LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Μαρτίου 2024 15:02

Φωτιά στο Λαύριο: Παραδόθηκε ο αντιδήμαρχος

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο αντιδήμαρχος, ο οποίος φέρεται να είναι ο εμπρηστής της φωτιάς που ξέσπασε την Τρίτη στο Λαύριο.

Φωτιά - πυροσβέστης

Εντοπίστηκε και παραδόθηκε στις Αρχές, ο φερόμενος ως εμπρηστής της φωτιάς που ξέσπασε την Τρίτη κοντά σε ΕΠΑΛ στο Λαύριο.

Στη διεύθυνση αντιμετώπισης εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος για προανάκριση οδηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Λαυρίου, ο οποίος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπρησμό μαζί με ένα ακόμη κάτοικο Λαυρίου, ο οποίος φέρεται να τον βοήθησε. 

Συγκεκριμένα η Πυροσβεστική αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι «Παρουσιάστηκαν αυτοβούλως σήμερα το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου, ο ημεδαπός υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε χθες 12 Μαρτίου 2024 και ώρα 13:21, σε υπαίθριο χώρο εναπόθεσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, ιδιοκτησίας δήμου Λαυρεωτικής στην περιοχή Φοινικόδασος, μαζί με τον ημεδαπό βοηθό του, κάτοικο Λαυρίου.

Ακολουθήθηκε και για τους δύο  η αυτόφωρη διαδικασία και θα οδηγηθούν σε λίγη ώρα από στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επιπλέον, επιβλήθηκε στον καθένα από τους ανωτέρω διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».

Το πρωί της Τετάρτης  ο δήμαρχος Λαυρίου Δημήτρης Λουκάς σε εμφάνισή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1  Καλημέρα Ελλάδα δήλωσε ότι δεν ευθυνόταν για τη φωτιά αξιωματούχος του δήμου.

«Ούτε εμπρησμός είναι, ούτε αναζητείται κανένας, δεν γνωρίζω πώς προέκυψε η είδηση. Ήταν παρών αντιδήμαρχος. Όταν ξέφυγε η φωτιά έγινε η πρώτη αντιμετώπιση και μετά ανέλαβε η Πυροσβεστική. Από το πρωί καίγαμε και η φωτιά ξέφυγε το μεσημέρι», είπε ο κ. Λουκάς.

Επίσης χθες σε δελτίο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος γινόταν λόγος για εμπρησμό και σύλληψη ημεδαπού ως δράστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Αριδαία: Νεκροί δύο 20χρονοι από εκτροπή αυτοκινήτου

Απογευματινά χειρουργεία - Γεωργιάδης: Αντιδρούν μόνο οι “συνδικαλιστές με ωράριο” (βίντεο)

Κρήτη - καρκινοπαθής: “Το φάρμακο ήρθε… το βράδυ της κηδείας του” (βίντεο)



Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πρόεδρος Παλαιστίνης: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν την επίθεση του Ισραήλ14:20“Peaky Blinders”: Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα της ταινίας14:06Υπουργικό Συμβούλιο: Τα θέματα της συνεδρίασης13:52Βρούτσης: Καμιά ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές13:38Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο13:24ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη13:10Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι την ανάγκαζε να εκδίδεται και την κακοποιούσε12:56“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)12:42ΟΠΕΚΑ: Την Μεγάλη Τρίτη πληρώνονται 18 επιδόματα12:29Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής12:15Κρήτη: Βράχος αποκολλήθηκε κι έπεσε σε αυτοκίνητο με 3 επιβάτες12:02“Αρένα”: Πάσχα Ορθόδοξων και Καθολικών σε Σύρο, Τήνο, Κέρκυρα11:48Σιδηροδρομικό δίκτυο: 15 παρεμβάσεις για τη μεταρρύθμιση και τον εκσυγχρονισμό του 11:35Μπάιντεν για Τραμπ: Έχω για αντίπαλο ένα ανήλικο παιδί11:21Μπάγερν Μονάχου – Κέιν: Ο “χρυσός” ειδικός όρος στο συμβόλαιο του11:07Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύονται με εγκαύματα πυροσβέστης και ένοικος10:54Τροχαίο δυστύχημα στη Λέσβο10:40Μητσοτάκης στα social media: Η αποχή από τις Ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση10:27“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)10:13Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο ιστορικός σκηνοθέτης “μετρ του σασπένς”10:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο