LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /PricefoxΔημοσίευση: 29 Απριλίου 2024 18:36

Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι

Το Pricefox.gr έκανε έρευνα αγοράς, εντόπισε τις διαφορές στις τιμές και υπολόγισε το κόστος για το φετινό πασχαλινό τραπέζι.

Πάσχα - οβελίας

Το χέρι βαθιά στην τσέπη θα αναγκαστούν να βάλουν οι καταναλωτές για το πασχαλινό τραπέζι, καθώς όπως όλα δείχνουν οι τιμές κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα.

Το Pricefox, ο σύμβουλός σου στην εξοικονόμηση και η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών ασφάλειας αυτοκινήτων, έψαξε πόσο κοστίζουν τα καλούδια για το τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα και σου έχει έτοιμο τον προϋπολογισμό που θα χρειαστείς.

Συγκρίνοντας τις τιμές σε δύο αλυσίδες σούπερ μάρκετ και ένα μάρκετ κρεάτων, όλα δείχνουν ότι ο συνδυασμός σε αγορές είναι η καλύτερη λύση για να πληρώσεις όσο το δυνατόν λιγότερα.

Πρωταγωνιστές του πασχαλινού τραπεζιού είναι, φυσικά, το αρνί και το κατσίκι, οι τιμές των οποίων διαφοροποιούνται αναλόγως από το πού θα το αγοράσεις. 

Στο σούπερ μάρκετ για ολόκληρο κατσικάκι γάλακτος η τιμή του κιλού ξεκινάει από τα 10,45 ευρώ. Δηλαδή, ένα κατσικάκι 10 κιλών θα βγει στα 104,5 ευρώ.

Pricefox - Πασχαλινό τραπέζι

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατσίκι γάλακτος νωπό στη μία αλυσίδα σούπερ μάρκετ πωλείται στα 12,95, ενώ στο δεύτερο στα 12,1 ευρώ/ κιλό.

Αντίστοιχα, το μάρκετ κρεάτων προσφέρει το κατσίκι γάλακτος στην τιμή των 12,98 ευρώ/ κιλό.

Αν προτιμάς, ωστόσο, το αρνί για το πασχαλινό τραπέζι, φέτος θα πληρώσεις από 11,70- 11,90 ευρώ κιλό.

Ωστόσο, αν συγκαταλέγεσαι σε εκείνους που δεν τρώνε ούτε αρνί, ούτε κατσικάκι, τότε το χοιρινό θα σου κοστίσει από 4,20 ευρώ η σπάλα, 6,99 ευρώ το καρέ με κόκαλο και από 7,6 ευρώ το χοιρινό κότσι.

Τα χοιρινά πανσετάκια θα τα βρεις 5,18 ευρώ το κιλό στο μάρκετ κρεάτων και περίπου 6,5 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ.

Pricefox - Πασχαλινό τραπέζι

Αναλόγως την αλυσίδα σούπερ μάρκετ που θα επιλέξεις, τη συκωταριά για τη μαγειρίτσα θα τη βρεις από 4,99 έως 9 ευρώ το κιλό. Η ίδια υψηλή τιμή ισχύει και για το μάρκετ κρεάτων.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα προϊόντα που θα πλαισιώσουν το πασχαλινό τραπέζι το τσουρέκι κυμαίνεται από 2,48 έως 2,59 ευρώ το κομμάτι.

Η εξάδα των αβγών κυμαίνεται από 2,61 έως 3,29 ευρώ, ενώ οι κόκκινες βαφές από 1,48 έως 1,65.

Pricefox

Το Pricefox.gr σε βοηθά με έξυπνες συμβουλές να ζεις οικονομικά, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 40% στην ασφάλεια του αυτοκινήτου ή του σπιτιού, αλλά και να βρεις την πιο συμφέρουσα επιλογή πακέτου ενέργειας για το σπίτι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγός

Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας

Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης – Συμφωνία των Πρεσπών: Αυστηρό μήνυμα στην ηγεσία της Βόρειας ΜακεδονίαςΣήμερα 16:58 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός, εξέφρασε την αποδοκιμασία του για το «κλίμα της πόλωσης, της τοξικότητας και των απίστευτων ψεμάτων που διακινούνται σήμερα στο πολιτικό διάλογο».

Πορνογραφία ανηλίκων - Αττική: Κατείχε βίντεο και φωτογραφίες κακοποίησης παιδιώνΣήμερα 19:38 | Ειδήσεις

Τι βρέθηκε στην κατοχή του 52χρονου μετά από έρευνα της ΕΛΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Δωρεά οργάνων από την οικογένεια άνδρα που παρασύρθηκε σε τροχαίοΣήμερα 18:52 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας που νοσηλευόταν στο "Παπανικολάου" έχασε την "μάχη" με την ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Καναδάς: Νεκρό παιδί από ιλαρά, πρώτη φορά από το 2013Σήμερα 22:57 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό κατηγόρησε την «αυξανόμενη διστακτικότητα απέναντι στα εμβόλια» που παρουσιάζεται την τελευταία δεκαετία στη Βόρεια Αμερική

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Πέθανε ο Φράνκο Ντι Μάρε από σπάνια μορφή καρκίνου23:59Κολύμβηση - Απόστολος Χρήστου: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ύπτιο23:48Πελόζι: Κάθειρξη 30 ετών στον άντρα που εισέβαλε σπίτι της και τραυμάτισε τον άντρα της23:35Καναδάς: Νεκρό παιδί από ιλαρά, πρώτη φορά από το 201323:23Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Οι Ιταλοί διέθεσαν σχεδόν όλα τα εισιτήρια τους23:09Ρωσία: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης (βίντεο)22:55Βασίλισσα Καμίλα: Δεν θα αγοράσει ποτέ ξανά φυσική γούνα22:40Δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία: Στο χημείο για ανάλυση τα γεύματα22:27Βατικανό σε πιστούς: Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υποτιθέμενα υπερφυσικά γεγονότα22:12Αστυνομικοί: Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα με σκηνές για τη μείωση της αποζημίωσης διανυκτέρευσης (βίντεο)21:59Ρωσία: Η “Δύση” παίζει… με τη φωτιά στην Ουκρανία21:44ΠΟΥ: Καμία ιατρική προμήθεια στη Γάζα από τις 6 Μαΐου 21:31Επιχείρηση της ΕΚΑΜ για σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών (βίντεο)21:17Ψηφιακό Σχολείο: Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο στα σχολεία της Ελλάδας21:04Ισραήλ: Εναλλακτική λύση με Ελλάδα και Κύπρο βλέπει το Τελ Αβίβ μετά την ακύρωση της συμφωνίας με Τουρκία20:49Προμηθέας Πάτρας – Άρης: Άνετη νίκη για τους Αχαιούς20:36“Παγιδευμένοι”: Η δολοφονία του Σταύρου και οι νέες απειλές (εικόνες)20:24ΟΣΕ: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για 8 στελέχη θυγατρικών20:11Πορνογραφία ανηλίκων - Αττική: Κατείχε βίντεο και φωτογραφίες κακοποίησης παιδιών19:56“Ψυχοκόρες”: Τα νέα επεισόδια είναι συγκλονιστικά (βίντεο)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο