LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 10 Μαρτίου 2024 06:50 | Ανανέωση: 10 Μαρτίου 2024 06:52

Ζωγράφου: Επεισόδια με μολότοφ, εμπρησμούς και φωτοβολίδες κατά αστυνομικών (βίντεο)

Νύχτα ταραχών και καταστροφών για ακόμη ένα Σάββατο στου Ζωγράφου, γύρω από την Πανεπιστημιούπολη. Πολλά αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα του πυρός. 

Ζωγράφου - επεισόδια - μολότοφ

Επαναλήφθηκαν για ακόμη ένα βράδυ Σαββάτου, τα επεισόδια και οι επιθέσεις κατά αστυνομικών, από ομάδες αγνώστων, που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη, όπου νεαροί πραγματοποιούσαν μεταμεσονύκτιο πάρτι.

Επίθεση με φωτοβολίδες ευθείας βολής και μολότοφ προς την διεύθυνση των ΜΑΤ στου Ζωγράφου εξαπέλυσε λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα μια ομάδα 10 κουκουλοφόρων. Δυνάμεις της αστυνομίας τους απώθησαν.

Νωρίτερα, δεκάδες κουκουλοφόροι βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη όπου νεαροί πραγματοποιούσαν μεταμεσονύκτιο πάρτι, πέταξαν μολότοφ και έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα και κάδους απορριμμάτων.

Αποτέλεσμα ήταν 4 οχήματα να καταστραφούν ολοσχερώς, ενώ άλλα τρία υπέστησαν ζημιές.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας που έκλεισαν τον δρόμο για αρκετές, ενώ η πυροσβεστική έσβησε τις φωτιές.

Η ομάδα αγνώστων επέστρεψε στην Πανεπιστημιούπολη.

Ειδήσεις σήμερα

Ημιμαραθώνιος: Αλλαγές σε δρομολόγια αστικών συγκοινωνιών

Ινδία: Διπλή μεταμόσχευση χεριών γυναίκας σε άνδρα

Καιρός: συννεφιές και τοπικές βροχές το Σάββατο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΝΒΑ – Μπακς: Νέα ήττα για τα “ελάφια”09:30Τροχαία: Έκτακτες ρυθμίσεις για την έξοδο του Πάσχα09:17Θοδωρής Αγγελόπουλος: Ο διεθνής σκηνοθέτης με τις σημαντικές διακρίσεις09:03Συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και οπλισμός 08:50Νέα Μάκρη: Βγήκε για λίγο από το σπίτι και την “έγδυσαν”08:36Κακλαμανάκης: Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών (εικόνες)08:23ΗΠΑ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες (εικόνες)08:09Παράνομα τραπεζοκαθίσματα – Δήμος Αθηναίων: Αισθητή αύξηση των εντολών απομάκρυνσης φέτος07:56Εορτολόγιο - Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:42Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο