LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Απριλίου 2024 10:19 | Ανανέωση: 07 Απριλίου 2024 10:27

F1 - GP Ιαπωνίας: Ο Φερστάπεν επέστρεψε στις νίκες

Δύο εβδομάδες μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του στον αγώνα της Μελβούρνης, ο νεαρός Ολλανδός πήρε μια άτυπη... εκδίκηση, από τον Κάρλος Σάϊνθ, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη.

Φερστάπεν

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν, επέστρεψε σήμερα (7/4) στις νίκες, καθώς πρώτευσε στο ιαπωνικό Grand Prix της Formula 1, ενώ η Red Bull έκανε το «1-2», αφού δεύτερος τερμάτισε ο Μεξικανός «ομόσταυλος» του Ολλανδού, Σέρζιο Πέρες.

Ο αγώνας στην πίστα της Σουζούκα, που ήταν ο τέταρτος από τους 24 του εφετινού πρωταθλήματος, άρχισε... επεισοδιακά, όταν οι Williams του Αλεξ Αλμπόνκαι η RB του Ντάνιελ Ρικιάρντο συγκρούσθηκαν στον πρώτο γύρο, προκαλώντας την κόκκινη σημαία και μια καθυστέρηση 30 λεπτών, ενώ τα συντρίμμια καθαρίστηκαν αμέσως, με τους δύο οδηγούς να μην παθαίνουν το παραμικρό.

Δύο εβδομάδες μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του στον αγώνα της Μελβούρνης, ο νεαρός Ολλανδός πήρε μια άτυπη... εκδίκηση, από τον Κάρλος Σάϊνθ, ο οποίος τερμάτισε στην τρίτη 

Σύγκρουση Ρικάρντο - Άλμπον στην εκκίνηση του αγώνα

Η Σουζούκα μπορεί να έχει βελτιώσει αρκετά τον τομέα της ασφάλειας, αλλά τα προστατευτικά, στο… τέλος της πίστας, βρίσκονται αρκετά κοντά στο οδόστρωμα.

Αυτό συνέβαλλε σε ένα σφοδρό ατύχημα στην εκκίνηση του φετινού ιαπωνικού γκραν πρι.

Ο Φερστάπεν έφυγε πολύ καλά, με τον Πέρεζ και τον Νόρις να κρατούν τη θέση τους αλλά να μην μπορούν να τον προσπεράσουν.

Όπως, πιο πίσω, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο έκανε μία απότομη κίνηση προς τον Αλεξάντερ Άλμπον και αμφότεροι κατέληξαν στα προστατευτικά και εκτός αγώνα!

Αμφότεροι οι πιλότοι είναι καλά στην υγεία τους.

Άμεσα τέθηκε καθεστώς κόκκινης σημαίας και ο αγώνας είχε λίγα λεπτά αργότερα δεύτερη εκκίνηση από στάση, χωρίς και πάλι να λείπουν οι επαφές μεταξύ μονοθεσίων,

Formula 1: Γκραν Πρι Ιαπωνίας σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Το 4ο Grand Prix του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος, που διεξήχθη στην πίστα Σουζούκα της Ιαπωνίας, μεταδόθηκε σήμερα από τις 08:00, ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και θα προβληθεί ετεροχρονισμένα στις 16:30 στον ΑΝΤ1.

Όλα τα video με τις καλύτερες στιγμές του Grand Prix, των δοκιμών και των εκπομπών «Formula 1 Show» ανεβαίνουν σε real time στο https://www.antenna.gr/f1


Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της Κυριακής - Νοσηλεύεται σε ΜΕΘ

Σταϊκούρας: Μείωση ορίου ταχύτητας στα 30 χιλιόμετρα στο κέντρο των πόλεων

Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στο Ηράκλειο Κρήτης

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χατζηδάκης - Διασύνδεση ταμειακών με POS: Η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων συνδέθηκε 10:15Ο νέος Δικαστικός Χάρτης ψηφίστηκε από τη Βουλή10:01Μεγάλη Πέμπτη: Ο Μυστικός Δείπνος και η Σταύρωση09:47Champions League: Η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης από την Παρί Σεν Ζερμέν09:34Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο 09:20Κοζάνη: Αγώνας δρόμου για αντίδοτο σε παιδί που κατανάλωσε φυτοφάρμακο09:07Διασύνδεση ταμειακών με POS: Οι επιχειρήσεις που παίρνουν επιπλέον παράταση08:54Πολ Όστερ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Αμερικανός συγγραφέας08:40Greek Mafia: Φωτογραφίες και στοιχεία των εκτελεστών του Σκαφτούρου08:27Εορτολόγιο - Μεγάλη Πέμπτη: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Μαΐου08:27Τραγωδία στην Κρήτη: Γυναίκα έπεσε νεκρή μπροστά στον 7χρονο γιο της08:26Ο καιρός του Πάσχα08:13Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Πέμπτη σε 156 σημεία08:00Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη: “Πλημμύρισε” με διαδηλωτές η Ταξίμ, παρά την απαγόρευση (εικόνες)07:46ΚΥΣΕΑ: Η συνεδρίαση της Μεγάλης Τετάρτης υπό τον Μητσοτάκη07:32Πρωτομαγιά: Η πορεία στην Αθήνα και το μήνυμα για τη Γάζα (εικόνες)07:19Καιρός: Άστατος με τοπικές βροχές τη Μεγάλη Πέμπτη07:07Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο