LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 06 Μαΐου 2024 14:21 | Ανανέωση: 06 Μαΐου 2024 14:25

Πάσχα - Επιστροφή εκδρομέων: Αυξημένη η κίνηση στα διόδια

Κατά κύματα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα και στην Αττική. Πυκνή ροή στην κίνηση προς το Λεκανοπέδιο, μποτιλιάρισμα στα Μάγλαρα.

Έξοδος εκδρομέων - διόδια - πλοίο - λιμάνι - ΚΤΕΛ

Αυξημένη παρατηρείται η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας, με αρκετούς από τους εκδρομείς του Πάσχα να επιστρέφουν σιγά - σιγά στην πρωτεύουσα και την καθημερινότητα της.

Αυξημένη αναμένεται η κίνηση και αύριο, Τρίτη καθώς είναι για τους περισσότερους η τελευταία μέρα της άδειας τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, από την Αττική αναχώρησαν περί τα 700.000 ΙΧ, με τις αρχές να μιλούν για τη «μεγαλύτερη έξοδο» στη μετά - Covid εποχή. Το εθνικό δίκτυο είναι σχεδόν άδειο, με την κίνηση των οχημάτων να είναι παντού ανεμπόδιστη, ενώ είναι ενδεικτικό πως μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας είχαν επιστρέψει μόλις 5.000 οχήματα.

Η Τροχαία αναμένει αύξηση της κίνησης αργά το απόγευμα σήμερα, ενώ η επιστροφή εκτιμάται πως θα κορυφωθεί αύριο Τρίτη του Πάσχα, που είναι και η τελευταία ημέρα των αργιών, καθώς λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, αύριο είναι κλειστά τα καταστήματα. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκονται σε ισχύ αυξημένα μέτρα για την κίνηση στο εθνικό δίκτυο.

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται αυτήν την ώρα η επιστροφή των εκδρομέων πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς και αύριο να είναι αργία, αυτή την ώρα παρατηρείται μποτιλιάρισμα από τον Κόμβο Μαλγάρων στην ΠΑΘΕ έως τα διόδια, από όπου τα οχήματα περνούν ελεύθερα, χωρίς να πληρώσουν αντίτιμο, προκειμένου να διεξάγεται όσο το δυνατόν ομαλότερα η κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι ταχύτητες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, ωστόσο η ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών δεν διαρκεί για πολύ ακόμα.

Η κίνηση να είναι μεγαλύτερη τις εικόνες ώρες οπότε και οι περισσότεροι εκδρομείς θα ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής.

Από την πλευρά τη Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Μουδανιών η εικόνα είναι καλύτερη, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Μάλγαρα - επιστροφή εκδρομέων - κίνηση

Μποτιλιάρισμα στα Μάλγαρα 

Με χαμηλές ταχύτητες διεξάγεται αυτήν την ώρα η επιστροφή των εκδρομέων πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς και αύριο να είναι αργία, αυτή την ώρα παρατηρείται μποτιλιάρισμα από τον Κόμβο Μαλγάρων στην ΠΑΘΕ έως τα διόδια, από όπου τα οχήματα περνούν ελεύθερα, χωρίς να πληρώσουν αντίτιμο, προκειμένου να διεξάγεται όσο το δυνατόν ομαλότερα η κυκλοφορία των οχημάτων.

Μάλγαρα - επιστροφή εκδρομέων - κίνηση

Οι ταχύτητες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, ωστόσο η ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών δεν διαρκεί για πολύ ακόμα.

Η κίνηση να είναι μεγαλύτερη τις εικόνες ώρες οπότε και οι περισσότεροι εκδρομείς θα ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής. Από την πλευρά τη Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Μουδανιών η εικόνα είναι καλύτερη, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Διόδια και δρόμοι με πολλά αυτοκίνητα

Επί ποδός η Τροχαία

Σημειώνεται πως μέχρι και την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψουν στην Αττική περίπου 400.000 οχήματα, αφού το διάστημα από Μ. Τετάρτη έως Μ. Σάββατο από την πρωτεύουσα έφυγαν συνολικά 390.251 οχήματα – από τα διόδια της Ελευσίνας 227.089 Ι.Χ. και από τα διόδια των Αφιδνών 163.162 Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία σε όλα τα σημεία, με την κορύφωση της επιστροφής των αδειούχων να αναμένεται αύριο.

Με καλό καιρό η επιστροφή

Ο καιρός φαίνεται πως είναι σύμμαχος των εκδρομέων που επιστρέφουν, αφού γενικά θα είναι αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Σήμερα και αύριο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τη θερμοκρασία να αναμένεται να φτάσει έως και 27 βαθμούς και τους ανέμους έως 5 μποφόρ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ενδοοικογενειακή βία: Χτύπησε την σύζυγο και δύο κόρες του, μετά την Ανάσταση

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς

Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Ο σωσίας, η Ουγκάντα και η θεωρία συνωμοσίας (βίντεο)Σήμερα 06:46 | Ειδήσεις

Σε ένα νέο βίντεο στο TikTok, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, διηγείται μία θεωρία συνωμοσίας που τον θέλει να είναι... αλυσοδεμένος στην Ουγκάντα.

Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχήΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Στούντιο με Θέα'' σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών, τα ελληνοτουρκικά, την ακρίβεια και την επίσκεψή του στην Αμερική.

Αγία Βαρβάρα: Χειροβομβίδα εξερράγη και προκάλεσε ζημιέςΣήμερα 09:33 | Ειδήσεις

Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα.

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απορρίπτει το τελεσίγραφο του Γκατζ για παραίτησηΣήμερα 07:50 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου σχετικά με την ''απειλή'' να παραιτηθεί από την κυβέρνηση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγία Βαρβάρα: Χειροβομβίδα εξερράγη και προκάλεσε ζημιές10:10Ρόδος: Δεκάδες πρόσφυγες εντοπίστηκαν μαζί με τον διακινητή τους 09:57Ιράν: Νέα δίκη για τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί09:44Ρουβίκωνας: Συνελήφθη ηγετικό μέλος της οργάνωσης09:30Γάζα - Ανθρωπιστική βοήθεια: Οι πρώτες εκατοντάδες παλέτες έφθασαν 09:16Κουτσούμπας στον ΑΝΤ1: Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν λάθος από την αρχή 09:03“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Οι διατάσεις, η Τεχνητή Νοημοσύνη και η ελληνική χελώνα08:50Λάρισα: Βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου08:38Γερμανία: Drone με ρωσική σημαία πέταξε πάνω από το Κοινοβούλιο (βίντεο)08:24Ισραήλ: Ο Νετανιάχου απορρίπτει το τελεσίγραφο του Γκατζ για παραίτηση 08:10Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική07:56Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού07:43Κόρινθος: Γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου07:29Τραμπ: οι “φιλοφρονήσεις” στον Μπάιντεν και η οπλοκατοχή07:16“I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ”: αποκλειστικές συνεντεύξεις και εκλεκτοί καλεσμένοι την Κυριακή (βίντεο)07:02Μητσοτάκης: Ο σωσίας, η Ουγκάντα και η θεωρία συνωμοσίας (βίντεο)06:49Εορτολόγιο - 19 Μαΐου: Ποιος γιορτάζει σήμερα06:35Αφγανιστάν: Νεκροί τουρίστες και τραυματίες σε επίθεση06:22Καιρός - Κυριακή: Σκόνη, τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας 06:09Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Παγκόσμιος συναγερμός για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον ΛΟΑΤΚΙ+23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο