LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 29 Μαρτίου 2024 16:21

“Η Μάγισσα”: Καθηλωτικά τα νέα επεισόδια (εικόνες)

Συγκλονιστική είναι η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα”.

Η Μάγισσα

Μάνη, 1817…

Δύο ισχυρές οικογένειες, δύο σπαρασσόμενες πατριές που έχουν συμφιλιωθεί μέσα από τον γάμο των παιδιών τους. Μια εξαφάνιση, όμως, θα αναβιώσει την παλιά έχθρα. Ένας ανελέητος πόλεμος ξεκινά κι ένα κορίτσι, που έχει οδηγό τα οράματά του, θα κάνει τα πάντα για να κρύψει αυτό το χάρισμα, ώστε να γλιτώσει από το στίγμα της μάγισσας. Στα μάτια της, το σκοτάδι θα γίνει φως…

“Η Μάγισσα” έρχεται στον ΑΝΤ1 δύο φορές την εβδομάδα: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Η Μάγισσα

ΠΩΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο

και ο Σπήλιος έρχεται αντιμέτωπος με τα κρίματα του δικού του κόσμου…

ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69

Το μυστηριώδες παρελθόν της Κυπριανής ξετυλίγεται, ενώ ο Κανέλλος έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα τον σοκάρει.

Η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο. Θα προλάβει να ενημερώσει τους κατάλληλους ανθρώπους για το αληθινό πρόσωπο της Δαμιανής, αλλά και για την καταδίκη θανάτου της Θεοφανώς;

Ο Αντρέι με τον Μάρκο καλούνται ν’ αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον.

Την ώρα που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο, θα φανερωθούν στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου.

Η Μάγισσα

ΤΡΙΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 70

Ο Σπήλιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή της Θεοφανώς, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλους.

Η Ρηνιώ εκμυστηρεύεται στον Μιχαήλ και τον Μάρκο τις υποψίες της για τη Δαμιανή, αλλά οι δύο άντρες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν.

Ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, προκαλώντας όμως καινούριες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων.

Ο Κανέλλος βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή. Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει τη Θεοφανώ, με κάθε κόστος, τη στιγμή που ο Τζανής προσπαθεί ν’ απαλλαγεί απ’ την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία.

Ένα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια …

Πρωταγωνιστούν οι:  Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής, η Θέμις Μπαζάκα. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης
  • Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Κασβίκης
  • Σκηνογράφος: Δημήτρης Κατσίκης
  • Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
  • Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
  • Οργάνωση Εκτ. Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος  
  • Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

#Magissa

Facebook: @magissa.ant1tv

Instagram: @magissa.ant1tv

Twitter: @magissa_ant1tv

Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομικοί συνελήφθησαν για παράβαση καθήκοντος

Κώστας Καραμανλής για δημογραφικό: Είναι ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του κράτους

Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το μηχάνημά του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεοΣήμερα 21:15 | Ειδήσεις

Ισραηλινοί όμηροι εμφανίστηκαν σε βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς. Το μήνυμά τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο