LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 20 Φεβρουαρίου 2024 21:55

Νέα Υόρκη: Βρέθηκε κομμένο πόδι στις ράγες του μετρό!

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει το πτώμα στο οποίο ανήκει το μακάβριο εύρημα.

Μετρό - Νέα Υόρκη

Ένα ανθρώπινο πόδι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στις ράγες του μετρό της Νέας Υόρκης και η αστυνομία της μεγαλούπολης έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει το πτώμα στο οποίο ανήκει το μακάβριο εύρημα.

Γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα που ανέφερε ότι υπήρχαν ανθρώπινα «λείψανα» πλάι στις ράγες της γραμμής 4, στην περιοχή του Μπρονξ. Φτάνοντας στο σημείο είδαν ένα πόδι, ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Στο δαιδαλώδες δίκτυο του μετρό της Νέας Υόρκης σημειώνονται κατά διαστήματα δραματικά γεγονότα που τα τελευταία χρόνια παίρνουν μεγάλες διαστάσεις στα μέσα ενημέρωσης, όπως εκείνα των επιβατών που σπρώχθηκαν στις ράγες από εγκληματίες. Οι αρχές προσπαθούν επίσης να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το φαινόμενο των λεγόμενων subway surfer, των παράτολμων νέων που βιντεοσκοπούνται πιασμένοι στο εξωτερικό (συνήθως στην οροφή) των βαγονιών και αναρτούν τα πλάνα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης. Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα με θύματα τους ριψοκίνδυνους subway surfers.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας 34χρονος σκοτώθηκε και άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε μια αποβάθρα, σε άλλο σταθμό του Μπρονξ.

Ειδήσεις σήμερα:

Εξεταστική Τέμπη - Πλεύρης: Δεν συμμετείχα σε καμιά σύσκεψη, εκτός Νοσοκομείου

Κορινθία - Παλαιοχριστιανοί: “Eπανέφερε τα παιδιά στο σχολείο” έλεγε η νονά στον πατέρα

ΑΠΘ - Νομική: "Χάθηκε" το εξάμηνο, δεν θα γίνει η Εξεταστική

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Χθες 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΧθες 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΧθες 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)Χθες 19:24 | Ειδήσεις

Ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων τόνισε ότι ο στατιστικός κίνδυνος εκδήλωσης παρενεργειών ήταν εξαρχής πολύ χαμηλός.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Euroleague: Ο Ολυμπιακός στο Final 4 μετά το θρίλερ με την Μπαρτσελόνα23:59Βόρεια Μακεδονία – διπλές εκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της δεξιάς παράταξης (εικόνες)23:44Τελικό Κυπέλλου με φιλάθλους ζητεί ο Άρης23:30Γκρέτα Τούνμπεργκ: “έφαγε” πρόστιμο γιατί απέκλεισε την είσοδο κοινοβουλίου23:19Euroleague: Η Φενερμπαχτσέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Final 423:05Βουλή: Φωταγωγήθηκε στα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού (εικόνες)22:52Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας κάνει πρεμιέρα στις λαϊκές αγορές22:38Τροχαία – Μήνυμα ασφάλειας: Ωραίο το makeup, πιο ωραίο το κεφάλι σου. Φόρα κράνος!22:25Τσίπρας: Σημείο καμπής οι ευρωεκλογές22:11Βέλγιο: 14χρονη βιάστηκε ομαδικά σε δάσος21:58Μητσοτάκης: Το βίντεο στο TikTok για το “Ζάρι” της Σάττι και τον Πίνατ21:44Πέθανε η Ιφιγένεια Αστεριάδη21:31Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο