LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 10 Μαρτίου 2024 14:54

Ερντογάν: Ρίξαμε τον εχθρό στη θάλασσα...

Ο Τούρκος πρόεδρος μίλησε στην Σμύρνη όπου συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ρίξαμε τον εχθρό στη θάλασσα και τώρα λίγο έμεινε να επουλώσουμε τις πληγές μας, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν από τη Σμύρνη όπου συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, στην Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου.

Ο Τούρκος Πρόεδρος σε ομιλία του στην Σμύρνη η οποία θεωρείται κάστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για άλλη μια φορά μαζί σας σήμερα στη Σμύρνη, την πόλη της νίκης στον εθνικό αγώνα και την πύλη της Ανατολίας».

«Κοντεύουμε να επουλώσουμε τις πληγές της Σμύρνης, που διώχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα, σκόρπισε όχι μόνο τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι της, αλλά και τις προδοτικές φιλοδοξίες για την ανεξαρτησία της πατρίδας. Απελευθερώθηκε από τον εχθρό πριν από έναν αιώνα, αλλά εδώ και πολύ καιρό δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τους εχθρούς των έργων και των υπηρεσιών», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ειδήσεις σήμερα

Ημιμαραθώνιος: Αλλαγές σε δρομολόγια αστικών συγκοινωνιών

Ινδία: Διπλή μεταμόσχευση χεριών γυναίκας σε άνδρα

Ζωγράφου: Επεισόδια με μολότοφ, εμπρησμούς και φωτοβολίδες κατά αστυνομικών (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Ράμα στην Αθήνα: η άφιξή του και το κατάμεστο κλειστό στο Γαλάτσι (βίντεο)Σήμερα 11:57 | Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί για την ομιλία του Έντι Ράμα στο Γαλάτσι. Ο Αλβανός Πρωθυπουργός, έφτασε στην Αθήνα που έχει λάβει "δρακόντεια" μέτρα.

Μήνυμα Μπελέρη: Ο Ράμα έχει στόχο να προκαλέσει την ΕλλάδαΣήμερα 12:00 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο Φρ. Μπελέρης, μέσα από τις φυλακές, σχετικά με την επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα και τους στόχους του Πρωθυπουργού της Αλβανίας.

Ερντογάν: Η αμφισβήτηση κυριαρχίας, η λύση - “πακέτο” και ο... καλός διάλογοςΣήμερα 07:41 | Ειδήσεις

Τι λέει ο Τούρκος Πρόεδρος, λίγες ώρες πριν από την συνάντηση στην Άγκυρα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για τις διμερείς σχέσεις, την Ενέργεια και την παράνομη μετανάστευση.

Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)Σήμερα 09:39 | Ειδήσεις

Ένας άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτηρίου στην πόλη Τζορτζ.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μήνυμα Μπελέρη: Ο Ράμα έχει στόχο να προκαλέσει την Ελλάδα12:13Ο Ράμα στην Αθήνα: η άφιξή του και το κατάμεστο κλειστό στο Γαλάτσι (βίντεο)11:59Γιορτή της Μητέρας - Φίνος Φιλμ: “Μάνα είναι μόνο μία” (βίντεο)11:46Μητσοτάκης: Επιστολική ψήφος, προστασία ανηλίκων και επίδομα ενοικίου στην ανασκόπηση11:32Δωρεάν Μαστογραφία: Έγκαιρη διάγνωση για 20000 γυναίκες11:19Έρευνα: Πόσες ώρες περνάμε μπροστά στις οθόνες!11:05Τροχαίο - Καρπενήσι: Νεκρός ο επιβάτης αυτοκινήτου που “έπεσε” σε γκρεμό (εικόνες)10:52Μητσοτάκης στη Millieyt: Είμαστε γείτονες και όχι εχθροί10:38Eurovision - Χορευτές της Μαρίνας Σάττι: Είμαστε “Έλληνες – Τούρκοι” από την Δυτική Θράκη (βίντεο)10:25Γάζα - Ράφα: Νέος φονικός βομβαρδισμός, ενώ η Δύση “πιέζει” για εκεχειρία (εικόνες)10:12Ρέθυμνο: Νεκρός νεαρός άνδρας σε παραλία09:58Νότια Αφρική: Βγήκε ζωντανός από ερείπια μετά από 5 ημέρες! (βίντεο)09:45Αγρότες - Κτηνοτρόφοι: Πληρωμές και επιδοτήσεις 2,2 δις ευρώ το 202409:33Επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα: Η ομιλία, τα μέτρα και τα πούλμαν από την Αλβανία (βίντεο)09:19Επιστολική ψήφος: η αποστολή φακέλων, η διαδικασία και οι διορίες09:06Βαλτιμόρη: Οι πρώτες αντιδράσεις αστυνομικών μετά την κατάρρευση της γέφυρας (βίντεο)08:52Τράπερ συνελήφθη στην Κηφισιά08:39ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 17 Μαΐου08:25Εξάρχεια: Ένταση, ζημιές και προσαγωγές08:12Eurovision 2024 - Ισραήλ: οι αποδοκιμασίες και η πέμπτη θέση (εικόνες)07:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο