LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2024 10:52

Άγιοι Ανάργυροι – Μητέρα Κυριακής στον ΑΝΤ1: Το “Νινάκι” μου περιμένει δικαίωση

Η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, του τελευταίου θύματος γυναικοκτονίας, μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Γυναικοκτονία - Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα 

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και τους παρακαλώ να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου.

Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνώ εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου. Δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ, ούτε η ψυχή της κόρης μου. Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση», είπε η μητέρα της 28χρονης.

Η δήλωσή της έρχεται μόλις λίγα 24ώρα μετά τη δημοσιοποίηση νέου βίντεο ντοκουμέντο, από τον ΑΝΤ1, στο οποίο φαίνεται η στιγμή της γυναικοκτονίας μπροστά στη φρουρά του Αστυνομικού Τμήματος.

Ερωτήματα προκάλεσε το γεγονός ότι, λείπουν στιγμιότυπα από το βίντεο, καθώς φαίνεται η άτυχη κοπέλα να μιλά στο τηλέφωνο, να προχωρά μπροστά από τη φρουρά και αμέσως μετά φαίνεται η πέμπτη και τελευταία θανατηφόρα μαχαιριά. Για τα όσα δείχνει το βίντεο έχει διαταχθεί ΕΔΕ. Μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η δικηγόρος της οικογένειας εξέφρασε την απορία στις εξηγήσεις που δίνουν οι αστυνομικοί σχετικά με το βίντεο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η κάμερα γράφει μόνο όταν υπάρχει κίνηση. Σύμφωνα με την Ελένη Τζούλη, η 28χρονη βρισκόταν στο ίδιο σημείο τόσο στην πρώτη μαχαιριά – η οποία δεν υπάρχει στο βίντεο- όσο και στην πέμπτη μαχαιριά, που όμως έχει καταγραφεί στο βίντεο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε απεργιακο κλοίο η χώρα

Τέμπη - Νίκος Πλακιάς: Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα (βίντεο)

Πειραιάς: Εννέα συλλήψεις μετά την κατάρρευση κτηρίου με θύμα αστυνομικό

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εύβοια: Τρελή πορεία αγροτικού οχήματος – Βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα (βίντεο)08:55Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων08:40Αργολίδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ και άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών08:25Πάτρα: Φωτιά σε αστικό ιστό στο Κάτω Καστρίτσι08:10Μέγαρα: Ο λόγος πίσω από την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι07:55Φαράγγι Σαμαριάς: Κλειστή η πρόσβαση από τη βόρεια είσοδο λόγω των ανέμων07:40Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Ιουλίου07:25O ΕΟΔΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αύξηση στα ΣΜΝ07:11Αλέκος Παναγούλης: Η απόπειρα δολοφονίας του Παπαδόπουλου και το... περίεργο τροχαίο δυστύχημα 06:57Τραμπ: Το Ισραήλ αποδέχτηκε πρόταση για 60ήμερη κατάπαυση πυρός – Κάλεσμα στη Χαμάς να συμφωνήσει06:43Τραγωδία στην Ισπανία: Τρεις νεκροί από πυρκαγιές και καύσωνα – Ανάμεσά τους και παιδί 2 ετών06:29Τι καιρό θα κάνει σήμερα Τετάρτη06:15ΗΠΑ: Ο Τραμπ θα είναι "αυστηρός" με τον Νετανιάχου ώστε να επιτευχθεί εκεχειρία στη Γάζα 23:57Φωτιά στις φυλακές Βόλου: Στο Νοσοκομείο τέσσερα άτομα (εικόνες)23:45Θεσσαλονίκη: Βελτιωμένη εικόνα από τη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ωραιόκαστρο23:35Βουλή: Εγκρίθηκε το ενεργειακό νομοσχέδιο - Στο επίκεντρο η τροπολογία για οικισμούς και οι τιμές ενέργειας23:21Ινδία: Έκρηξη σε εργοστάσιο με χημικά προϊόντα23:07Πέθανε ο Κωνσταντίνος Γιατράκος22:51Τραγωδία στην Ισπανία: Νεκρό ένα δίχρονο παιδί λόγω καύσωνα22:36Τένις - Wimbledon: Η Σάκκαρη πέρασε στον 2ο γύρο22:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο