LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 18 Μαΐου 2024 07:49

ΛΟΑΤΚΙ - ΗΠΑ: Η κυβέρνηση προειδοποιεί για τρομοκρατικά χτυπήματα σε “Pride”

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, προειδοποιεί τους Αμερικανούς πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση σε εκδηλώσεις Pride.

AP = LGTB - ΛΟΑΤΚΙ - σημαία

Η αμερικανική κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες της να είναι σε επαγρύπνηση λόγω πιθανών τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ παγκοσμίως.

"Λόγω πιθανών τρομοκρατικών επιθέσεων, διαδηλώσεων ή βίαιων ενεργειών κατά Αμερικανών πολιτών και συμφερόντων, το υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους Αμερικανούς πολίτες στο εξωτερικό να δείχνουν αυξημένη προσοχή", αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ σε παγκόσμια οδηγία για την ασφάλεια που εξέδωσε χθες, Παρασκευή.

Σε αυτήν προσθέτει ότι είναι ενήμερο για την αυξημένη πιθανότητα για βία κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+, ορμώμενης από ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις. Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση σε εκδηλώσεις Pride, συνιστά.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Σάββατο: Σκόνη, λασποβροχές και άνοδος θερμοκρασίας

Εξάρχεια: επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία ΜΑΤ

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Μαρτυρίες για τον εφιάλτη της 40χρονης και των παιδιών της


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΛιόσια - Καμένο πτώμα: “Μεταθανάτιες οι κακώσεις στη σορό”, βλέπει η ιατροδικαστικήΣήμερα 16:31 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης για την απανθραλωμ΄΄ενη σορό που βρέθηκε στα Λιόσια. Η ανατριχιαστική ομολογία του 59χρονου και τα αδικήματα που τον βαραίνουν.

Κρήτη - Πνιγμός 6χρονου: Πώς συνέβη η τραγωδίαΣήμερα 18:01 | Ειδήσεις

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε σε παραλία της Άρβης στο Ηράκλειο. Η μητέρα του τον έψαχνε εναγωνίως. Πώς εντοπίστηκε το παιδί που παρασύρθηκε από τα κύματα.

Γαστρεντερίτιδα στη Μαγνησία – ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα δεν σχετίζονται με τις πλημμύρεςΣήμερα 20:36 | Ειδήσεις

Στη διευκρίνιση ότι η εξάπλωση του νοσήματος στα δύο χωριά της Μαγνησίας δεν έχει σχέση με την κακοκαιρία, την πλημμύρα και τα στάσιμα νερά που ακολούθησαν, προχώρησε ο Οργανισμός.

Εθνική Ελλάδος - Σπανούλης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στο Προολυμπιακό τουρνουάΣήμερα 20:34 | Ειδήσεις

Βέβαιος για τη συμμετοχή του "Greek Freak" στο Προολυμπιακό τουρνουά, είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αυτοάνοσα και αλλεργίες: Ομοιότητες και διαφορές21:35Καιρός: Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή21:20Εθνική Ελλάδος - Σπανούλης: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στο Προολυμπιακό τουρνουά21:06Γαστρεντερίτιδα στη Μαγνησία – ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα δεν σχετίζονται με τις πλημμύρες20:52Τουρκία: Πέθανε ο σύζυγος της Τανσού Τσιλέρ 20:39Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης: Το καταφύγιο του Πίνατ ανά πάσα ώρα βάζει λουκέτο20:26Μύκονος - Καταγγελία: Ξυλοδαρμός εστιάτορα από συνέταιρό του μέσα στην ταβέρνα τους20:13Πάτρα: Γυμνιστής αναστάτωσε την πλαζ του Προαστίου20:00Ζάκυνθος: Πρόστιμο σε γυναίκα που έκαιγε χόρτα19:47Ελλάδα - Βουλγαρία: Στον “αέρα” η συμφωνία νερού19:33Basket League - Ολυμπιακός: Άνετη επικράτηση κατά του Περιστερίου (εικόνες)19:20ΕΛΑΣ: 65 Τμήματα Ενδοοικογενειακής Βίας λειτουργούν από σήμερα πανελλαδικά19:06Κέντρο Αθήνας: Κλειστοί δρόμοι την Κυριακή για ποδηλατικό γύρο18:53Ευρωεκλογές 2024 - ΓΣΕΕ: Η εκλογική άδεια για τους ιδιωτικούς υπάλληλους18:40Παρίσι: Ακτιβίστρια έβαλε… αυτοκόλλητο στις Παπαρούνες του Μονέ (βίντεο)18:26Κρήτη - Πνιγμός 6χρονου: Πώς συνέβη η τραγωδία18:12Ευρωεκλογές – Κασσελάκης: Να ηττηθεί η “αλαζονεία του 41%”17:58Σύμη - Μεταναστευτικό: Νεκρός και τραυματίες από την σύγκρουση ακυβέρνητου ταχύπλοου17:45Άρης – ΠΑΟΚ: Διακοπή του αγώνα Κ15 λόγω... γονέων (βίντεο)17:31Σκρέκας – Πληθωρισμός: Με αυξήσεις μισθών, ελέγχους και διαρθρωτικά μέτρα προστατεύουμε τους πολίτες17:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο