LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 21 Φεβρουαρίου 2024 10:32

Βόλος: Ο Μπέος αποχωρεί από την ομάδα

Η ανακοίνωση Μπέου για την παραίτηση από την ομάδα και οι βολές.

Αχιλλέας Μπέος - Κηφισιά - Βόλος

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ Βόλος, ανεξαρτήτως του αν θα παραμείνει η ομάδα στη Super League. Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ ανέφερε ότι η ομάδα δεν είχε την υποστήριξη των φιλάθλων, όσες προσπάθειες και αν έγιναν. Ετσι το καλοκαίρι θα παραχωρήσει την ομάδα σε όποιον ενδιαφερθεί να ηγηθεί, αλλιώς θα διαλυθεί, όπως επισημαίνει ο ίδιος:

«Το 2017 με την φιλοδοξία να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο και τη Μαγνησία και να τον βγάλω από την ποδοσφαιρική ανυπαρξία των μικρών κατηγοριών δημιούργησα εκ του μηδενός την ομάδα του Βόλου, τη σημερινή ΠΑΕ Βόλος.

Μοναδικός μου στόχος μια ομάδα ισχυρή, που θα σέβονται φίλοι και αντίπαλοι, με ευρωπαϊκά όνειρα και προοπτικές. Η προσπάθειά μου, σε μέγιστο βαθμό, στέφθηκε από επιτυχία στο αγωνιστικό κομμάτι και η αδιάλειπτη και αξιοσημείωτη παρουσία της ομάδας στη Super League 1 αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα γι' αυτό.

Ωστόσο η ομάδα δεν αγκαλιάστηκε, δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε και όσο της αξίζει, από τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου. Οι λόγοι, λίγο έως πολύ, είναι γνωστοί και δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Αναμφίβολα η μιζέρια και η μικροψυχία μιας μερίδας επαγγελματιών παραγόντων της πόλης διαδραμάτισαν άκρως αρνητικό ρόλο.

Η ομάδα μέχρι τέλος της σεζόν δίνει μια σκληρή και άνιση μάχη και βέβαια σε αυτή, όπως πάντα, μπροστάρης θα είμαι εγώ. Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, όμως, και ανεξαρτήτως της έκβασης της προσπάθειας αυτής, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Οι προσπάθειες που κατέβαλα τα τελευταία 2,5 χρόνια να την παραδώσω στα χέρια ισχυρών και υγιών επιχειρηματιών ατυχώς δεν τελεσφόρησαν.

Ετσι η απόφασή μου είναι να την παραχωρήσω πεντακάθαρη οικονομικά σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, δυστυχώς, η ομάδα θα διαλυθεί και μια ιστορική ευκαιρία για την πόλη να αποκτήσει ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό σύλλογο, πραγματικό πρεσβευτή της, θα χαθεί δια παντός».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στην Ινδία: Ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα η σχέση των δύο χωρών (εικόνες)

Σύνδρομο Down στην αρχαία Ελλάδα: Σε παιδί η μοναδική περίπτωση της εποχής (εικόνες)

Μενίδι: Γονείς επιτέθηκαν σε παιδιά που έκαναν bullying στο παιδί τους

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείοΣήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με το μωρό που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 14 μηνών.

Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιούΣήμερα 22:10 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σφαίρα πέρασε ξυστά απο φίλο του τραυματία. Το περιστατικό ξύπνησε μνήμες από τον τραυματισμό, ανήμερα το Πάσχα, της μικρής Αλεξίας στις Θεσπιές της Θήβας.

Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)Σήμερα 21:07 | Ειδήσεις

Ευδιάθετοι ο Πρωθυπουργός και η σύζυγος του, μετά από το πασχαλινό τραπέζι, έκαναν μια ξεχωριστή βόλτα στην αγαπημένη τους Τήνο.

Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Όπως λέει έχει επανέλθει στην καθημερινότητά της και δηλώνει περήφανη που άνοιξε τον δρόμο και για άλλους ασθενείς. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)23:04Διαφραγματοκήλη: συχνές ερωτήσεις22:51Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο Τιρκουάζ Χαλί της διοργάνωσης (εικόνες) 22:37Πάσχα - Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε άνδρα σε αυλή σπιτιού22:23ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία22:10Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο