LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Φεβρουαρίου 2024 12:56

Αττική: Είχε 10500 ναρκωτικά χάπια έτοιμα για... πώληση (εικόνες)

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ταυτοποιήθηκε το προφίλ και η παράνομη δραστηριότητα του 43χρονου. Τι βρέθηκε στην κατοχή του.

Ναρκωτικά - Αττική

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε την Παρασκευή, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, σε περιοχή της Αθήνας, 43χρονο αλλοδαπό, που κατηγορείται για παράβαση των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς και για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ταυτοποιήθηκε το προφίλ και η παράνομη δραστηριότητα του 43χρονου, ο οποίος κατείχε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και φαρμακευτικών δισκίων, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παράλληλα, όπως προέκυψε, ο 43χρονος είχε στην κατοχή του φαρμακευτικές συνταγές, από τις οποίες υφάρπαζε στοιχεία συνταγογραφόμενων ατόμων αλλά και θεραπόντων ιατρών, με σκοπό να εκδίδει ιατρικές συνταγές σε τρίτους.

Ναρκωτικά - Αττική

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία του, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3.229 ναρκωτικά δισκία,
  • 7.516 φαρμακευτικά δισκία,
  • 78 σελίδες φαρμακευτικών συνταγών,
  • 5 φυσίγγια,
  • 2 κινητά και
  • μοτοσυκλέτα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Μενδώνη για επίδειξη μόδας στο Βρετανικό Μουσείο: Ευτελίζουν τα Γλυπτά (βίντεο)

Εξάρχεια: “Βροχή” από μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ

Ζαχαράκη: Έρχεται νέο επίδομα για τις αγρότισσες μητέρες

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσειςΣήμερα 20:20 | Ειδήσεις

Η Κομισιόν και η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη. Το ψάξιμο Ράμα για προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα και οι «πόρτες» που «έφαγε».

Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- ΣιφάΣήμερα 21:08 | Ειδήσεις

Εκατοντάδες πτώματα έχουν βρεθεί σε επτά ομαδικούς τάφους στη Γάζα.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Ομαδικός τάφος βρέθηκε στο νοσοκομείο Αλ- Σιφά21:17Επιστολική ψήφος: Ξεκινά η αποστολή φακέλων στους εκλογείς21:04Καιρός: Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη20:50Ράμα: Η…ανεπίσημη επίσκεψη στην Αθήνα και οι αντιδράσεις20:36Δούκας – Ιμάμογλου: Αθήνα και Πόλη θα συνεργαστούν κόντρα στη μισαλλοδοξία (εικόνες)20:23Σητεία: Συνελήφθη ανήλικος και η μητέρα του για απειλή κατά νεαρού20:09Εύβοια: Έδειρε τον πατέρα του, συνελήφθη και την άλλη μέρα “τα ίδια”19:56ΣΥΡΙΖΑ για Ράμα: Προκλητική η επίσκεψη, εθνικά επικίνδυνος ο Μητσοτάκης19:42Astra Zeneca – Μαγιορκίνης στον ΑΝΤ1: Όσοι δεν είχαν επιπλοκές τις 30 πρώτες μέρες, είναι ασφαλείς (βίντεο)19:28“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες19:00Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσεις18:05ΔΥΠΑ – Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων17:51Μητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”17:38Μεσσηνία: 6χρονη στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου17:25Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Οργή συγγενών για "ειδική" μεταχείριση του κατηγορούμενου17:11ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: μαίνεται η κόντρα για τους “υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά” 16:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο