LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 07 Μαρτίου 2024 08:19

“The 2Night show” - Μαρία Λόη: Επέμενα να έχω ελληνικά προϊόντα και το πέτυχα

Η διακεκριμένη Ελληνίδα σεφ μίλησε στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ

Η Μαρία Λόη επέστρεψε για λίγο από την Αμερική στην Ελλάδα, όπου και βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η διακεκριμένη Ελληνίδα σεφ μίλησε για την απόφασή της να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αμερική, όπου και έχει ανοίξει το δικό της εστιατόριο…

«Μου έκαναν πρόταση στην Αμερική για άλλη δουλειά και πήγα για τα φαγητά. Δεν είχα δυσκολίες το πρώτο διάστημα στην Αμερική. Εγώ στην ουσία δεν ήμουν σεφ, άσχετα αν παίρνω τώρα το πρώτο βραβείο στο Λος Άντζελες. Πριν ήμουν λομπίστρια και ήξερα τι θέλουν οι μεγάλες εταιρείες και τον πρώτο μήνα άνοιξα εστιατόριο. Υπάρχει γραφειοκρατία στην Αμερική και είναι δύσκολη», είπε αρχικά η Μαρία Λόη.

THE 2NIGHT SHOW - ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ

Η πετυχημένη σεφ μίλησε για το εστιατόριό της το οποίο σερβίρει μόνο ελληνικά πιάτα, αλλά και την τηλεοπτική της εμπειρία…

«Επέμενα να έχω ελληνικά προϊόντα και το πέτυχα. Και έτσι τώρα όχι μόνο το περάσαμε αυτό αλλά αγοράζουν και ελληνικό κρασί από τις κάβες. Τα προϊόντα που φτιάχναμε, όπως τζατζίκι, τα πουλάμε σε χιλιάδες super market με την επωνυμία Λόη.

Βγαίνω και σε ένα κανάλι που είναι σαν κατάστημα μεγάλο και τα παρουσιάζω μόνη μου. Τις φτιάχνουμε τις πίτες στην Ελλάδα και έρχονται κατεψυγμένες στην Αμερική. Εκεί σου μετράνε τον χρόνο και σου λένε στα 8,5 λεπτά πρέπει να πουληθούν 6,5 χιλιάδες δολάρια. Εγώ στα 5,5 λεπτά πούλησα 96 χιλιάδες και τρελάθηκαν», είπε η Μαρία Λόη.

«Κλείνω 13 χρόνια στην Αμερική. Δεν μου λείπει η Ελλάδα, έρχομαι. Το εστιατόριό μου έχουμε 82% πελάτες που επιστρέφουν! Είναι μεγάλο ποσοστό να έρχονται σε εμάς. Τα αγαπημένα φαγητά των Αμερικανών είναι το ψάρι, η φασολάδα και η ελληνική σαλάτα», είπε κλείνοντας η Μαρία Λόη καλεσμένη στο The 2Night Show.

Ειδήσεις σήμερα:

Έξωση άνεργης στον Βύρωνα: Της ζητούν 240000 ευρώ για δάνειο με υπόλοιπο 130000

Ερυθρά Θάλασσα: Φονική η επίθεση των Χούθι στο ελληνόκτητο πλοίο

Γερμανία: Έκανε το εμβόλιο για τον Covid 217 φορές!


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν - Ραϊσί: Εντοπίστηκε η σορός του (βίντεο)Σήμερα 10:21 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η επίσημη ενημέρωση για την σορό του Ιρανού Προέδρου, αλλά και την τύχη των υπολοίπων επιβαινόντων στο μοιραίο ελικόπτερο, μεταξύ των οποίων ο ΥΠΕΞ του Ιράν.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστηςΣήμερα 14:57 | Ειδήσεις

Μετά την απολογία του ο 50χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την πρώην γυναίκα του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Eνδοοικογενειακή βία - Panic Button: Επεκτείνεται σε όλη τη χώραΣήμερα 13:41 | Ειδήσεις

Επεκτείνεται η εφαρμογή του «Panic Button» και θα αποδίδεται σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Πως λειτουργεί ο «σιωπηλός συναγερμός».

Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένοςΣήμερα 11:44 | Ειδήσεις

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σκιάθος – δυστύχημα: Ξεψύχησε την ώρα της αεροδιακομιδής15:13Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Στη φυλακή ο 50χρονος δράστης15:00Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής14:47Eνδοοικογενειακή βία - Panic Button: Επεκτείνεται σε όλη τη χώρα14:34Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης: Αίτημα σύλληψης για τον Νετανιάχου και ηγέτες της Χαμάς14:21ΗΠΑ: Η “εξέγερση” στα πανεπιστήμια για την Γάζα και το αίτημα για οικονομικό “διαζύγιο” με το Ισραήλ14:07Μαρινάκης: Η εισαγόμενη ακρίβεια είναι το νούμερο ένα πρόβλημα13:53Βόλος: Έβαζε βενζίνη στο χορτοκοπτικό και άρπαξε φωτιά - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος13:40Φοιτητικές εκλογές: Έκκληση του Κοσμήτορα Νομικής ΑΠΘ κατά της αφισορύπανσης13:26Σαντορίνη: Οι κατολισθήσεις, η Πολιτική Προστασία και οι... τουρίστες13:13Σάκκαρη – Τσιτσιπάς: Οι νέες τους θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη13:00Γεραπετρίτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τροποποιείται ούτε καταργείται μονομερώς12:46Θεσσαλονίκη - Μητσοτάκης: Σε έξι μήνες θα παραδοθεί το πιο σύγχρονο μετρό ευρωπαϊκής πόλης12:33Αγία Σοφία: Αναστολή στα τακτικά χειρουργεία, αποφάσισαν οι γιατροί12:19Απεργία 21 Μαΐου: Τι θα γίνει με παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες Δήμων12:05Συνολάκης – Δήλος: Ένα κομμάτι του νησιού θα βυθιστεί σε 50 χρόνια11:52Κομοτηνή - Κασσελάκης: Ο σύλλογος “Περπατώ” υποκαθιστά τον ρόλο ενός κράτους αδιάφορου (βίντεο)11:39Θάνατος Ραϊσί – Τουρκικά ΜΜΕ: Το drone “Ακιντζί” τον εντόπισε11:25Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση τουρίστας που έκανε βουτιά από βράχο11:11Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο με σχολικά γεύματα (βίντεο)10:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο