτόξευση του αντιαεροπορικού πυραύλου17:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο