LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 23 Μαρτίου 2024 13:17

Eurovision - “Ζάρι”: Viral στο TikToK έγινε Βρετανός που προσπαθεί να τραγουδήσει στα ελληνικά (βίντεο)

Το μήνυμα του Βρετανού τραγουδιστή στην Μαρίνα Σάττι για την δυσκολία του να τραγουδήσει στα ελληνικά, που έχει “σπάσει τα κοντέρ” σε προβολές στο TikTok.

Σάττι - Βρετανός - Τραγούδι

Ο Άαρον Σίμπλεϊ μετρούσε μερικές χιλιάδες προβολές στα TikTok βίντεο που αναρτούσε, όταν όμως αποφάσισε να τραγουδήσει το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, ξέφυγε από τις 3.000 και 4.000 προβολές και έγινε viral,  με την προσπάθειά του να έχει αποσπάσει σχεδόν 453.000 μέσα σε μόλις μία μέρα.

Ο τραγουδιστής, φόρεσε ένα μπλουζάκι με τη σημαία της Ελλάδας και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Ζάρι» για να σημειώσει ρεκόρ στην πλατφόρμα.

@itsaaronsibley @SATTI … I tried ?? ???? . Greece’s @eurovision entry this year is amazing and I had to give it a go! I’ve been learning Greek for a while now and it’s such a beautiful language. My gorge partner is Greek and introduced me to the country and culture and I fell in love ? . I’m not going to lie, the language has been so hard to learn so far but practice makes perfect ???? I’m sure I made some mistakes so pls be kind ?? . Of course in typical me style I had to turn Zari into a ballad ?? . #greek #learngreek #greeklanguage #language #eurovision #eurovisiongreece #greece???? #acoustic #vocalcover #song #musiccovers #cover #londonsinger #musicproducer #pianocover #fyp? #singing?? #soloartist ? original sound - Itsaaronsibley

Ο TikToker και τραγουδιστής, λέει το κομμάτι σε πιο χαμηλούς τόνους από την εκδοχή της Μαρίνας Σάττι.

Απευθυνόμενος στην τραγουδίστρια, της λέει «προσπάθησα» και στο κλιπ ακούγεται να επισημαίνει: «Το να μάθεις την ελληνική γλώσσα είναι δύσκολο. Το να τραγουδάς στα ελληνικά ακόμη δυσκολότερο».

@itsaaronsibley Part 2 of singing Zari, Greece’s @Eurovision 2024 entry ???????? . Thank you all for your encouraging comments. Learning greek is hard but I absolutely love it and i hope one day to be fluent! . Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια στο PART 1. Ελληνικά είναι δύσκολα, αλλά μου αρέσει πολύ και ελπίζω μια μέρα να μιλαω άπταιστα! . Follow if you want to see more of me learning greek ?? . #marinasatti #zari #zarieurovision #eurovision2024 #greek #learngreek #greeklanguage #language #eurovision #eurovisiongreece #greece???? #acoustic #vocalcover #song #musiccovers #cover #londonsinger #musicproducer #pianocover #fyp? #singing?? #soloartist @SATTI ? original sound - Itsaaronsibley

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει με αυτό το κομμάτι την Ελλάδα στη Eurovision δημοσίευσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την προσπάθεια του Βρετανού, σχολιάζοντάς του «είναι τόσο όμορφο».

Σάττι - Βρετανός - Τραγούδι

Η απήχηση του «Ζαριού» στα social media είναι μεγάλη, με Eurofans και μη- να αποθεώνουν το κομμάτι, το οποίο δίχασε στην αρχή το ελληνικό κοινό.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μετράει ήδη 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και περίπου αντίστοιχη επιτυχία έχει το «Ζάρι» και στη συνδρομητική πλατφόρμα Spotify.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Έγκυος οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο (εικόνες)

25η Μαρτίου - Περιφέρεια Αττικής: Το βράδυ της Κυριακής... κοιτάξτε ψηλά! (βίντεο)

Miami Open: Η Σαμπαλένκα ξεπέρασε τον θρήνο και την Μπαντόσα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΣήμερα 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)Σήμερα 20:06 | Τοπικά Νέα

Σε κλίμα κατάνυξης και με πλήθος πιστών η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο