LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 26 Φεβρουαρίου 2024 20:16

ΟΑΣΑ: Διευρύνεται το δίκτυο πώλησης και επαναφόρτισης ATH.ENA Ticket και ATH.ENA Card

Ο Οργανισμός διευρύνει σε 554 τα συνεργαζόμενα σημεία στην Αττική όπου το επιβατικό μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια.

ΟΑΣΑ - εισητήρια - on line αγορά

Τη διεύρυνση του δικτύου πώλησης και επαναφόρτισης εισιτηρίων ATH.ENA Ticket και καρτών ATH.ENA Card των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι: «Στην περαιτέρω αναβάθμιση του δικτύου πώλησης και επαναφόρτισης εισιτηρίων ATH.ENA Ticket και καρτών ATH.ENA Card των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας, προχωρά ο ΟΑΣΑ, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ο Οργανισμός διευρύνει σε 554 τα συνεργαζόμενα σημεία στην Αττική(περίπτερα, μίνι μάρκετ, κ.α.) όπου το επιβατικό μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια, τα 491 εκ των οποίων, παρέχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα επαναφόρτισης των μηνιαίων καρτών ATH. ENA card.

Εκτός από τους σταθμούς της ΣΤΑΣΥ, τα εκδοτήρια της ΟΣΥ και την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr), οι κάτοχοι προσωποποιημένων καρτών ΑΤΗ.ΕΝΑ Card θα μπορούν πλέον να επαναφορτίζουν τις μηνιαίες κάρτες τους στα 491 συνεργαζόμενα σημεία, με προϊόντα μετακίνησης 30 ημερών. Ταυτόχρονα, σε 63 επιπλέον σημεία πώλησης, οι επιβάτες μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια(πακέτο 5 εισιτηρίων και πακέτο 10 + 1 εισιτηρίων).

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ λειτουργεί εφαρμογή αναζήτησης όλων των συνεργαζόμενων σημείων στην Αττική. Δείτε εδώ

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας του Οργανισμού έχει τη δυνατότητα:

  • να δει τα σημεία πώλησης στο χάρτη ή σε λίστα
  • να επιλέξει σημείο πώλησης και να δει την ακριβή θέση του στο χάρτη
  • να αναζητήσει με Τ.Κ. ή με διεύθυνση
  • να φιλτράρει τα σημεία πώλησης έχοντας ορίσει απόσταση από το συγκεκριμένο σημείο που αναζητά

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γιώργος Σπηλιόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ο ΟΑΣΑ, με στόχο τη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, πύκνωσε το δίκτυο λιανικής του Οργανισμού, παρέχοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα φόρτισης των μηνιαίων καρτών σε σχεδόν 500 νέα συνεργαζόμενα σημεία.

Η ενέργεια αυτή, αναμένεται να διευρύνει τη χρήση της προσωποποιημένης κάρτας ATH.ENA card, με πολλαπλά οφέλη για τον Οργανισμό και το περιβαλλοντικό αποτύπωμά του».

Ειδήσεις σήμερα:

AmeriCup: Σκύλος εισέβαλλε και έκλεψε την μπάλα στο Χιλή - Αργεντινή (βίντεο)

ΗΠΑ: Πέθανε ο Αμερικανός στρατιωτικός που αυτοπυρπολήθηκε έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Λάρισα: Αγρότες απέκλεισαν το Τελωνείο και καταλαμβάνουν με τρακτέρ την πλατεία (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14Τουρκία: Η “Γαλάζια Πατρίδα” στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα18:01Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Τετάρτη σε 172 σημεία17:54Συλλήψεις για εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων και κάβα17:54Θεσσαλονίκη: 27χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη17:48Νομοσχέδιο Δικαιοσύνης – Νατσιός: Επόμενό σας βήμα, θα κλείσετε και τα Πρωτοδικεία17:36Χανιά: ανήλικος ξυλοκόπησε τη γιαγιά του17:24“The 2Night Show”: Λουιζίδη και Αδάμου οι καλεσμένες της Μεγάλης Τρίτης (εικόνες)17:17Απεργία Πρωτομαγιάς: Τα δρομολόγια των πλοίων17:10Νέος Δικαστικός Χάρτης – Κουτσούμπας: Διευκολύνει τη “δικαιοσύνη των ισχυρών”16:57Περού: Δεκάδες νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα (βίντεο)16:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο