LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Μαΐου 2024 06:19

Euroleague – Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν σε σταθμό του μετρό, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Σε κρίσιμη κατάσταση ένα άτομο.

Final 4 - Βερολίνο - επεισόδια - Παναθηναϊκός - Φενερμπαχτσέ

Ένα άτομο έχει τραυματιστεί βαριά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δύο φέρουν βαριά τραύματα και εννέα ελαφρά, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η πυροσβεστική του Βερολίνου.

Αυτός ο αριθμός των δώδεκα συνολικά τραυματιών προέκυψε μετά από άγρια συμπλοκή που διαδραματίστηκε στον σταθμό «Prenzlauer Allee S-Bahn» της πόλης, λίγη ώρα μετά τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν σε σταθμό του μετρό, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, μάλιστα, δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση στο σημείο, καθώς οι διαθέσεις των ανθρώπων που συνεπλάκησαν ήταν άκρως επιθετικές.

Άμεσα, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ενεργοποιήθηκε η διαδικασία αντιμετώπισης συμβάντων μαζικών ατυχημάτων, με πυροσβέστες και διασώστες να καλούνται εσπευσμένα στον σταθμό του μετρό.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Κυριακή: Συννεφιά, τοπικές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Γαλάτσι: Μολότοφ σε μηχανήματα στο σταθμό του μετρό

Τουρισμός: Το ελληνικό νησί που επιλέγουν οι Γερμανοί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕνδοοικογενειακή βία - Λύτρας: Συγγνώμη από τη σύζυγό μου και τις κόρες μου (βίντεο)Σήμερα 12:19 | Ειδήσεις

Η δήλωση του γνωστού ποινικολόγου μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονοςΣήμερα 12:07 | Ειδήσεις

Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και είπε ότι θα αναζητήσει τα αίτια της βίαιης συμπεριφοράς, ώστε να τα θεραπεύσει. Ποιοι περιοριστικοί όροι του επιβλήθηκαν. 

ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής – “Έκρυβε” αποδείξεις 576000 ευρώΣήμερα 09:32 | Ειδήσεις

Πόσες αποδείξεις έκοψε το κατάστημα, παρέλειψε όμως να τις διαβιβάσει στο online σύστημα της Εφορίας. Πώς συνεχίζονται οι έρευνες σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας.

Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα της ΔευτέραςΣήμερα 09:51 | Ειδήσεις

Τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ και το πρόγραμμα για τα μαθήματα ειδικότητας των ΓΕΛ και τα αγωνίσματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εθνική Ποδοσφαίρου: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς νέος προπονητής13:43ΝΑΤΟ: Ενεργοποίηση πυρηνικών όπλων απέναντι στις απειλές Ρωσίας - Κίνας13:30Τουρκικός Τύπος: Η “βίζα εξπρές” για ελληνικά νησιά... έχει κολλήσει13:17Φωτιά στην Καλιφόρνια έκανε στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους13:04Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αγρότης για τη φωτιά στον Μελισσουργό12:50Εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν, πόσο θα διαρκέσουν12:37Ενδοοικογενειακή βία - Λύτρας: Συγγνώμη από τη σύζυγό μου και τις κόρες μου (βίντεο)12:25Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 52χρονος12:13Νίκος Παππάς: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν με κοινό ψηφοδέλτιο12:01Σήφης Βαλυράκης: Νέα αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία του11:49Ισραήλ: Διαλύθηκε το Πολεμικό Υπουργικό Συμβούλιο11:36Euro 2004: Στο Σύνταγμα το τρόπαιο που “σήκωσε” η Ελλάδα11:24Χανιά: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης σε μίνι μάρκετ11:11Τροχαίο - Ξάνθη: Νεκρός ο γιος του “πράσινου παπά” του Ασωπού10:57Ενδοοικογενειακή βία - Δικηγόρος: Η απολογία, η παραδοχή για ξυλοδαρμό και η “συγγνώμη” (βίντεο)10:44Χανιά: Ανήλικες στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ10:38BBC: Το Ελληνικό Λιμενικό ευθύνεται για θανάτους μεταναστών10:24Πανελλαδικές - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα μαθήματα της Δευτέρας10:11Γερμανία - Γάζα: Παραιτήθηκε η υφυπουργός Παιδείας για τις διαδηλώσεις φοιτητών09:58ΑΑΔΕ: Λουκέτο 48 ωρών σε κατάστημα πολυεθνικής – “Έκρυβε” αποδείξεις 576000 ευρώ09:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο