LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Μαρτίου 2024 09:02

“The 2Night Show” - Παπαπαναγιώτου: η καριέρα στο τραγούδι και η εκπομπή από την... “ντουλάπα” (βίντεο)

Η ανερχόμενη τραγουδιστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή "The 2Night Show".

The 2night Show - Έλενα Παπαπαναγιώτου

Το βράδυ της Τετάρτης, η Έλενα Παπαπαναγιώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show”.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός από την Κύπρο, μίλησε για όλους και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως είπε αρχικά όταν ήταν 15 ετών, η μητέρα της την πήγε στο “X-Factor” και από τότε ξεκίνησε η καριέρα της στο τραγούδι. “Στα 15 μου ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά. Πήγαμε σε ένα οικογενειακό εστιατόριο, είπα ένα τραγούδι και κατέληξα να κάνω τρίωρο πρόγραμμα”, είπε χαρακτηριστικά.

The 2night Show - Έλενα Παπαπαναγιώτου

Μεταξύ άλλων η ανερχόμενη τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός από την Κύπρο αποκάλυψε τον λόγο που κάνει εκπομπή μέσα από τη ντουλάπα.

"Όταν οι συνθήκες δε βοηθάνε, άμα δεν είμαι Κύπρο κιόλας, βρήκα αυτή τη λύση, ντουλάπα. Εκπομπή κάνω όπου βρεθώ. Δηλαδή αν είμαστε σε tour για το τραγούδι και είμαι σε ξενοδοχείο που δεν έχει η ντουλάπα ρούχα για ηχομόνωση, θα βάλω μαξιλάρια, θα πέσω ανάσκελα θα σκεπαστώ".

Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητα

Εορτολόγιο - 14 Μαρτίου: Ποιος γιορτάζει σήμερα

Μη Κρατικά ΑΕΙ - Συλλαλητήριο: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57ΑΑΔΕ – Συγχωνεύσεις: Όλοι οι φορολογούμενοι της Αττικής σε μία Υπηρεσία10:42Ιράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)10:28Επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές και τις τιμές προϊόντων στην ΕΕ10:15Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής10:01Ιράν - Ραϊσί: Ο θάνατος του προέδρου και η διεθνής ανησυχία09:47Γυναικοκτονία - Φλωρίδης: οι δικαστές πρέπει να προσαρμοστούν στους νέους νόμους09:33Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της09:19Άρης - ΠΑΟΚ: συλλήψεις πριν και μετά το ντέρμπι09:06Έγκλημα στην Χαλκίδα - Τάρτης: την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι (βίντεο)08:52ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας08:38ΑΑΔΕ: Έρχεται το “φορολογικό ξυπνητήρι”08:24Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης φυλακών από το 201108:11Πάτρα – τροχαίο: Εγκλωβίστηκαν μητέρα και παιδί07:57Ιραν - Ραϊσί: Επίσημα νεκρός ο πρόεδρος και ο Υπουργός Εξωτερικών07:44Εκλογές - ΤΕΕ: Στασινός και ΔΚΜ νίκησαν με 41%07:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο