LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 18 Απριλίου 2024 08:55

Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)

Ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν το νέο ράλι τιμών στα καύσιμα και μάλιστα τις αντίθετες διαδρομές πετρελαίου και βενζίνης.

Αντλίες - Βενζίνη - Βενζινάδικο

Πασχαλινή έξοδο με την τιμή της απλής αμόλυβδης πάνω από τα 2 ευρώ θα κάνουν, όπως όλα δέιχνουν οι εκδρομείς τον Μάιο, καθώς συνεχίζεται η άνοδος των τιμών των καυσίμων, ενώ αναμένονται νέα επεισόδια στην κρίση στην Μέση Ανατολή, που επηρεάζει δραστικά και τις τιμές των καυσίμων.

Με βάση τα τελευταία στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του Υπ. Ανάπτυξης η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης πανελλαδικά ήταν την Τρίτη στα 1,97 ευρώ έχοντας καταγράψει ήδη μία άνοδο περίπου 0,15 ευρώ από τον Φεβρουάριο.

Καύσιμα - Παρατηρητήριο τιμών

Στο τελευταίο ημερήσιο δελτίο τιμών του υπ. Ανάπτυξης που δημοσιεύθηκε χθες, η υψηλότερη μέση τιμή καταγράφηκε στις Κυκλάδες με 2,19 ευρώ ανά λίτρο κι ακολουθούσαν τα Δωδεκάνησα με 2,12 ευρώ και Κεφαλονιά και Λευκάδα με 2,04 ευρώ. Η χαμηλότερη μέση τιμή καταγράφηκε στην Θεσσαλονίκη εται με 1,93 ευρώ ανά λίτρο.

Η τιμή του πετρελαίου Brent από τα περίπου 76 δολάρια το βαρέλι στις αρχές του 2024, βρέθηκε στα 85 δολάρια στα τέλη Μαρτίου και προ ημερών, στην κορύφωση της αγωνίας για το χτύπημα του Ιράν στο Ισραήλ, ξεπέρασε τα 91 δολάρια, ενώ την Τετάρτη κυμαινόταν γύρω στα 88 δολάρια.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Μαρία Ζιάγκα, Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής, είπε ότι ούτε οι πρατηριούχοι δεν μπορούν να εξηγήσουν πως γίνεται να έχουν αντίθετες πορείες οι τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο, ενώ αναφέρθηκε στο πλαφόν κέρδους που επί περίπου δύο χρόνια ισχύει για τους βενζινοπώλες, όχι όμως για όλους τους κρίκους της αλυσίδας των καυσίμων.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς

Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟυκρανία – Μητσοτάκης: Πάγια θέση της Ελλάδας το απαραβίαστο των συνόρωνΧθες 16:39 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός, συμμετείχε στις τηλεδιασκέψεις των ηγετών της Ε.Ε. και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Έγκλημα Χαλάνδρι - 28χρονος: Ήθελα να την εκφοβίσω, αλλά θόλωσαΧθες 19:12 | Ειδήσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της 47χρονης έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι.

Εγνατία Οδός – Κουτσούκος: Το 90% των τροχαίων οφείλεται αποκλειστικά στον ανθρώπινο παράγονταΧθες 19:15 | Ειδήσεις

Τι είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού, για το πολύνεκρο δυστύχημα που έγινε την Δευτέρα, λίγο πριν από σταθμό διοδίων.

Νέα Χαλκηδόνα: Εκτροπή πυροσβεστικού οχήματος (εικόνες)Χθες 16:31 | Ειδήσεις

Το Πυροσβεστικό όχημα, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους 4 πυροσβέστες που έπεσε στο οδόστρωμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ – Χάρλεμ: Πέντε νεκροί από λεγεωνέλλωση23:59Αφγανιστάν: Τροχαίο με περισσότερους από 70 νεκρούς23:44Αντιμέτωπος με 10 χρόνια φυλάκιση ο Πρίγκιπας της Νορβηγίας23:29Ο Καραλής πήρε την πρώτη του νίκη σε σειρά Diamond League23:13Ιταλία: Λιώνει ραγδαία ο παγετώνας - Αλλάζει μετά από 130 χρόνια ο τρόπος μέτρησης22:58ΝΑΤΟ: Η Σύνοδος Κορυφής του 2026 θα διεξαχθεί στην Άγκυρα22:42Ιστιοφόρο πήρε φωτιά κοντά στην Δήλο22:27Φοιτητική Στέγη: Αναζητούν συγκάτοικο οι φοιτητές, λόγω ακρίβειας ενοικίων22:11Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη21:56Φοροαπαλλαγές για πολύτεκνες οικογένειες στο πακέτο της ΔΕΘ – Στο επίκεντρο το δημογραφικό πρόβλημα21:40ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου21:25Φωτιά στην Κερατέα (βίντεο)21:10Σητεία: Ημιβύθιση φορτηγού πλοίου που είχε πέσει σε ύφαλο20:54Δημογραφικό: Απειλή για το μέλλον της χώρας - 30.000 λιγότερα παιδιά έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα20:38Ισχυρή καταιγίδα έπληξε την Αττική20:23Έγκλημα Χαλάνδρι - 28χρονος: Ήθελα να την εκφοβίσω, αλλά θόλωσα20:07ΠΑΟΚ: Οι φίλαθλοι μας να μην πλησιάσουν το γήπεδο της Ριέκα19:52Εγνατία Οδός – Κουτσούκος: Το 90% των τροχαίων οφείλεται αποκλειστικά στον ανθρώπινο παράγοντα19:35Χίος: 33χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συντρόφου του19:19Τραγωδία στην Εγνατία - Αυτόπτες μάρτυρες στον ΑΝΤ1: Φώναζαν "σώστε μας"19:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο