LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 05 Μαρτίου 2024 12:38

“Ο πρώτος από εμάς": χωρισμοί, ζήλιες και προτάσεις γάμου στα νέα επεισόδια (εικόνες)

Πάρτε μια γεύση από τα επόμενα επεισόδια της δραματικής κομεντί του ΑΝΤ1, “Ο Πρώτος από εμάς”.

Ο Πρώτος από εμάς - ΑΝΤ1

Η δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» έρχεται την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 22:00 με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, συγκίνηση, αλλά και χιούμορ!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 22:00 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42

Ο Άλκης και η Έλσα επιστρέφουν νωρίτερα από τη Χαλκίδα, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους φίλους του Άλκη. Η Έλενα είναι έξαλλη με τον Νικόλα, που της έκανε πρόταση γάμου με τόσο κυνικό τρόπο. Ο Νικόλας, όμως, δεν πτοείται και θα κάνει τα πάντα για να την πείσει. Ο Άλκης ζηλεύει όταν μαθαίνει ότι ο Έβαν επισκέφτηκε την Κάτια. Η Σοφία πιάνει τον Κοσμά να μιλάει ερωτικά με τη Μίνα στο κινητό και του ζητάει να χωρίσουν. Ο Κοσμάς ζητάει συγχώρεση και δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Η Έλενα καλεί τον Νικόλα, για να του πει την απόφασή της σχετικά με την πρόταση γάμου που της έκανε. Ο Άλκης υπό τον φόβο να μην προλάβει να ζήσει όσα θέλει, κάνει μια σοβαρή πρόταση στην Κάτια, που αφορά σε όσο χρόνο ακόμα του απομένει.

Ο Πρώτος από εμάς - ΑΝΤ1

«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» _ Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer: 

#OPrwtosApoEmas

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
  • Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης
  • Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
  • Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α
  • Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης
  • Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS

Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.

Ο Πρώτος από εμάς - ΑΝΤ1

Ειδήσεις σήμερα:

Έξωση άνεργης στον Βύρωνα: Της ζητούν 240000 ευρώ για δάνειο με υπόλοιπο 130000

Ερυθρά Θάλασσα: Φονική η επίθεση των Χούθι στο ελληνόκτητο πλοίο

Γερμανία: Έκανε το εμβόλιο για τον Covid 217 φορές!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπόθεση Καλλιάνου – Παγώνη: Δεν μπορούν να μπαίνουν σε ΜΕΘ όλοι οι ασθενείς08:25Επιστολική ψήφος: Τελειώνει η προθεσμία συμεμτοχής08:12Κατολισθήσεις Θηρασιάς - Λέκκας στον ΑΝΤ1: Θα ληφθούν μέτρα ασφάλειας (βίντεο)07:58Εορτολόγιο – Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:44Λέσβος: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων, πεζή “σφηνώθηκε” σε κάδο07:31Κίνα: Νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ανεμοστρόβιλο (εικόνες)07:17Γάζα: Ο Μπλίνκεν επιστρέφει στη Μέση Ανατολή07:03Εξάρχεια: Επεισόδια με τραυματία έναν αστυνομικό06:50Εορταστικό ωράριο: Ποιες ώρες θα λειτουργήσουν λιανική, σούπερ-μάρκετ και Βαρβάκειος06:36Μαρούσι: Νεκρός από πυροβολισμούς έξω από μπαρ06:23Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας06:09“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο