LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Ιουνίου 2024 07:38 | Ανανέωση: 01 Ιουνίου 2024 07:44

Λιόσια: Θρίλερ με καμένο πτώμα σε αυλή σπιτιού - Συνελήφθη ο γιός του νεκρού

Γιατί οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον γιό του ηλικιωμένου. Τι τους είπε για τους λόγους για τους οποίους πυρπόλησε την σορά. Εξετάζεται αν υπήρξε και πατροκτονία.

Λιόσια - Σορός - φωτιά

Την άκρη του νήματος στο θρίλερ που διαδραματίζεται από το βράδυ της Παρασκευής στα Λιόσια με «πρωταγωνιστή» έναν ηλικιωμένο άνδρα αναζητούν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή ήρθαν αντιμέτωποι με μια φρικιαστική εικόνα όταν έφτασαν στο σπίτι όπου διέμεναν πατέρας και γιος.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι, λίγο μετά τις 10 το βράδυ, εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού μια απανθρακωμένη σορό ενός άνδρα.

Η απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε πάνω σε ένα καμένο στρώμα στην αυλή του σπιτιού και δίπλα στο στρώμα ήταν ο 59χρονος γιος του ηλικιωμένου.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 59χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ο 82χρονος πατέρας του πέθανε και επειδή δεν είχε λεφτά για την κηδεία του έβαλε φωτιά.

Λιόσια - Σορός - φωτιά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος είχε τεμαχίσει τον πατέρα του και στη συνέχεια τον είχε κάψει στην αυλή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 59χρονο για παράβαση του νόμου περί οπλών και για μη αναγγελία θανάτου ενώ εξετάζεται αν ο πατέρας του πέθανε από φυσικά αίτια και μετά του έβαλε φωτιά ο 59χρονος ή αν τον σκότωσε ο 59χρονος.

Στο σημείο έσπευσε χθες ιατροδικαστής αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει πόρισμα και σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία προκειμένου να καθοριστεί η αιτία θανάτου του 82χρονου.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν από γείτονες οι οποίοι ανέφεραν ότι από την μονοκατοικία της οδού Αγαμέμνωνος ερχόταν μια έντονη δυσοσμία.

Γείτονες αναφέρουν σε δηλώσεις τους ότι πακαι γιός είχαν τσακωμούς και μάλιστα είχαν γίνει αναφορές σε γείτονες για ξυλοδαρμούς μεταξύ τους.

Λιόσια - Σορός - φωτιά

Περίοικοι αναφέρουν ακόμη ότι το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό και ο νέος ιδιοκτήτης τους είχε ζητήσει να φύγουν όσο πιο σύντομα γίνεται.

Κάτοικος της περιοχής σημείωσε ότι από την Τρίτη υπήρχε μία έντονη μυρωδιά ενώ εξήγησε ότι οι γείτονες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν είδαν τον γιό να ανάβει φωτιά στην αυλή και να πετάει μέσα σε αυτήν ένα στρώμα και κουβέρτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Πήλιο: Απανθρακώθηκε σε αυτοκίνητο μαζί με το σκυλί της

ΗΠΑ: Μωρό 6 εβδομάδων κατακρεουργήθηκε από το σκυλί της οικογένειας (βίντεο)

Ιαλυσός: 3χρονη έπεσε από μπαλκόνι - Έκανε “βουτιά” 8,5 μέτρων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση ΚασσελάκηΧθες 23:24 | Ειδήσεις

Ελήφθη η απόφαση για την ψηφοφορία της πρότασης μομφής που κατέθεσαν οι «87» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εμφανώς ενοχλημένος από την Κεντρική Επιτροπή.

ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)Χθες 18:39 | Ειδήσεις

Το πακέτο μέτρων των επόμενων ετών παρουσιάζει ο Πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ. Δείτε ζωντανά.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστηςΧθες 21:33 | Ειδήσεις

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη ΦινλανδίαΧθες 23:39 | Ειδήσεις

Με το...δεξί κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού οδήγησε την Ελλάδα σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Ελβετία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Rocky”: Ο Σιβλέστερ Σταλόνε ετοιμάζει επιστροφή του 00:00Ηράκλειο: Κλείδωσε κόρη και νυν σύντροφο σε δωμάτιο - Τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του23:49Nations League: Ιδανική πρεμιέρα της Εθνικής με τη Φινλανδία23:38ΣΥΡΙΖΑ: Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής και η αποχώρηση Κασσελάκη23:27Ελβετία: 11χρονος “έμπλεξε” με ακραίους ισλαμιστές23:13Πέθανε ο Ρον Γέιτς22:59Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Χρυσός Λέοντας στον Αλμαδόβαρ και το πένθος για την Νικόλ Κίντμαν22:46ΔΕΘ: Η αντιπολίτευση για την ομιλία Μητσοτάκη22:32ΣΥΡΙΖΑ - Πρόταση μομφής: “Αρχίζει το ματς” (εικόνες)22:19Στέγαση – Οικογένεια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης22:05Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης21:51ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Τα 45 μέτρα που ανακοίνωσε21:38Καιρός: Μπόρες, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Κυριακή21:27ΔΕΘ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις, “φρούριο” η Θεσσαλονίκη (εικόνες)21:13Παραολυμπιακοί: Η Παπασταματοπούλου πήρε το χρυσό στο Παρίσι20:59Μητσοτάκης – ΔΕΘ: Τα μέτρα ενίσχυσης εισοδήματος 20:47Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Θέρμη - Επιχειρούν εναέρια μέσα20:40Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ20:26Κωνσταντινούπολη: Εξαφανίστηκε Έλληνας τουρίστας από την Κοζάνη20:13ΔΕΘ - Μητσοτάκης: “Ζυγισμένες” οι δαπάνες του 2025 (βίντεο)19:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο