LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 29 Ιανουαρίου 2024 18:23

Missing Alert για την εξαφάνιση 41χρονου

Πού εντοπίστηκαν για τελευταία φορά τα ίχνη του. Η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Logos - Εξαφάνιση - Εύρεση - Amber Alert - Missing Alert - Silver Alert - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές με την εξαφάνιση του 41χρονου από την περιοχή του Ελληνικού στην Αττική. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από "Το Χαμόγελο του Παιδιού":

"Στις 19/01/2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ελληνικού ο Χρήστος Γκρέκας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χρήστου Γκρέκα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Χρήστος Γκρέκας έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Έχει τατουάζ στο δεξί χέρι.

Χρήστος Γκρέκας - εξαφάνιση - missing alert - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώhttps://bit.ly/missing-alert-apple"

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Avgi” - Αττική: Κλειστά σχολεία σε 8 Δήμους

Τέμπη: Ποινική δίωξη σε 15 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ

Θερμαϊκός: Εντοπίστηκε υποβρύχιο από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο (εικόνες)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)Σήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός από το νοσοκομείο "Αττικόν" που επισκέφτηκε για το ΕΣΥ.

Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημαΣήμερα 13:22 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Αλβανού πρωθυπουργού στην Αθήνα. Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τις δωρεάν μαστογραφίες και την επιστολική ψήφο. 

Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμαΣήμερα 14:03 | Ειδήσεις

Τι συμβουεύει ο ΕΟΔΥ για την προφύλαξη από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης.

Άννα Παναγιωτοπούλου: σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)Σήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Συγγενείς και φίλοι, αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης την αγαπημένη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κρήτη – καταγγελία: Βιασμός ανήλικης τουρίστριας έξω από μπαρ15:53Ενδοοικογενειακή βία: Κρεμάστηκε από το μπλακόνι για να γλιτώσει από τον σύντροφό της15:40Αφρικανική σκόνη - ΕΟΔΥ: Οδηγίες προφύλαξης για το νέο κύμα15:26Μητσοτάκης απο “Αττικόν”: Ο ριζικός εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ είναι το μεγάλο στοίχημα (εικόνες)15:13Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πιστώνονται στους λογαριασμούς14:59Μαρινάκης για επίσκεψη Ράμα: Η υπόθεση Μπελέρη δεν είναι διμερές ζήτημα14:46Ηλεία: Τροφική δηλητηρίαση έστειλε “ένα χωριό” στο νοσοκομείο14:32“Ο Πρώτος από εμάς”: αγωνία και ανατροπές στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)14:19Ανασφάλιστα ΙΧ: Κλοιός ελέγχων μέσω ΚΤΕΟ14:05Ανδρουλάκης: Η κατάσταση στο ΕΣΥ είναι εκτός ελέγχου13:51“Ψυχοκόρες” - Sneak preview: εξομολογήσεις και συγκρούσεις στο επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)13:37Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: το βλέμμα των ερυθρόλευκων στραμμένο στην πρόκριση13:24Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η συνάντηση Δία και Ουρανού και οι προβλέψεις της Πέμπτης (βίντεο)13:10Ο Μητσοτάκης στην Μονή Δαφνίου και τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο (εικόνες)12:56Λονδίνο - Gatwick: Εκκενώθηκε τμήμα στο αεροδρόμιο μετά από συναγερμό για φωτιά (εικόνες)12:43Γεραπετρίτης: Άκαιρη η επίσκεψη Ράμα στην Αθήνα12:29Eurovision: Αρρώστησε η Μαρίνα Σάττι12:16Πούτιν: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας απειλήσει12:02“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)11:49Θεσσαλονίκη: 61χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε 18χρονη σε δημόσιο χώρο11:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο