LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2024 07:34

ΗΠΑ: Μωρό πέθανε από ασιτία - Η μητέρα το άφησε στο σπίτι και πήγε…. διακοπές! (βίντεο)

Σε ποιο σημείο του σπιτιού εντοπίστηκε νεκρό το άτυχο μωρό, που άφησε για 10 ημέρες μόνο στο σπίτι η 32χρονη μητέρα του. Ποια ποινή της επιβλήθηκε από το δικαστήριο.


 


 

Κρίστελ Καντελάριο - μητέρα - διακοπές - νεκρό μωρό

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης χωρίς δυνατότητα αναστολής καταδικάστηκε μητέρα από το Οχάιο, της οποίας η 16 μηνών κόρη πέθανε, αφού έμεινε μόνη της στο σπίτι για 10 ημέρες, ενώ εκείνη πήγε διακοπές!

Η 32χρονη Κρίστελ Καντελάριο είχε ομολογήσει την ενοχή της τον περασμένο μήνα για φόνο κατά συναυτουργία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στο πλαίσιο συμφωνίας με τους εισαγγελείς, αναφέρει το Associated Press.

Οι εισαγγελείς απέρριψαν δύο κατηγορίες για φόνο και μια κατηγορία για κακουργηματική επίθεση. Η Καντελάριο άφησε την κόρη της, Τζέιλιν, στο σπίτι τους στο Κλίβελαντ όταν πήγε διακοπές στο Ντιτρόιτ και το Πουέρτο Ρίκο τον Ιούνιο του 2023. 

Όταν επέστρεψε 10 ημέρες αργότερα, διαπίστωσε ότι το κορίτσι δεν ανέπνεε στο «πάρκο» που το είχε αφήσει και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

Οι διασώστες βρήκαν το παιδί νεκρό και διαπίστωσαν ότι το παιδί ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένο.  Η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί πέθανε από ασιτία και αφυδάτωση.

Ο δικαστής είπε ότι η Καντελάριο «διέπραξε την απόλυτη προδοσία» αφήνοντας την κόρη της μόνη της χωρίς φαγητό. Πρόσθεσε ότι τουλάχιστον «η φυλακή θα σας ταΐζει και θα σας δίνει υγρά που της αρνηθήκατε».

Η Καντελάριο, η οποία έχει αντιμετωπίσει την κατάθλιψη και συναφή προβλήματα ψυχικής υγείας, δήλωσε ότι προσεύχεται καθημερινά για συγχώρεση, είπε «Δεν πάω να δικαιολογήσω τις πράξεις μου, ο Θεός και η κόρη μου να με συγχωρήσουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εαρινή ισημερία 2024: Η πρώτη ημέρα της άνοιξης

Τέμπη - Μαρινάκης: Πολιτικές “βδέλλες” εκμεταλλεύονται συγγενείς θυμάτων για πολιτικά οφέλη

Φωτιά στην Νέα Ιωνία: Εγκλωβισμός ενοίκου σε μπαλκόνι

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΓάζα: “Ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις - Η “μπάλα” βρίσκεται στο γήπεδο του Ισραήλ, λέει η ΧαμάςΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «ελπίζει» να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις “διαφωνίες” τους με τις ΗΠΑ. Η Χαμάς λέει ότι “η μπάλα βρίσκεται πλέον στο γήπεδο του Ισραήλ”.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)Σήμερα 10:25 | Ειδήσεις

Τι κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα, για την αδράνεια της αστυνομίας αλλά και την ειδική μεταχείριση στον δράστη.

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία τουΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορουμένων του πληρώματος ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του11:34Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα11:21Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)11:08Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23Ολυμπιακός - Μεντιλίμπαρ: Πίστευα στην πρόκριση09:10Eurovision: Η εκρηκτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου08:56Ομιλία Ράμα στην Αθήνα - Τσάνι: δεν έρχεται με πολιτικούς σκοπούς... (βίντεο)08:42Γαλλία: Αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από πυροβολισμούς08:29Λινού: Δεν πρέπει να ανακατεύουμε την επιστημονική γνώση με την πολιτική08:16Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)08:02ΟΠΕΚΕΠΕ με... ξένα χρήματα07:49“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)07:49“Poetics of Space” στο Μεταξουργείο07:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο