LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Φεβρουαρίου 2024 11:54

Πανεπιστήμια - Ρουβίκωνας: "παρέμβαση" στο σπίτι του πρύτανη του ΕΜΠ (εικόνες)

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας για την παρέμβαση στο σπίτι του Πρύτανη.

Ρουβίκωνας - Πρύτανης ΕΜΠ

Με τις κινητοποιήσεις φοιτητών να συνεχίζονται με αφορμή το νομοσχέδιο για την παιδεία που αναφέρει και ιδιωτικοποιήσεις Πανεπιστημίων, ο Ρουβίκωνας, έκανε παρέμβαση στο σπίτι του Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), Ιωάννη Χατζηγεωργίου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε o Ρουβίκωνας, αναφέρει ότι ή επίθεση έγινε σε "αντίποινα" για την καταστολή καταλήψεων στα πανεπιστήμια αλλά και την απόφαση για τη διαδικτυακή διεξαγωγή της εξεταστικής, "ποινικοποιώντας έτσι έναν αγώνα που διεκδικεί τα αυτονόητα και οξύνοντας τον διχασμό μεταξύ τον φοιτητών", αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Τα μέλη του Ρουβίκωνα, πέταξαν τρικάκια και ανάρτησαν πανό έξω από το σπίτι του Πρύτανη και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους το βράδυ της Πέμπτης.

Ρουβίκωνας - Πρύτανης ΕΜΠ

Ρουβίκωνας - Πρύτανης ΕΜΠ

Ρουβίκωνας - Πρύτανης ΕΜΠ

Ειδήσεις σήμερα:

“Ο άλλος άνθρωπος” - Αλεξανδρής: Ο Πολυχρονόπουλος δεν κατηγορείται για τίποτα

Υπουργείο Εργασίας: Έκρηξη βόμβας απέναντι από το κτήριο

Μέση Ανατολή: Μπαράζ αμερικανικών βομβαρδισμών σε Ιράκ και Συρία


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη ΠαρασκευήΣήμερα 09:18 | Ειδήσεις

Ουρές σχηματίζουν οι Αθηναίοι σε κάθε σημείο διαφυγής του από την πρωτεύουσα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Τοπικά Νέα

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Τροχαίο στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν την γυναίκα - Την εγκατέλειψε ο ένας οδηγόςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Αναζητείται ο οδηγός της πρώτης μηχανής που χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, αφού χτυπήθηκε και από δεύτερη μοτοσικλέτα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45Μεταναστευτικό: Κι άλλη βάρκα έφτασε στην Κρήτη12:32“Παγιδευμένοι”: Το μακάβριο εύρημα για τον Σταύρο (βίντεο)12:18Πέλλα: Φωτιά σε μαντρί έκαψε ζωντανά δεκάδες πρόβατα12:05Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος πυροβόλησε σκύλο11:51Βόλος – Καταγγελία: Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου έξω από εμπορικό (βίντεο)11:38Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη και υπουργών από συγγενείς θυμάτων11:24ΝΒΑ: Οι Μπακς αποκλείστηκαν με τον Αντετοκούνμπο στον...πάγκο11:11Formula 1: Grand Prix Μαϊάμι σε ΑΝΤ1+ και ΑΝΤ1 το Πάσχα10:57“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)10:44Γάζα: Η Χαμάς “βλέπει” με…θετικό βλέμμα την πρόταση εκεχειρίας 10:31ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)10:17Μεγάλη Παρασκευή: Κορυφώνεται το Θείο Δράμα10:04Ολυμπιακός: “Αποθέωση” στο αεροδρόμιο για το 4-2 επί της Άστον Βίλα (εικόνες)09:50Έξοδος εκδρομέων: Στο “φουλ” οι πληρότητες και τη Μεγάλη Παρασκευή09:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο