LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2024 08:11

Παλαιό Φάληρο - ηλεκτροπληξία: Δημοσιογράφος ο νεκρός

Ποιος ήταν ο άντρας που εντοπίστηκε νεκρός πάνω σε πυλώνα του ΔΕΔΔΗΕ. Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του.

Παλαιό Φάληρο - διαρρήκτης - μετασχηματιστής

Την περασμένη Δευτέρα (19/2) ένας νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάνω σε πυλώνα με μετασχηματιστή του ΔΕΔΔΗΕ

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άνθρωπο που προσπάθησε να κλέψει καλώδια για τον χαλκό τους ή ακόμη και τον ίδιο τον μετασχηματιστή.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο νεκρός ήταν τελικά ο 26χρονος, πρώην ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, Απόστολος Φουρνατζόπουλος.

Ο 26χρονος εργαζόταν εκεί από το 2017 ενώ είχε γίνει γνωστός πριν λίγα χρόνια με αφορμή το γλαφυρό ύφος του ρεπορτάζ που είχε κάνει για επεισόδια αστυνομικής βίας που είχαν πραγματοποιηθεί στα Εξάρχεια.

Άγνωστα τα αίτια που βρέθηκε στον στύλο

Ο Φουρνατζόπουλος είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια τον χώρο της δημοσιογραφίας και σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο του περιβάλλον, δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα οικονομικά ή προσωπικά προβλήματα στη ζωή του.

Οι αρχές ερευνούν τα στοιχεία του θανάτου και προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης ζητά επίσπευση της ομιλίας του

Γεωπονική Σχολή - Επεισόδια: Φωτιά σε λεωφορεία και ΙΧ (εικόνες)

Κακοκαιρία: Κυριακή με έντονες βροχές, καταιγίδες και νοτιάδες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο ΚάιροΣήμερα 09:03 | Ειδήσεις

Ο ΟΗΕ ανακοίνωσε ότι δεν διαθέτει αποθέματα καυσίμων για τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη Γάζα και κάλεσε το Ισραήλ να ανοίξει αμέσως δύο σημεία διέλευσης.

Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο ΑιγαίοΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Λίγες ημέρες πριν από την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα η Τουρκία προχωρά σε ακόμα μία προκλητική κίνηση, δεσμεύοντας με NAVTEX, περιοχές του Αιγαίου. 

Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)Σήμερα 10:55 | Ειδήσεις

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο, όταν το αεροσκάφος αναγκάστηκε να προσγειωθεί με το κύτος, στο σημείο που βρισκόταν η δεξαμενή καυσίμων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Προκαλεί με NAVTEX στο Αιγαίο12:55Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η Εισαγγελία12:42Δημήτρης Κόκοτας: Η Ματίνα Παγώνη για την εξέλιξη της υγείας του (βίντεο)12:28“Ο Πρώτος από εμάς”: Χωρισμοί και ανατροπές στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:15“Ναυάγιο” – Ζάκυνθος: Παραμένει κλειστό και φέτος12:02Πύργος: Χτύπησε την έγκυο πρώην σύζυγό του11:49Κωνσταντινούπολη: Boeing προσγειώθηκε με την “κοιλιά” αφού δεν άνοιξαν οι τροχοί (εικόνες)11:35Γάζα - Φοιτητές: Εξαπλώνεται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια το κύμα αντιπολεμικών κινητοποιήσεων11:21Γαλλία: Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει στη Μασσαλία (βίντεο)11:07Ζωγράφου: “Πιάστηκαν” με 80 κιλά κάνναβης (εικόνες)10:54Τρίκαλα: Έπαθε ανακοπή και καρφώθηκε σε κολώνα10:41Κορονοϊός: Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο10:27Ηράκλειο: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γάλλου που παρέσυρε κι εγκατέλειψε παιδάκι10:13Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί στον θύλακα, “τελευταία ευκαιρία” στο Κάιρο10:00Ευρωεκλογές 2024 – Λατινοπούλου: Η Ελλάδα και η Ευρώπη ισλαμοποιούνται09:46Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Ντρέπομαι που δεν μπόρεσα να το σταματήσω, να πω όχι09:33Κλιματική κρίση: Ρεκόρ ζέστης τον Απρίλιο09:19Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν ανανέωσε με το “τριφύλλι”09:06Πειραιάς: Κινηματογραφικό ριφιφί σε εταιρεία εμπορίας χρυσού (βίντεο)08:52ΑΑΔΕ: Πόσοι πιάστηκαν στη “δαγκάνα” των τεκμηρίων08:38
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο