LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2024 18:30 | Ανανέωση: 25 Φεβρουαρίου 2024 18:32

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Ιδανικός αυτόχειρας… ο “Άγιαξ της Ηπείρου”

Οι Κρήτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δυο τέρματα κατάφεραν να αντιδράσουν και να μη φύγουν με άδεια χέρια από τους «Ζωσιμάδες».

ΠΑΣ Γιαννινα - ΟΦΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε 2-0 του ΟΦΗ στο ημίχρονο και φάνηκε κοντά στη νίκη που θα πολλαπλασίαζε τις ελπίδες παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα, αλλά στο τέλος κινδύνεψε κιόλας να μην πάρει βαθμό, καθώς οι Κρήτες απέσπασαν ισοπαλία 2-2 στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Για την ομάδα του Ηρακλείου ήταν το δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα με τον Δέλλα στον πάγκο της, ενώ οι Ηπειρώτες δεν κατόρθωσαν να δώσουν συνέχεια στο σπουδαίο «διπλό» επί του Βόλου και να αξιοποιήσουν την έδρα τους για ένα τρίποντο που είναι πολύ πιθανό να εξασφάλιζε το μέλλον τους στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους την οποία σπατάλησε φθηνά ο Μπάκου στο 7ο λεπτό, όταν από την έξοχη κάθετη του Τοράλ ο Γερμανός βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλάσαρε κάκιστα στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Μια ευκαιρία που η ομάδα του Δέλλα πλήρωσε δυο λεπτά αργότερα, καθώς στο συνδυασμό Τούτου - Ριένστρα και γύρισμα του Ισπανού στο ύψος του πέναλτι ο επερχόμενος Ροσέρο έγραψε το 1-0 στο 9΄.

Πριν οι Κρήτες προλάβουν να συνέλθουν βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ διαφορά, με τον Κόντε στο 20ό λεπτό να αξιοποιεί τη «συστημένη» σέντρα του Ροσέρο διπλασιάζοντας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, σε φάση ελέγχθηκε από το VAR για οφσάιντ του σκόρερ.

ΠΑΣ Γιαννινα - ΟΦΗ

Με αυτή την εξέλιξη το παιχνίδι απόκτησε καλό ρυθμό και στο 39΄ ο ΟΦΗ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, καθώς στη σέντρα του Θοράρισον από αριστερά ο Ισέκα σούταρε αμέσως με το αριστερό υποχρεώνοντας τον Σούλη σε μεγάλη απόκρουση (κόρνερ).

Με το ρυθμό να πέφτει στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δέλλας έκανε πολύ σύντομα όλες τις αλλαγές του κάνοντας πολύ επιθετική την ομάδα του, η οποία κατόρθωσε να μειώσει στην πρώτη προσπάθειά της στην επανάληψη, με συρτό σουτ του Μπάκιτς στο 68΄.

Ο Μαυροβούνιος μέσος του ΟΦΗ έμελλε να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή του αγώνα, καθώς στο 82΄ κέρδισε το πέναλτι όταν στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Μπάλαν, με τον ίδιο να εκτελεί το πέναλτι και να ισοφαρίζει στο 83΄ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Κατοίκος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λιάσος, Κόντε, Ριένστρα, Τζίνο - Τοράλ, Βούρος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος (87΄ Λεό Μπατίστ), Ριένστρα (77΄ Καραχάλιος), Τσίνο, Οσέι Τούτου (90΄+2 Ροζάλες), Κόντε (77΄ Μπάλαν), Ροσέρο (86΄ Κάαν).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (46΄ Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγέγκος (63΄ Μεγιάδο), Μπάκιτς, Μπάκου, Τοράλ (69΄ Νέιρα), Ριέρα (46΄ Φελίπε Λουίζ), Ισέκα (62΄ Μοσκέρα).

Διαβάστε ακόμη:

Ιωάννινα: Μυστήριο με νεκρό 30χρονο σε ξενοδοχείο

Πανσέληνος: Το “Φεγγάρι του Χιονιού” στην Ακρόπολη (εικόνες)

Πτολεμαΐδα: Συγκλονίζει η 42χρονη που έχασε μέσα σε λίγα λεπτά σύζυγο και παιδί

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας ΦύσσαΣήμερα 14:47 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει η οικογένεια του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα, για την απόφαση αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για 5χρονο που παρασύρθηκε μαζί με τα αδέρφια, τη μητέρα και τη γιαγιά τουΣήμερα 11:06 | Ειδήσεις

Σοβαρό τροχαίο με πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων παιδιά να παρασύρονται από διερχόμενο όχημα.

Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)Σήμερα 11:53 | Ειδήσεις

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς. Κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας

Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)Σήμερα 12:33 | Ειδήσεις

Ένας άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρα του στις Αρχές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εμπρησμοί: Ο Κικίλιας ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την εφαρμογή του νέου νόμου16:22Κορονοϊός - Γρίπη: Ο απολογισμός της προηγουμένης εβδομάδας16:09Μεταναστευτικό: Νέα διάσωση στη Γαύδο15:55Μιχαλολιάκος: Ποιο το σκεπτικό της αποφυλάκισης15:41Βαρβάκειος - Κασσελάκης: Η χώρα πρέπει να μπει σε τάξη (εικόνες)15:27Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης κατάφερε να μας κάνει πρωταθλητές της ακρίβειας15:14Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας Φύσσα15:00Eurovision 2024: Εντυπωσιακή και στη δεύτερη πρόβα η Μαρίνα Σάττι (εικόνες)14:46Τέμπη - Θεσσαλονίκη: Κατέστρεψαν δέντρα που φυτεύτηκαν για τα θύματα της τραγωδίας (εικόνες) 14:34Ο Μητσοτάκης στην αγορά του Αμαρουσίου14:20Ηράκλειο - Καταγγελία: Νονός βίαζε το ανήλικο βαφτιστήρι του14:07Αλβανία: Ζευγάρι Ελλήνων βρέθηκε δολοφονημένο13:53Φορολογικές δηλώσεις: Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση τους13:40“Σπερχειός”: βρέθηκε το ναυάγιο που έγινε “υγρός τάφος” δεκάδων ανθρώπων (εικόνες)13:26ΕΛΣΤΑΤ: Στο 10,2% μειώθηκε η ανεργία τον Μάρτιο13:13Κιλκίς: Απείλησε με τσεκούρι τους γονείς του και αστυνομικούς (εικόνες)12:58Μάτι: Η δικαστική απόφαση συνεχίζει να προκαλεί κόντρες12:44ΗΠΑ: Νέες συγκρούσεις και μεγάλη αστυνομική παρουσία στο UCLA (εικόνες)12:31Πάτρα – Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο: Παρέμβαση εισαγγελέα και προφυλακίσεις12:17Πάσχα: Έξοδος εκδρομέων με μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων (βίντεο)12:04
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο