LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 24 Φεβρουαρίου 2024 19:15

ΣΥΡΙΖΑ - Παππάς: Συμβιβαστική πρόταση για νέο όργανο με συμμετοχή Γεροβασίλη

Τι πρότεινε αναλυτικά κατά την ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος, ο πρώτην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΠΠΑΣ

Πρόταση για την δημιουργία ενός οργάνου που θα πλαισιώσει τον Στέφανο Κασσελάκη και θα καταργεί την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στο Συνέδριο του κόμματος ο Νίκος Παππάς, καταθέτοντας παράλληλα μία πρόταση που αποτελεί πλατφόρμα για την αποφυγή των εσωκομματικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, πρόκρινε να δημιουργηθεί ένα “εκτελεστικό γραφείο που θα πάει το κόμμα στην μάχη” το οποίο θα είναι “συμπεριληπτικό και συνθετικό” και θα συνιστά το “πολιτικό κέντρο” μέχρι τις ευρωεκλογές. Επίσης “να έρθουν προτάσεις για τον μετασχηματισμό του κόμματος” και “να ξεκινήσει η συγκρότηση του ψηφοδελτίου” για τις ευρωεκλογές.

Πρότεινε μάλιστα στο όργανο αυτό να μετέχει η Όλγα Γεροβασίλη για την οποία ανέφερε πως “κοσμεί την παράταξή μας” και “είναι ένα στέλεχος που συμβάλλει στην παρουσία του κόμματος” οπότε “πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση δίπλα στο Στέφανο”. Σημείωσε πως “υπάρχουν λύσεις που θα μας κάνουν να πορευτούμε όλοι μαζί”.

Ο Νίκος Παππας ανέφερε ακόμα ότι “ο Στέφανος δεν ζήτησε λευκή επιταγή” στην πρόσφατη Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ. Στην… ίδια πρόταση όμως είπε πως “λευκή επιταγή δεν λαμβάνει κανείς. Ούτε ο πρόεδρός μας”.

Συνέχισε λέγοντας πως “όταν θέτουμε τον εαυτό μας στην κρίση των μελών ζητάμε υλοποίηση αποφάσεων“. Εγκάλεσε δε τον πρόεδρο του κομματος για “έλλειμμα συλλογικής πολιτικής λειτουργίας” προσθέτοντας “ο Στέφανος έχει τον πρώτο λόγο για να υπερβούμε αυτό το πρόβλημα”. Επίσης ο Νίκος Παππάς μίλησε για “σχέδιο που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ με μειωμένη δύναμη την επόμενη των ευρωεκλογών” ώστε “να παίξει ρόλο στην διαδικασία που θα γίνει στον προοδευτικό χώρο”.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Μνημόσυνο: Ράγισαν καρδιές για τα 57 θύματα (εικόνες)

Βασιλιάς Κάρολος – “Mirror”: Επιθετικός ο καρκίνος του, ετοιμάζεται η διαδοχή

Μέγαρα: Οι πυροβολισμοί και η συμμορία που “έσπερνε” τον τρόμο (βίντεο ντοκουμέντο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10Ολυμπιακοί Αγώνες - Κασσελάκης: Κόποι, στόχοι, απογοητεύσεις, όνειρα, επιτυχία...22:56Φωτιά στα Καλύβια - Κικίλιας: Εντοπίστηκε από drone και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά22:41Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο22:27Χανιά: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία με περισσότερα από 800 δενδρύλλια22:13Υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους σχετίζονται με την ανάπτυξη Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον21:58Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας21:43Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)21:30Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική αποστολή και οι πολιτικοί που βρέθηκαν στις εξέδρες (εικόνες)21:14Πρέβεζα - Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός και ένα παιδί σοβαρά τραυματισμένο20:59Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Πολιτικές προεκτάσεις αποκτούν τα ερωτήματα του FBI για τον τραυματισμό20:44Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (βίντεο)20:29Μαστογραφία: Η εξέταση που σώζει ζωές20:14Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην τουαλέτα20:00Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο19:47Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο