LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Φεβρουαρίου 2024 17:05

“The 2Night Show”: Ατζαράκης και Παναγιωτίδης στην παρέα της Τρίτης (εικόνες)

Ένας κωμικός και ένας κοινωνιολόγος, "ξεδιπλώνουν" τα χαρτιά τους στην εκπομπή "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρναουτογλου - “The2NightShow”

Απόψε, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Διονύση Ατζαράκη. Ο αγαπημένος κωμικός περιγράφει πόσο τον ιντριγκάρει να σατιρίζει μέσα από τη δουλειά του και πόσο θέλει να κάνει το κοινό του να γελάει, και όχι απλά να του κουνάει το δάχτυλο.

Δηλώνει πως δεν είναι καλός στο να σχολιάζει σε ένα πάνελ και πως στην τηλεόραση οι άνθρωποι του διαδικτύου δεν μπορούν να κάνουν αυτά για τα οποία τους αγάπησε ο κόσμος.

Διονύσης Ατζαράκης - The 2Night Show

Τέλος, μιλάει για το παρασκήνιο της συνάντησής του με τη Χάρις Αλεξίου και τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο στην επιτυχημένη παράσταση «Όταν πέθανα», στο θέατρο Βέμπο.

Διονύσης Ατζαράκης - The 2Night Show

Στο αποψινό «The 2Night Show», καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και ο κοινωνιολόγος και ιστορικός Σταύρος Παναγιωτίδης, που καταρρίπτει με επιχειρήματα τους μύθους της ελληνικής ιστορίας.

Σταύρος Παναγιωτίδης - The 2Night Show

Οι Σπαρτιάτες πετούσαν τα μωρά τους στον Καιάδα; Ισχύει ο μύθος του Μαρμαρωμένου Βασιλιά; Υπήρξε το «Κρυφό σχολειό»; Γιατί δεν ξεκίνησε η ελληνική επανάσταση την 25η Μαρτίου; Χόρεψαν τελικά τον χορό του Ζαλόγγου; Γιατί είναι μύθος το κόλπο του Καποδίστρια για τις πατάτες; Είπε ο Ιωάννης Μεταξάς το «Όχι»; Το Πατριαρχείο αφόρισε τον Νίκο Καζαντζάκη; Έκλεψε ο Αϊνστάιν τη «Θεωρία της Σχετικότητας» από τον Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή; Μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, που θα διαφωτίσει τις ιστορικές γνώσεις μας.

Σταύρος Παναγιωτίδης - The 2Night Show

Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Νight Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη στις 24:00.

#The2NightShow

Δείτε το trailer:


Συντελεστές:

  • Head of Production: Αντώνης Μάτσος
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη
  • Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο